Ce faceti cu rochita de mireasa "dupa"???

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Eu vreau sa mi-o fac la comanda si ma gandeam sa imi fac corsetul iar fusta sa o inchiriez de la un magazin cu rochii de mireasa............si dupa nunta.......corsetul il pastrez si am sa il mai port pentru ca il voi face din dantela fara pietricele iar fusta oricum mi-ar ocupa prea mult loc in dulap si nu as mai purta-o niciodata!

Asa sunt eu mai practica, dar va inteleg ca nu doriti sa va dati rochitele, dar ganditi-va ca amintirile sunt singurele lucruri pe care nimeni nu vi le poate lua din minte si din inima restul...nu mai conteaza!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by ooana

Eu vreau sa mi-o fac la comanda si ma gandeam sa imi fac corsetul iar fusta sa o inchiriez de la un magazin cu rochii de mireasa............si dupa nunta.......corsetul il pastrez si am sa il mai port pentru ca il voi face din dantela fara pietricele iar fusta oricum mi-ar ocupa prea mult loc in dulap si nu as mai purta-o niciodata!

Asa sunt eu mai practica, dar va inteleg ca nu doriti sa va dati rochitele, dar ganditi-va ca amintirile sunt singurele lucruri pe care nimeni nu vi le poate lua din minte si din inima restul...nu mai conteaza!

Oana & Marius
Wedding Day

aM EU o rochita tare frumusica!O vedeti in poze!As vrea totusi s-o dau!Poate te intereseaza!E din colectia Rosemarie Sal.Gabriela!
Pupici!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Nici eu nu stiu ce sa fac cu rochia.
Asa cum a fost i-am dat-o mamei s-o pastreze.
Daca e cineva interesat, o puteti vedea in poze

Toanca si bebe Matei 18+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Dragute rochite ati avut Alyna24 si Toanca dar eu doresc o rochita in genul la cea a lui Degetel daca o stiti.....cu corset din dantela transparent!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Fetelor,
Eu nici nu pot sa ma gandesc sa imi dau rochia de mireasa. Este rochia pe care am visat-o de cand eram mica si la care tin foarte mult. Stiu ca ocupa destul loc in sifonier insa mai bine renunt la alte vechituri din casa. Asa ca am pus-o frumusel in saculetul ei, i-am gasit un locusor si cand deschid dulapul ma apuca o nostalgie...
In rest, pentru celelalte lucrusoare (cosulet, buchetul uscat, marturii, invitatii, meniu, pahare etc.) am aranjat un coltisor in vitrina (oricum era goala). Acum caut un album frumos de nunta in care sa pun pozele. Ati vazut pe undeva albume de nunta dragut?

Va pup pe toate.

Moira

http://pg.photos.yahoo.com/ph/monae78/album?.dir=a060&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Moira in Mall de la Vitan sunt albume de poze f. dragute.
Eu de acolo mi-am luat albumul in care am pus pozele de la nunta

Toanca si bebe Matei 19+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Mie mi-a daruit o prietena foarte buna rochitza si m-am bucurat enorm. Sper sa fiu la fel de fericita ca si ea. N-a avut nici o urma de regret sa mi-o dea s-o modific dac-o trebui.
P.S. Si eu probam ce ramasese din rochia mamei cand eram mica si apoi mi-a facut-o la o serbare sa fiu fulg de nea

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kopilash spune:

buna fetelor!!

eu una m-am hotarat sa imi vand rochia de mireasa...da e frumoasa si imi pare cam rau ca trebuie sa o vand...dar pur si simplu nu am loc de ea in casa...si nci nu prea ii mai gasesc intrebuintare..plus ca noi avem actele de plecare aproape gata si atunci cand o sa plec in nici un caz nu o iau dupa mine.
zis si facut..asa ca m-am apucat sa colind orasul sa vad unde pot sa-mi vand rochia....luata de la casa gabriela...si surpriza ca nu prea ai pe unde!!!
daca cineava a reusit sa-si vanda rochia sa-mi spuna si mie unde si cam in ce conditii..ca vad ca eu nu am sorti de izbanda.

multumesc frumos

kopilash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by kopilash

buna fetelor!!

eu una m-am hotarat sa imi vand rochia de mireasa...da e frumoasa si imi pare cam rau ca trebuie sa o vand...dar pur si simplu nu am loc de ea in casa...si nci nu prea ii mai gasesc intrebuintare..plus ca noi avem actele de plecare aproape gata si atunci cand o sa plec in nici un caz nu o iau dupa mine.
zis si facut..asa ca m-am apucat sa colind orasul sa vad unde pot

L salon Gabriela ai incercat?

sa-mi vand rochia....luata de la casa gabriela...si surpriza ca nu prea ai pe unde!!!
daca cineava a reusit sa-si vanda rochia sa-mi spuna si mie unde si cam in ce conditii..ca vad ca eu nu am sorti de izbanda.

multumesc frumos

kopilash

No trees were killed in the sending of this message. However a large number
of electrons were terribly inconvenienced.

Pisu_Miau
Mai am 2 saptamani si o zi
pana la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kopilash spune:

buna pisu_miau!

da am incercat si la salon gabriela..insa nu primsec inapoi richiile odata vandute...sincera sa fiu nu prea inteleg de ce.
eu una m-am bucurat sa o am..poate sa se mai bucure si altcineva ...dar ce sa fac...daca nu o vor inapoi...macar la ujuma de pret fata de cat amcumparat-o si tot ar fi ceva.

mai ai 2 sapt ai??emotii??mari??e normal!daca ia nevoie de ajtor..da o strigare...vorba aia cand ma gadesc ca acum 2luni jumate faceam nunta...inca ma mai cuprind emotiile.

multam de sugestie oricum

Mergi la inceput