Ce faceti cu rochita de mireasa "dupa"???
Raspunsuri - Pagina 4
SORINUSHU spune:
si eu care credeam ca sunt singura care "problema rochii de dupa"...Initial, chiar vroiam sa fac ceva cu ea, sa o vind , sa-mi fac ceva, dar dup0a ce am citit pe aici ce ati scris voi, m-am razgindit 70% . Eu am avut ocazia sa ma joc cu rochia mamei de mireasa ( era piesa de rezistenta si pt mine si pt sora mea) si cred ca e mai bine sa incerc sa o pastrez, chiar dc nu stiu ce voi avea: fetitza sau baiat :) cnd o sa facem si noi unu mic. Au trecut 8 luni de la nunta si ma abtin cit pot sa nu o mai imbrac, de ce nu stiu:)dar cred ca dc voi avea putin timp,o sa o scot putzin din cutie
va doresc sa aveti sarbatorile pline de lumina si caldura sufleteasca, alaturi de cei dragi
SORINUSHU
alinkav spune:
Si eu am pastrat rochia, si am s-o pastrez, este o amintire minunata. Cateodata ma apuca un dor de a fi mereasa, o scot din dulap si ma uit la ea. Si parca retraiesc acele clipe unice!!!!
Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex
SORINUSHU spune:
uite acum am si eu poze unde putetzi vedea rochia, dc sunteti curioase sa vedeti de ce nu-mi vine s-o dau
miezure spune:
Hello!
Eu am auzit ca e bine sa ti-o mai poarte cineva.
Cumnata mea a pastrat-o in pod si cand a vrut sa i-o imprumute altei mirese a gasit-o distrusa. Plouase peste ea. Ce ghinion!
Atunci am inceput si eu sa ma intreb la ce bun sa dai o groaza de bani pe o rochie pe care n-o s-o mai porti niciodata?? Desi..
E frumos tare sa ai cea mai frumoasa rochie de mireasa din lume!!!!
Si eu m-am imbracat adesea cu rochia mamei mele cand eram mica.
Cam atat.
miez
SORINUSHU spune:
miezure, sa stii ca nu conteaza ca o porti o seara, ca va fi "THE night"...si pe urma faci ce vrei cu ea...si dcte-apuca doru' macar o ai la dispozitie sa te mai uiti la ea, sau chiar sa o mai "probezi"
nu stiu de superstitzii, stiu doar ca a lu' mama era piesa de rezistentza cnd ne jucam
MIKYDUTA spune:
Eu am avut nunta acun 5 luni pe 11 iulie, iar acum 1 saptamana am scos-o frumusel din dulap, m-am imbracat cu ea si mi-am chemat sotul acasa. A fost tare impresionat si emotionat in acelasi timp cand m-a vazut din nou mireasa .
Eu o voi duce la curatat si o voi pastra ca poate ma mai loveste cateodata melancolia si ma mai imbrac cu ea. Nu as putea sa o dau sau sa o stric la cat am umblat dupa ea si oricum este rochia care am purtat-o in cea mai importanta zi din viata mea.
Poate peste ani.. cine stie, o va purta fetita mea pe care sper sa o am.
ellamiss spune:
Aveti dreptate fetelor. Pentru ce sa o vand?Asa pot sa o tin ,sa ma mai imbrac cu ea, sa-mi aduc aminte de cea mai frumoasa zi din viata mea.Sau daca, Doamne fereste , ma mai cert cu iubitelul ma imbrac si poate il fac si pe el sa-si aduca aminte de acele clipe superbe si astfel ne indulcim amandoi.
photos.yahoo.com/ellamiss2000
Ileana Cosanzeana spune:
Initial eu m-am gandit sa o pastrez. Dar pe urma am stat si am analizat situatia: e intr-adevar minunat sa-ti vada copiii rochia de mireasa si e minunat sa o pastrezi ca amintire, dar ce faci daca se ingalbeneste sau se deterioreaza in alt fel? Ce mai faci dupa aia? Pana la urma orice material se deterioreaza, si rochiei de mireasa - oricat de draga si de speciala pentru fiecare dintre noi - i se va intampla acelasi lucru.
Eu m-am gandit sa o vand si cu banii obtinuti din vanzare imi iau o bijuterie care imi va aduce aminte de rochia si de nunta mea. Bijuterie pe care o voi lasa mostenire, si asa rochia mea va rezista mult mai mult in timp, chiar daca sub forma unei bijuterii de familie!
http://community.webshots.com/user/elenas21
Raza de soare spune:
Ca si MYKY, eu abia astept sa o am si dupa nunta, sa o imbrac si sa am " noaptea nuntii " de cate ori vreau... Sic !
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
Claudi@ spune:
Si eu pastrez rochita mea.
N-as dao pentru nimic in lume. Este cea mai frumoasa amintire, o tin in dulap si la fel ca si celelalte fete cand vreau sa retraiesc emotiile nunti o scot si ma uit la ea.
Ina n-am imbracat-o pt ca -mi trebuie ajutor si parca n-as vrea sa o scot din sacul de la curatatorie.
Si mie mi-ar place sa o imprumut.
http://community.webshots.com/user/luithardt