mamici studente

mamici studente | Autor: gioto

Link direct la acest mesaj

stie cineva daca se acorda vreun ajutor financiar pt cresterea copilului in cazul unei mamici studente si a unui tata salariat?facultatea imi acorda doar un 'ajutor de lauzie' (ceva de genul) in val de 1 milion daca ma duceam in primele 30 de zile dupa nastere sa-l solicit.n-am aflat decit tirziu.deci in afara de alocatie nu mai primesc nimic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

NU exista asa ceva. Singura exceptie este un salariu in plus pe care il poate primi tatal(sotul tau) de la serviciu pe 1 luna o singura data (deci 2 salarii intr-o luna). E suficient sa se adreseze serviciului personal salarizare si sa anunte ca tu nu ai beneficiat de acest salariu nefiind salariata si ei ii vor plati inca 1 salariu conform legilor in vigoare. Tu insa ai dreptul de la primarie de ajutorul financiar prevazut de lege pt nasterea unui copil. Nu stiu daca l-ai luat sau nu.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kosmina spune:

si eu am fost in aceeasi situatie si am primit de la facultate 1.600.000,numic mai mult.prima de nastere pe care o iei de la primarie trebuie ridicata in 6 luni de la nastere,altfel o pierzi.
cosmina si raducu

Mergi la inceput