Petrecere la Montreal, unde?

Petrecere la Montreal, unde? | Autor: timea

Link direct la acest mesaj

Am si eu o intrebare pentru cei ce stau in zona Mtl.
Unde am putea face o mica petrecere pntru botez, cam de 50 de persoane?
Inca nu am nascut, se va intampla intr-o saptamana cel mult si pentru ca parintii sunt aici am vrea sa-i facem participanti la eveniment... mai au de stat pana la jumatea lui Oct. Suntem tare in graba, adica trebuie facut mai repede si n-am idee cam pe unde se fac astfel de evenimente. Si cum nu suntem casatoriti inca am vrea sa si combinam si casatoria o data cu asta... Eu as vrea sa fie un evenimet pe care sa-l sarbatorim cu prietenii, nu as vrea numai ceva foarte intim dar nici foarte mare...
Astept sa-mi sugerati pe unde ati facut voi astfel de evenimente si daca mai stiti si cam care sunt preturile, binenteles cu titlu informativ ca sa stiu cam ce ne-am putea permit.
Va multumes mult de tot,
Timea si BB Mara DPN 7 SEPT.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Chiar nu stie nimeni?
Stiu ca nu-i multa lume de prin zona si care in plus sa fi facut ceva asemanator pe aici... mi-am incercat si eu sansele..
Timea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Salut...posteaza anuntul tau pe nunti,botezuri,evenimente...sigur o sa te ajute cineva de acolo. Eu sunt in Toronto si nu stiu nimic despre Montreal :( imi pare rau. Mai este deschis un sb, la prieteni din totdeauna - Canada - si sigur sunt persoane acolo din Montreal. Mai mult nu pot sa te ajut, ci doar sa-ti urez bafta si nastere usoara.

Andreea, Doru si bebelina 33 saptamani, DPN - 10 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Draga Timea,
Eu am fost nasa de cununie la inceputul lunii iunie.Si fina mea a avut aceeasi problema ca a ta,gasirea unui local in timp scurt.
Noi am ales pina la urma Casa Greque unde am avut un meniu f bun (si mare) si ne-a lasat cu bautura de acasa.Am mai facut 3 revelioane acolo si cam stiam cum e mincarea si servirea.
Am adus si dj si totul a iesit super.Mirii au cumparat tortul,tot la recomandarea celor de la restaurant.Este insa in Rive Sud (Brossard) singurul care organizeaza asa ceva.(ptr ca mai exista Casa Greque si in laval sau alte zone)
Meniul ptr 80 persoane a fost cam pe la 30-35 $/persoana.
Sper sa-ti fi fost de folos.

Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Merci mult de raspuns, chiar mi-ai dat o idee buna ....o sa incerc acolo , parca am vazut in Laval Casa Greque....
Numai bine la toata lumea...

Mergi la inceput