Jocul cu filmele (partea a 7-a)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

O iubeste inca din scoala, dar o intamplare nefericita i-a indepartat. Acum descopera ca nu e singurul care o doreste, iar in final un artist moare din cauza sentimentelor pe care ea le inspira.

Mergi la inceput

Intamplarea nefericita are loc intr-o baie si se datoreaza unui fermoar si unei perechi de porumbei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

fermoarul, baia, porumbeii, iubirea din scoala - seamana cu MAry cea cu vino-ncoa. dar nu mai stiu cine moare...

Mergi la inceput

Asta e filmul, Ana-Oana! E randul tau.
Moare unul din trupa care aparea uneori cantand tema filmului. L-a impuscat batranul care o curta pe vecina lui Mary; o curta pe vecina din cauza ca vroia sa fie aproape de ea, de Mary.

Mergi la inceput

scuzati-mi intarzierea, ieri n-am mai putut sub nici o forma sa intru pe DC (imi dadea eroare).
Asaaaa...

este angajat sa aiba grija de fetita unui potentat local, intr-o tara in care rapirile se tin lant. fetita e rapita, el impuscat, investigatiile ulterioare scot las iveala niste surprize foooooarte mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Man on fire cu Denzel Washington

Mergi la inceput

BTW, dar cand l-ai si vazut? La cinematograful meu e abia la programul urmator. M-am prins din reclama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Filmul e bestial, eu l-am vazut pe DVD, dar cred ca putina lume a apucat sa-l vada pt. ca e f. recent.

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

MAN ON FIRE, YES YES YES!!!!

mie mi-a placut f mult.

Roaxana, your turn!
Oana

PS ce inseamna BTW???

Mergi la inceput

Presedinta unei mari retele de televiziune, deprimata dupa ce a fost concediata se muta impreuna cu familia intr-un orasel gretos de perfect, cu oameni gretos de amabili, dar care au un secret.

Mergi la inceput