stie cineva daca se acorda vreun ajutor financiar pt cresterea copilului in cazul unei mamici studente si a unui tata salariat?facultatea imi acorda doar un 'ajutor de lauzie' (ceva de genul) in val de 1 milion daca ma duceam in primele 30 de zile dupa nastere sa-l solicit.n-am aflat decit tirziu.deci in afara de alocatie nu mai primesc nimic
NU exista asa ceva. Singura exceptie este un salariu in plus pe care il poate primi tatal(sotul tau) de la serviciu pe 1 luna o singura data (deci 2 salarii intr-o luna). E suficient sa se adreseze serviciului personal salarizare si sa anunte ca tu nu ai beneficiat de acest salariu nefiind salariata si ei ii vor plati inca 1 salariu conform legilor in vigoare. Tu insa ai dreptul de la primarie de ajutorul financiar prevazut de lege pt nasterea unui copil. Nu stiu daca l-ai luat sau nu.
Marius (www.desprecopii.com)
si eu am fost in aceeasi situatie si am primit de la facultate 1.600.000,numic mai mult.prima de nastere pe care o iei de la primarie trebuie ridicata in 6 luni de la nastere,altfel o pierzi.
cosmina si raducu