Bebelusi de iulie-august 2004

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Mitzule sa va traiasca feciorul! Saptamana viitoare facem si noi 2 luni. Am fost aici la doctor si a zis ca totul e ok cu Eva. A trecut pe laptele praf de aici si ii merge bine. La san eu am vagi urme, nici pomeneala sa se sature maimutica. Acum astept cu interes sa vad daca se face blonda de la laptele suedez
Rox eu de acum aici la datorie sunt. Vad ca nici voi nu mai aveti sporul de alta data, ce sa faci, mai greu cu piticii sa-ti faci timp de taclale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Nu ma mai stresez cu mancatul ca stresez si copilul. La inceput cand tineam eu sa manance cate 120-140, cum manca in prima luna, tot insistam si cred ca uneori manca fortat nu ca ii trebuia, si apoi regurgita si era plangagios, si tot asa. Asa ca acum il las in pace sa manance cat vrea el, si am observat ca doarme cate trei ore dupa cate o masa de asta la care mie mi se pare ca numai a pigulit.

Si am mai ajuns la o concluzie. N-ar fi trebuit sa introduc laptele praf. Eu am inceput sa-i dau vazand ca mananca mai putin si gandindu-ma ca nu mai am lapte. Dar cred ca el manca mai putin din alte motive. Acum trec zile intregi cand nu-i dau completare deloc, pentru ca nu e nevoie. Eu continui sa i-l fac, ca o mama obsedata ce sunt, si apoi il arunc, pentru ca se satura cu ce ii dau eu. De obicei ii fac cand iesim la plimbare, in caz ca-l apuca foamea pe drum.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

ei bine, nu s-a terminat lista de gravidute - sunt inca pe baricade! contractiile la o ora, sau chiar mai mult cred ca nu prea sunt semn de nastere prea curand...
maine mergem la nayel iar, sa vedem care mai e situatia.
va tin la curent, tineti-mi pumnii!

marcela si alexandra din burtica - DPN 28 aug/3 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hehe Cori ce sa ii faci? nici nu e nimeni la munca sa calareasca net-ul...asa acasa cu piticii....mai greu, dar ne revenim noi, nu? acu' mai pune si tu poze noi cu Eva....sa vedem daca a inceput sa se blonzeasca!
Marcela, bineinteles ca tinem pumnii - se pare ca tot la mamicile de septembrie a vrut pitica tau sa fii!
Mitzule, bravo mama - se vede ca se si satura cu lapticul tau - tot asa sa o tineti!
aici e o vreme tare zapacita, de dimineatza zapuseala, acum nori si nu stiu daca ploua sau nu....cred ca totusi iesim la plimbare, numai sa se trezeasca maria-sa.
pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

roxana - chiar daca se naste in septembrie sper ca ma lasati sa stau cu voi, ca mie imi place aici, la mamicile vorbarete de iulie-august.
m-am uitat la fotografii, sa iti traiasca bebelul, e un scump! imi place mai ales fotografia in care doarme in scaunelul de masina cu ursultetul ala imens langa el. caruciorul alexandrei este identic cu al lui (tati care e inginer de aviatie a fost tare incantat cand a vazut costumul spatial si planetele ). tu folosesti landoul cu spatele inclinat sau drept?

marcela si alexandra din burtica - DPN 28 aug/3 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

neata la toata lumea,
noi suntem bine..ieri am fost la dr. pentru c amni s eparea mie ca urla intruna Lucasu..asa ca la trei am sunat la dr, la patru i-am impachetat pe toti bunica ,Rares si in masina la dr. cu viteza luminii sa nu intarzii....bineinteles ca pustiulica a adormit si era cel mai cuminte cand am ajuns acolo...nici vorba de agitatie sau alte alea..in fine, se pare ca a luat in greutate 1250 la o luna si l-a cautat peste tot (cred ca a facut-o ca sa imi faca damblaua)si e ok...concluzia: prima e ca asa sunt baietii mei...cu personalitate ...ne urla pana nu ne mai auzim gandurile, iar a doua, face circul asta cand ii e somn si nu stie cum sa imi spuna...de fapt,cumva parca se lupta sa nu adoarma, probabil ca nu ii convine cand vine Mos Ene si da tot ce poate din el, pana clacam toti...
aia e!
pe avion, dr a zis sa nu ii dau nimic, numai sa il tin in brate ,sa ii dau san,etc...de fapt nu mi-e frica de el cat de Raresu...am de schimbat trei avioane..va dati seama ce bucurie pe noi! ....noi mergem in Brasov si Ploiesti ca tare as fi venit sa va vad si eu in parc unde va intalniti voi...si mai suntem si contracronometru...facem si botezul in tara...
cam asta de pe la noi..
Dorsilia, eu cred ca treaba cu eco e o furtuna intr-un pahar cu apa...care tie iti fa mai rau decat crezi ...am patit si eu o chestie cu eco cu Rares in Romania de am albit si nu a fost nimic...ceva cu luxatie de sold...brrrr!
pupic si sanatate
si muschetarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Mamicile de iulie august (100) este inchis, asa ca va intreb aici pe voi:
Ce stiti de Kim222? A nascut? Ca avea due date 29 august, am inteles ca avea niste dureri/contractii. O fii nascut? Laura_oprescu, stii ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Garofitza, gand la gand cu bucurie..nu stiu nimic...mi-am rasfoit agenda sa vad de am nr ei de tf. insa nu il am...as suna-o dar nu am cum...are cineva nr?
cred ca a nascut , insa e ocupata..sper sa fie totul ok ...LILIana, Ana, voi aveti nr ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Laura si restul mamicilor, tocmai am primit mesaj de la sotul Oliviei (Kim222):

"De luni seara ora 9:20 sintem parintii mindrii, emotionati, obositi dar teribil de fericiti ai lui Luca, cel mai frumos, destept (stiti si voi, sau ma rog, doar unii dintre voi ce si cum vine asta...cu cel mai ce..:)).

A avut 3800g si 52 de cm. Olivia a avut cezariana.

In fine, sint bine amindoi acum..vineri la prinz ii aduc acasa...
Multumim pentru incurajari,
Sorin, plin de mindrie pentru sotia si fiul sau."

Bine ai venit pe lume, Luca! Sanatate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns butterfly spune:

Noi ne gindim la voi chiar daca nu va scriem asa des...
Duminica Teodor a tras primul hohot de ris - un hahaha - era sa-l scap din brate de uimire, mai ales ca nu stiu ce la amuzat asa... Ieri s-a intors pe burtica singur, statea cu capul ridicat si sprijit pe coate si privea in jur - de acum ne asteptam la surprize! In plus se rasuceste noaptea si il gasesc de-a curmezisul adulmecind suzeta prin pat.
Am citit primul mesaj si mi-am amintit ca si Teodor casca mult in prima luna... ai vostri casca?

Mergi la inceput