TATAL IN C.I.C.-opinii pro si contra!
Raspunsuri
Elenalove27 spune:
Eu nu stiu ce inseamna C.I.C
Am dat pe Google cautare si au aparut fel si fel...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
8 Luni
marius spune:
CIC - Concediu pt Ingrijirea Copilului.
Ce anume sa zicem despre concediul de paternitate? Ce anume te intereseaza? Este un subiect numai pe aceasta tematica.
Marius (www.desprecopii.com)
lulu_boches spune:
Daca mamele nu pot sta(cazul meu), de ce nu ar sta tatii?Mamelor sa stea tatii acasa si noi ...
LIANA&LUANA( 17.09.02)
lulu_boches spune:
Inca ceva , acest subiect nu l-am propus ca pe o problema legislativa ci am vrut sa stiu ce parere aveti.
LIANA&LUANA(17.09.02)
marius spune:
Se poate daca are conditiile prevazute de lege indeplinite. CIC se acorda celui care are in ingrijire minorul, solicita acest drept si indeplineste conditiile legii privind asigurarile sociale, nu se adreseaza mamei sau tatalui sau tutorelui legal ci persoanei solicitante daca are acest drept. Poate fi si tatal
marius spune:
Daca doresti opinii generale te rog sa postezi la generale acest subiect sau il mut eu acolo. Preferabila varianta a doua. Deci?
lulu_boches spune:
Eu cred ca la inceput a fost la generale si pe urma l-ati mutat la legilative.
LIANA&LUANA(17.09.2002)
DARAEL spune:
De ce nu ?
Dar in aceasta privinta fiecare familie trebuie sa ia hotararea care corespunde conditiilor respective.
Daca vorbim numai in general, raspunsul nostru e DA !
DARAEL & DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004) 
http://community.webshots.com/user/darael100
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
claudia_a spune:
Ufff...ce sa zic...da si nu!!!
Da... cu conditia sa aiba cine sa stea cu bebe (adica bunica) iar tata sa ia 6.500.000 din CIC si in perioada asta de 2 ani sa munceasca la negru si sa mai aduca inca vreo 7-8.000.000 lei acasa pe luna!!!![]()
Nu... adica de ce sa stea el cu bebe acasa bine merci...in loc sa stea mami cu el?! Nu vad rostul!! Zau asa...de ce sa nu stau eu...teoretic se poate...insa practic nu vad logica...decat poate daca mama castiga vreo 20.000.000 lei si tata vreo 4-5.000.000 si daca nu aveti cu cine lasa bebe ...atunci sa zic ca stau io la servici si iau salariu intreg si el acasa!! Numai asa!![]()
Claudia mamica in curand