Mamici de Nov-Dec 2004 (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Madachan, multumesc

Simona, 30 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

madachan, moss, iepurasu, simonacip, onitza, andreap va multumesc frumos pentru urari! si bebelusii vostrii sa va traiasca si sa aveti numai satisfactii din partea lor!

moss, am citit tot ce ai scris despre nasterea normala si sincer imi pare rau pentru tine, prin ce ai trecut!!!!. Totusi se vede ca esti o femie puternica, stii ce vrei de la viata si imi place caracterul tau! apropo de nasterea normala, ieri ma documentam in aceasta privinta, am citit tot despre fazele travaliului, despre nastrere, durere si nu aveam nici cel mai mic sentiment de teama, frica, groaza. nu, eram calma si abia asteptam sa trec si eu prin toate fazele acelea, eram contienta ca o sa ma doara dar acceptam ideea foarte senina ca am sa nasc normal. am auzit fele de fel de povestiri, de la prietenele mele, despre nasterea normala si am ramas tot la ideea de a naste normal! eu cred ca sunt putin masochista ca altfel nu imi explic seninatatea mea si accept totul cu realism!

olga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Moss, eu nu sunt o experta si nici nu vreau sa fac tabara pro contra cezariana (nastere naturala) (fiecare are dreptul sa aleaga ce varinata vrea !!!) dar riscuri sunt in ambele cazuri…
Si apropo..pai tu crezi ca tot ce scrie pe internetul asta maaaare e adevarat? E ca si cum ai crede ca medicamentul X care se vinde pe internet vindeca toate bolile pamantului…
Eu pot acum sa infloresc si sa trantesc o poveste ca sa impresionez si pe papa de la Roma (apropo..mai traieste?)
Culmea infloririi la povestea tipei respective a fost ca si prietena a patit acelasi lucru…haida de!
de fapt , tu nu stii exact ce s-a intamplt acolo…poate tipa a avut o complicatie,ceva ..de cele mai multe ori prezentam adevarul subiectiv, nu obiectiv … Nu stiu unde s-a intamplat asa ceva in strainatate , dar pe aici astia sunt super stresati sa faca greseli , ca sa nu fie dati in judecata..Nu este chiar asa de simplu…
In plus, miliarde de femei au nascut pana acum si inca mai nasc prin nastere absolut normala. E adevarat ca exista si cazuri nefericite...dar si in cazul cezarianei la fel (si eu cunosc cazuri de cezariana in care copii scosi au fost morti sau anestezia prost facuta..etc). Daca asa iti este scris si in frunte lipit, pai asa se intampla , oricat te feresti...exact cum a zis parca si Simona, in ambele cazuri , exista riscuri…depinde pe care le “vezi” mai bine…
Eu zic sa fim optimiste si sa nu ne lasam influentate asa usor de tot de povestea nu stiu cui de pe internet…

Olga, felicitari de fetita!
Simona, cand dai petrecerea de casa noua????

cu David, 26 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

Fulguletz, trebuie data petrecerea...macar pentru a ma relaxa si eu un pic, dar nu am voie inca. Mai am astea 2 luni de cautat gresie faianta(cit mai pot)....Apoi dam si petrecerea

Simona, 30 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

fulguletz, multumesc pentru urare!

apropo de povesti tragice la nastere prin cezariana...cunosc si eu una, la noi in arges o doctorita a ales sa nasca prin cezariana la spitalul unde lucra, o maternitate recunoscuta la noi aici. a fost anesteziata si nu s-a mai trezit! va dati seama si era si doctora. a murit pentru ca avea pr. cu inima si nu avea voie sa i se faca anestezie totala. nu a stiut nimeni ca avea pr. cu inima, nici doctora respectiva care urma sa nasca. stiu ca at. cand te anesteziaza complet trebuie sa afci o analiza a inimii( nu stiu cum se numeste) care sa arate daca inima suparta anestezicul, operatia in cauza, ceva de genul acesta. a fost un proces lung si obositor!!!
olga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

SIMONA, fac bine sincer; ma bucur ca il simt pe Paul mai sus de buric, sa vezi ce zburdalnic e!!!!
Am un mare regret ca sa spun asa: mi-ar fi placut sa am timp sa merg undeva la innot; imi place la nebunie si pot sa innot nu obosesc; asa neplaceri, nu prea gasesc, nu mi se umfla picioarele si nu am dureri de spate deloc, chiar ma bucur ca stau pe scaun 8 ore / zi. Poate arsuri sa zic ca mai am din cand in cand.
Hai sa-ti zic ce traznita sunt: am fost ieri in Cora, si am intrat in tr-un magazin cu scoruri mari, era prezentata noua colectier Teranova, parca, dar faza e ca celelatlte articole de imbracaminte erau reduse....cu mult, asa ca mi-am luat o fustita (lucrata de mana), foarte scurta, la numai 200.000 de lei, pe roz cu alb, adica un rand era lucrat cu roz, altul cu alb, si tot asa; in fata se prideau doua cordonasa finute p[e roz in doua cerculete din plastic pe crem , atasate in lateral. Fustita e mortala, nu zici ca e pe elastic, in prima faza habar nu aveam ca o sa ma incapa, dar are un elastec finut (nici nu se vede). Am vazut ca avea si pe albastru. Deci cu o fusta de-asta , o bluza pe roz si alb si cu papucei cu paiete roz, pe toc, o sa apar eu la nunta unui coleg de serviciu, cand intru in luna a 7-a, adica peste 2 sapt. Sper ca nu ma dau babele afara din local - nunta are loc la Targoviste, dar va fi mare si vin si rude mai ...in varsta!
Sunt traznita rau; dar de ce nu?

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Buna dimineata dragelor, am reusit si eu sa intru azi, insa la cata treaba am cred ca nu voi sta prea mult. Vreau sa-mi termin sa pot pleca linistita in concediu, deja nu mai suporta bibisorii sa stea pe scaun in fata calculatorului, nu-mi gasesc nicicum o pozitie buna si ma doare ingrozitor spatele, iar burtica se intareste si ma stramge parca.

OLGA felicitari pentru bibica ta, sa ai o sarcina cat mai usoara in continuare si sa fiti sanatoase amandoua.

TRY esti fantastica, unde ai gasit site-ul ala? Stii ca mie mi se pare acum ca am burtica prea mica fata de ce am vazut acolo. Eu m-am ingrasat vreo 12 kg, nu o fi prea putin?

MOSS e foarte trista povestiuta care ai postat-o si-mi pare nespus de rau de ce s-a intamplat, insa noi acum cred ca avem nevoie de incurajari, de povestioare dragute nu triste, nu vreau sa fiu rea, departe de mine gandul, dar crede-ma ca nu-mi pot permite, si cred ca nici voi, sa ma intristez sau sa-mi fac griji mai mari decat imi fac oricum. Vreau si trebuie sa fiu tare, puternica si cu un moral bun, daca nu pentru mine, pentru cele doua fiinte care isi asteapta venirea pe lume.

Adriana 29 sapt si cei 2BBmici
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos

Mergi la inceput

De ce nu?? Onitza, eu daca nu as avea buricul iesit mult in afara as purta bluzite scurte, sa mi se vada burtica....Mergi la nunta fara probleme....Eu vreau sa va spun ca la picioare nu m-am ingrasat deloc...si vorba ceea, mai am o sapt si intru in 8 luni.... Dar in sus....sunt dolofana, adica la fata, la umeri, am senzatia ca m-am ingrasat

Simona, 30 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna tuturor!

Olga, felicitari pentru fetitza! Sa creasca mare si sanatoasa!

Bravo, onitza, fa-i sa moara de invidie! O mamica frumoasa si curajoasa.

Pe unde mai stau bb-ii pe la voi? Ca la mine s-a ridicat mai sus de buric si sta bine mersi ghemuit acolo. Ma mai mir ca am arsuri de la stomac... ca nici nu stiu pe unde mai incape si el...

27+ saptamani, DPN 21 Nov
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/orcsarefree/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

TRY, spune-mi si mie te rog frumos, de unde ai cumparat patutul si carutul, si la ce preturi; spui ca le-ai gasit destul de ieftine; nici eu nu le-am luat deocamdata, tot astept sa vad pe unde le pot gasi ca tine.
Multam.
SIMONEL, mersi pentru incurajare, o sa cam am nevoie; acum ce ma preocupa in mod deosebit este s agasesc un doctor sufletist, dar inainte de toate, foarte bun pentru copil; am inteles ca dupa ce nasti iti cere(in unele spitale) numele pediatrului. Oricum dupa ce-l nasti trebuie inscris la un pediatru, deci....tebuie cautat, parerea mea, inainte; mie imi terbuie in Titan, habar n-am pe nimeni.

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput