Ce faceti cu rochita de mireasa "dupa"???

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si eu am incercat s-o vand, fara succes insa....poate o sa ai mai mult noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

Si eu m-am gandit s-o fac cadou, s-o vand/inchiriez.Aseara m-am uitat iar la ea. Arata asa de bine dupa curatare ca nici n-ai zice ca a fost purtata. Chiar am pus un anunt aici pe forum. N-as putea suporta s-o vad ingalbenita.Mi-e asa de draga si m-am simtit asa de bine in ea. Decat sa "imbatraneasca" in dulap mai bine sa faca si alta miresica fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Si eu vreau sa o vand. E pacat de ea sa stea in dulap si sa se ingalbeneasca. As fi vrut sa o transform in rochie de ocazie, insa m-am ingrasat si nu-mi mai vine fusta E culoarea sampaniei, fusta si corset, marimea 38-40. E facuta la Piatra Neamt, la White Lady. Daca vrea sa o vada cineva, sa-mi dea o adresa de mail si ii trimit poze.

Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mymylas spune:

Buna.....

Sunt si eu o viitoare miresica in 2007...si am incins forumurile....citindu-le pe toate.
Sunt multe lucruri interesante aici.
Deocamdata alerg dupa restaurant, dar avand in vedere ca imi caut si rochie....as vrea sa primesc poze cu rochitele pe care vreti sa le dati.....si care v-au purtat atat de mult noroc!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by Stefana
As fi vrut sa o transform in rochie de ocazie, insa m-am ingrasat si nu-mi mai vine fusta

credeam ca numa io am idei d-astea...da, chiar vreau sa mi-o transform in rochie de ocazie! a mea tot culoarea sampaniei e, dar e dintr-o bucata, si inca ma mai incape (noroccc cu sforile de la spate, ca-s lungi! ). astept sa-mi fac un pic de timp si curaj sa merg cu ea la refacut; si o sa ma duc tot la cei care mi-au facut-o, adica la Christian Phillippe. sper sa mi-o si primeasca acolo...

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Si eu m-am gandit sa o port la diverse ocazii .Tot de la Christian Philippe am cumparat-o , e foarte frumoasa , poate ii fac ceva modificari .Nuanta ei este ivoire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by mymylas

Buna.....

Sunt si eu o viitoare miresica in 2007...si am incins forumurile....citindu-le pe toate.
Sunt multe lucruri interesante aici.
Deocamdata alerg dupa restaurant, dar avand in vedere ca imi caut si rochie....as vrea sa primesc poze cu rochitele pe care vreti sa le dati.....si care v-au purtat atat de mult noroc!!!!!

Si eu as vrea sa-mi vand rochita.
Am pus ceva poze de la nunta daca iti place si vrei s-o vezi mai bine, imi dai un PM cu adresa de mail si-ti trimit poze mai edificatoare.

Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

si eu as vrea sa o vand, dak cineva e interesata, trimit poze.

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sid spune:

[/r[red]

va pup,sunt noua in gasca,sper sa ma accepatati la discutii,ma nuemesc sidonia,sunt mamica unui baietel de 2 ani si jumatate,iar in leg. cu subiectul rochitelor de mireasa,eu am decis sa o vand,desi este o rochie f frumoasa,creatie Doina Levintza,insa dc voi mai avea si o fetita,cu siguranta isi va dori o rochie noua,care sa i se potriveasca ca stil,personalitate etc.dc e cineva interesata,cu mare drag o vand pt ca mie mi-a purtat noroc.este o rochie ivory,cu broderie,cu voal lung de 3 m,brodat....costul ei a fost cu sinceritate 1800 eur,iar eu as da-o cu 1000 eur plus pantofii,creatie Dan Coma cu organza si posetuta tot de dansul facuta,marimea rochiei 40-42,iar pantofii 39.ptr contact,nr meu este 0727788211.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

rokita mea, sta in dulap la socrela si o incurca. o voi curata si o voi vinde sau poate o voi da cuiva care are nevoie.

Poze noiembrie 2006

Mergi la inceput