suferinta de vanzare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

si eu sunt de acord cu acest lucru, nu vad nimic rau in asta, atata timp cat multe familii isi doresc copii si nu pot sa ii aiba altfel.

Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Donarea de ovule nu este deloc "exact" acelasi lucru cu donarea de sperma. Doar rezultatul final este comparabil. Procedura de extragere difera foarte mult. Sper sa nu spun o prostie dar am citit pe undeva pe aici pe forum cum ca extragerea de ovocite este egala (din punct de vedere al efectelor negative) cu un numar destul de mare de avorturi. Asta ca sa nu mai vorbim da stimularea ovariana care se face inainte de recoltare. Cred ca stiti ca un ovul inseamna o luna fertila in viata unei femei. Iar noi ne nastem cu un numar dat de ovule. Nu mai multe, nu mai putine. Cu cat stimulam ovarul mai mult cu atat suntem mai aproape de menopauza.
Daca m-ar bate gandul vreodata sa donez poate ca as face asta dar nu pentru mai putin de 2500 $ nicidecum pe o suma de 10 ori mai mica...

Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

mr_baz, Androix aveti dreptate...250$ e o suma extrem de mica... si cand te gandesti cat platesc parintii cumparatori de ovocite!!!
liris ar fi bine ca toata lumea sa gandeasca asa ca tine... prin donarea de organe dupa moarte, salvezi multe vieti sau ajuti la cercertare. Aici sistemul de asigurare medicala este gratuit, dar ti se sugereaza sa donezi organele dupa moarte... nu te obliga sa o faci, insa toata lumea o face... e ceva firesc...
Cati mor in asteptarea unui organ pt transplant??? De ce sa nu donezi aceste organe atata timp cat tie oricum nu iti mai folosesc??? Mi se pare un gest de mare noblete si ai si sentimentul ca mai traiesti un pic dupa moarte.

Denisa si bebica din burtica - 28 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Si eu sunt donator de organe, ba chiar sunt mandra de asta. sunt foarte sigura ca la o adica as dona si ovule pentru o prietena sau membru al familiei. Cele care aveti copii ganditzi-va cat de fericite atzi fost cand v-atzi primit copilul in bratze prima data.....un dar de la Dumenzeu!
Ma gandesc ca ajutand o familie sa aiba acea fericire ar fi farama mea de Dumnezeire.....
Faptul ca acele femei o fac pentru bani e trist dar trebuie sa intelegem ca asa e lumea asta, imperfecta si inechitabila si oricat nu ne place ce se intampla tot se intampla. Singurul mod in care putem sa achimbam ceva este prin educatia care o dam urmasilor sperand ca ei sa fie mai din ce in ce intzeleptzi.
Eu cred cu putere intr-o societate mai buna si mai putzin dezbinata social decat cea de acum......sunt sigura ca o sa se intample, imi doresc doar sa se intample cat mai repede, sa apuc sa vad cu ochii mei sau macar copilul meu!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Eu cred ca a dona un ovul e putin mai complicat decit a dona un organ. Organul tau salveaza o viata, pe care, necreata de tine fiind, tu doar o intretii. Un ovul creeaza si actul creatiei implica si participare. Pe mine personal m-ar interesa unde se duce ovulul meu si in ce scopuri este folosit. A da un ovul e un act de incredere.
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput