Atena 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

N-am vazut in viata un spectacol mai frumos ca si cel pe care ni l-au oferit organizatorii Olimpiadei!!! Felicitari lor!!! Si ca sa ii si notam ptr maiestria de care au dat dovada, eu le acord un:
10, cu felicitari si cu o coronita plina de admiratie si respect!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

NOAPTE BUNA DIN ATENA!
NE REVEDEM IN BEIJING!!!
MULTUMIM VOLUNTARILOR!

Theodora, Alexandros, Yannis
POZELE NOASTRE: web www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii
Sunati-ma:003 6978693887

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mie-mi pare intotdeauna rau cand se termina Olimpiada. De aceea, aseara n-am avut puterea sa stau la toata Festivitatea de Inchidere, chiar daca editia de anul asta a fost atat de "murdarita" de jocurile de culise.

Felicitari sportivilor romani. Eu zic sa fim mandri de medaliatii nostri si sa nu-i acuzam pe invinsi. Fiecare are zilele lui mai putin bune, si cred ca important e sa participi.

Uff, ce mult mai e pana in 2008!!!

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput