Mamici de Nov-Dec 2004 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Neata Simona.
Multu de raspuns, sa ai o zi buna si sa-ti aranjezi casa ca-n visele tale.
Bafta si spor la treaba.
Felis, 30 ani, 25 sapt, DPN 12 dec

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Neata burtici!

Sunt rupta de oboseala ca aseara pana pe la 23 am stat sa fac galuste cu prune si dupa aia pana le-am mancat... Acum ma ustura ochii de somn...

Monica, nu e BUCImex ci BUDImex :)))))))))))))))))))))))). Stiu, cred ca e o greseala de tastare dar arata haios rau...
Adriana, de-ar fi si cezariana mea asa idilica cum e in articolul ala... Numai chestia cu sonda ma sperie, nu stiu daca simti cand ti-o monteaza si cum e .

Eliza, nu mai stiu cat aveam in talie dar am plecat de la 58. Ma masor si iti zic.

Try... :)))))))))))))))))))))))). Cum adica "Raluca, esti tataroaica?" Stii? PE MINE MA CHEAMA TATARU!!!!!

Fetelor, am fost luni la magazinul cu haine de gravida de la Sf Gheorghe si am ramas profund dezamagita... Haine uratele si returi astronomice. Nu mi-a ramas gandul decat la centura pe care o sa mi-o cumpar cand o sa dea frigul.

sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata burtici! Azi chiar ca nu am chef de servici!maine cred ca zic"pas" si merg prin oras sa vad ceva carucioare sau plec direct la Pitesti.
Try, multumesc de raspuns.Intre timp am aflat si eu ca nu pot respira din cauza lui BB, nu de inima cum am crezut eu(de aceea am luat zahar), asa ca m-am linistit, desi si azi ma simt la fel.Probabil de acum incolo asa va fi.
Eliza, eu aveam 105cm acum 1 saptamana si am plecat de la 66-67 cred.Mie mi-a crescut burta f.mult in primele luni, dupa care a cam stagnat.Asa ca, Raluca, nu te speria, fiecare cu conformatia ei.
In legatura cu calculul, mie doctorul mi-a spus ca se calculeaza de la UM, in majoritate cazurilor nu poti stii excat data conceptiei, Felis si Simona.Cel putin medicii in functie de asta se ghideaza, cred.Pe mine mereu ma intreaba data UM.La mine sunt CHIAR AZI 30 saptamani(!!!!!)de la UM.BB este dezvoltat ca ptr.28 saptamani, dar eu tot consider ca dara aprox.a nasterii 10 Noiembrie.

Pupici si o zi buna,
Andreea 30saptamni de la UM+BBica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Adriana... ce mi-a placut articolul despre cezariana pe care l-ai postat... i l-am citit si sotzului si am ramas amandoi cu zambetul pe buze dupa ce l-am citit...
Ar fi super sa fie asa de usor... vorba Ralucai fora faza cu sonda nu mi-a placut...

Felis, Fulguletz... si eu sunt din Pesti... ziua mea a fost pe 23.02.04 - care coincide si cu data UM, iar Iris a fost conceputa pe 7.03.04!

Da' acuma "la multi ani!" fecioarelor...
Bits, eu am 2 prieteni f.f. buni nascuti in 10 sept. - am conkluzionat ca 10.09 e o zi in care se nasc oameni super OK.

Simona, pai tu daca esti in sapt. 30 de la data conceperii, atunci inseamana ca mai ai doar 7-8 sapt. de sarcina... ...mai ai putin si-ti tii baietelul in brate...
Si Simona, felicitari pentru noul apartament! Ai grija sa nu te obosesti prea tare cu amenajarile... lasa-i pe altii tu da numai indicatiile!

Mie mi-a masurat talia prima data zilele trecute ( dr. de fam)... ciudat ca n-a facut-o si la inceputul sarcinii.
Acum am 97 in talie... da' habar n-am cat aveam inainte...Asa ce e -partial relevant..

Dana - 27+ sapt.
DPN 27 Nov.

http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/dana2327/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata fetelor, ce mai faceti? cum va simtiti azi?
raluca-gabriele...stiu sigur ca e budimex hi hi dar la cat de aiurita si obosita eram pe ziua de ieri bine ca n-am scris prostii si mai mari...oricum a iesit haios...ce inseamna o litera schimbata.
astazi merg la control la dr oftalmolog de aici din cehia, cel care m-a operat de corectare de miopie si astigmatism si vreau sa-l intreb doar asa informativ daca cumva prin minune as putea sa nasc normal....(desi eu prima data am nascut prin cezariana dar atunci aveam dioptriile mari si medicul din romania asa m-a sfatuit sa nasc prin cezariana sa nu creasca...) va zic azi ce-mi spune.
va pupici pe toate pe burtici si sa aveti o zi buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

buna fetelor!o toamna placuta si plina de impliniri va urez!

DANA multumesc mult!

si eu am 101 cm in talie,am plecat de la 67.fetelor dar marimea uterului(fundus) cat e la voi?

octy 32 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Felis, Fulguletz, Danette, facem clubul Pestoaicelor? Eu sunt pe 5 martie nascuta si tot pe 5 martie a fost si puiutul conceput Asta da cadou, nu?
Eu am masurat intotdeauna varsta sarcinii dupa UM deci acum sunt in 28 de saptamani. Dar bebicul meu este mai dezvoltat cu 2 saptamani (cel putin asa era la ultima ecografie) asa ca acum are dimensiunile cat pentru 30 de saptamani.
Azi ma duc la ecografie la 4.30

Eliza - 28 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ELIZA bafta azi la doctor!sa ne spui si noua vestile.sanatate!

octy 32 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Andreap, mie dr. mea mi-a spus ca din moment ce am vazut sarcinade la 4 sapt. pe aparatul ecografului, nu e nici o indoiala asupra virstei reale a fatului. A spus ca atunci cind sarcina e mica se poate sti exact virsta. problema apare cu sarcinile mai avansate, intrucit de la un anumit moment fatul se poate dezvolta diferentiat (mai mult sau mai putin, depinde de n factori) La sarcinile mai avansate poate exista un semn de intrebare asupra virstei reale, dar de ex la mine, care am monitorizat-o de la o virsta mica, nu exista indoiala.
Danette, multumesc, voi da indicatii, atit, nu ma vad in stare sa fac efort mare. Intr-adevar simt cum se apropie ziua cind il voi vedea pe David...abia astept, cred ca nu ma dezlipesc de linga el citeva zile, sa ma satur...Apoi ii dau si sa manince, maninc si eu... Glumesc...

Simona, 30 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Felis, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat; sper ca a reusity cineva sa te lumineze; nici eu nu am luat medicamente gratuite sau compensate pana acum, dar am de gand sa incep si eu sa le stresez ca vad ca nu dau nici un semn ca as avea dreptul la asa ceva; numai in Romania vezi asa ceva, dai telefoane si te trimit de launii la altii - niste nesimtiti!!!
Fetelor, sa va spun faza dura: suna soacra-mea aseara pe sot bineanteles, pe mine nu ma cere niciodata la telefon, si ii spune ca ar trebui sa imi cumpere ceva de imbracat pentru la nunta aia de care va povesteam, dar sa fie o rochita larga; eu nu stiam pe moment ce-i spune ea, dar il aud pe el raspunzandu-i (ca eram prin preajama ): "Lasa, mama, ca are cu ce, si va fi cea mai frumoasa de la nunta"; apoi zice tot el, imediat: "Nu cea mai frumoasa dintre mamici, dintre toate fetele!" Nu mai imi incapeam in piele de fericire!!!.
Asadar sotul meu ,a sprijina sa ma imbrac cum imi place si imi vine sa-l pup de fericire; va dati seama ce fata o sa faca soacra-mea, dar si parintii mei, cand or sa vada ce fiica nebuna au!!!Aseara, i-am pregatit sotului cel mai frumos tort, cu frisca si fructe; si i-am facut si friptura la tava - ne-am lins pe degete!!!
Astazi iubitul meu sot a implinit 27 de ani: La multi ani puiut drag!
Este pentru prima data cand isi serbeaza ziua de nastere, asta pentru ca s-a intamplat tragicul eveniment de a muri tatal lui acum 6 ani, chiar de ziua lui; de atunci cel mai mare accent il pune pe ziua de onomastica " Sf. MIhail", dar eu am insistat sa-si serbeze si ziua de nastere, avem si invitati diseara , niste prieteni; eu zic ca am facut bine, nu mi-ar fi placut sa-l vad trist astazi...cred ca v-0am disperat - va admir pe cele ce aveti rabdare sa cititi ce am scris.
Asadar, BUNA DIMINEATA si va pup.

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput