Mamici de ianuarie-februarie 2005(29)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Gabi, referitor la incompatibilitate cea mai cunoscuta si care poate pune probleme este cea de Rh (mama negativ si tatal pozitiv). Asta se intampla pt ca in multe cazuri copilul preia Rh-ul de la tata si atunci intra in conflict cu cel al mamei. Am auzit si citit si aici pe site ca exista si incompatibilitate de grupa, de obicei daca mama are grupa O iar tatal alta (A, B sau AB) dar stiu ca nu este asa de problematica. Poate daca dai o cautare pe site sigur o sa gasesti pareri mai explicite, chiar zilele trecute am citit pe forum despre asta. De ce, te-a pus doctorul sa-ti faci acest test?

"ingerasele" 22+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Rachel, week-end placut si tie. Sunteti bine tu si bebe?

Lali si licuriciul ei 20+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Dragelor dragi! Multam frumos pentru urari!

Kita si Shobo!

Nu am ajuns inca la dr.Tutunaru!
Sotuul meu , ieri cand am venit de la dr Iosup - care e tare glumet-ne-a intrebat daca in familia noastra mai e cineva cu cinci degete si ca a inteles ca sexul nu ne intereseaza- sa ii dam telefon sa ne vedem cand e de garda! Eu il intrebam ce e atata graba si el imi raspunde ca a trecut o luna si de abia asteapta sa vorbeasca cu el!
Adevarul e ca pleci de l;a spital cu o energie si cu un optimism de zici ca vii de la cine stie ce terapie ! Dar nu ma gandeam ca si el abia asteapta! Am zis sa mai stam doua trei zile si apoi il sunam si mergem!
Shobo , tu stii cand e de garda?Ca sa nu il mai sun!
Uite ce doream sa va intreb!
Ieri , de la echo m, ma tot gandesc ca bb e destul de slabut!
Are doar 151 g, la 16 saptamani!
Mi se pare putin,avand in vedere ca nasa mea cu fetita avea la 19 saptamani 450 g!
Asa, Shobo! DPN este intre 9 si 17 februarie asa ca cine stie ne intalnim la spital! Si poate la control!
Cand te mai duci?
Ceea ce m-a linistit e ca fluxurile in pe arterele uterinew sunt normale IR dr.0,65 IR stg- 0,52 si stiu ca dr.Tutunaru e foarte interesat de aceste fluxuri si ceea ce ma ingrijoreaza e ca am colul scurt si sunt probleme cand sarcina se mareste!
Pupicei pentru voi si pentru cei din burticei!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Bestutza, fetita mea avea la 15 saptamani 106 g, deci bb al tau nu mi se pare mic (cam asta este greutatea). Nasa ta a avut un bb mare la 19 saptamani pt ca 450 grame au la 22 de saptamani bebelusii.

Fetelor eu merg sa-mi vad comoara si va pup pt tot WE. Sper ca luni va gasesc pline de optimism.

"ingerasele" 22+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

bestutza,

eu nu prea stiu garzile lui Tutunaru, insa suna-l mama, ca el nu se supara DELOC! eu asa fac, ca nu retin garzile sale si de fapt nici nu l-am intrebat vreodata... eu cind am avut hirtia de la echo in brate l-am si sunat in aceasi dupa amiaza si desi nu avea garda, el a zis ca vrea sa vada echo chiar in seara aceea, la 19:00. si mi-a dat intilnire pe holul spitalului (a venit de acasa -era in blugi si tricou, mai sa nu-l recunosc )... simpatic tare tipul!

si intr-adevar, am obs. si eu ca fluxurile alea il intereseaza ff mult... a zis ca sint f bune insa vrea sa le vada cum se schimba si la 20 sapt. la urmatoarea echo.

pai cu DPN sintem pe acolo amindoua, eu avind deocamdata 13-19 febr. dar se poate si mai devreme... ca baietelul meu e putin mai dezvoltat decit UM am inteles (de la ultimele 2 echo).

stai ma linistita ca al meu avea 100gr +/- 14gr, asa a scris Iosup pe hirtia aceea la 14S4Z.

ei se mai dezvolta si pe parcurs...

aaaaaaaaa, sa stii ca gluma aceea cu 5 degetute ne-a facut-o si noua!

inseamna ca e glumet omu' nu e chiar mucalit asa cum il descria o colega care a mai fost la el!...

eu ma mai duc la Tutunaru imediat ce obtin (sper eu luni) rez. de la triplu test ca ma asteapta cu el. si il voi suna, vad pe unde e si cum ma vad cu el.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Bafta multa, ingerasu!

sa ne spui luni cum a fost!

W/end placut tututor!

va pupam

eu si bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

fetele, dr. tutunaru e de garda luni. Si pe mine m-a intrebat iosup daca am avut cazuri in familie de "5 degete la fiecare membru"

Leta & bb
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Leta si Shobo mersica!!!

E, eu nu il sun sa nu-l deranjez, desi stiu cat e de dragut! Nu dar tocmai pentru ca e asa , il caut la spital seara, cand stiu ca trece si ora de masa si vizita de seara si tot! Eu nu ma gandesc decat cum ii suna telefonul al ain cap si daca nu decat o problema de intrebare mai bine va intreb pe una din voi, care mai sunati tot pentru asta!

Eee, voi nu stiti ca omul e ciudat ...Daca e prea amabil n il deranjezi ca e prea dragut, cand e prea ciufut nu il deranjezi ca ti-e frica si uite tot asa!
Eu ma minunez de fiecare data cand il vad cum vorbeste cu fiecare in parte si nu i se pare nimic greu sau complicat! Nu l-am vazut nicodata plictisit , lehamesit...E super, super, super! Daca si domnului meu sot ii e dor de el va dati seama ca noi ne ducem la spital ca la un loc binecuvantat!
Eu acum am mai avansat un pic cu sarcina si am asa multa incredere in el ca de mi-ar zice sa mananc pietre si iarba ca imi face bine nu as avea nici cea mai mica ezitare!
La inceput il sunam si ma duceam la el la maxim 10 zile!! Mai facem un smarc de analiza iar mergeam si uite tot asa pana m-a pus pe picioare fizic si psihic!
Ma rog el m-a scos din niste temeri si niste probleme in care ma bagasera "somitatile" si cred ca de acolo mi se trage!!
Bine ! Cu greutatea lui bb m-am mai linistit , ca ma gandeam ca eu sunt 95% vegetaraina si i-am dat abia abia o bucatica de carne si putin , putin zahar si ma gandeam ca bietul copil nu creste din cauza ca-s atat de denaturata!Dar m-am ami linistit ! Acum va ptransmit numai pupicei pentru cei din burticei!!
Shobo, luni pe la 6,7 sunt la spital!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Gabiu si la mine este incompatibilitate cu sotul (eu AB IV poz el O1 neg). dr mi-a zis ca nu vor fi prob, ca o sa imi dozeze anticorpii pt ca totul sa fie ok (nush cum o sa faca asta-probabil cu pastilutze).
Eu incerc sa nu ma alarmez prea tare si din orice.
PUpici si un week-end placut gravidutzelor fericite si BB nazdravani
Mirela si greierasul 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

scrisesem un mesaj, dar l-am editat sa nu ma bata sotzu' :)

Mergi la inceput