S-a marit salariul mediu pe economie ?

S-a marit salariul mediu pe economie ? | Autor: mariusbaicu

Link direct la acest mesaj

Va rog sa-mi spune-ti daca s-a marit salariul mediu pe economie, deci implicit si indemnizatia pentru cresterea copilului.
Multumesc
Marius Baicu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cool spune:

Sariul mediu pe economie este stabilit prin Legea bugetului si nu se schimba.
Cu 01.06.2004, cf HG 808/2004 sa indexat cu 2%: Indemnizația pentru creșterea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani , stabilită anterior datei de 1 ianuarie 2004, din a 91-a zi de concediu pentru creșterea copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

indemnizatia pentru cresterea copilului se va modifica odata cu aprobarea bugetului pentru anul 2005( de regula apare in Mof din decembrie) valabila pentru persoanele care intra in CIC dupa 01.01.2005

Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mercedes nu cred ca ai dreptate. Si cei ce intra in CIC in 2004, vor lua de la anul o alta indemnizatie decat acum. Indemnizatia pentru CIC este 85% din salariul mediu pe economie. Pentru anul 2004 este 7682000. Asta nu inseamna ca doar cei ce intra in CIC de la anul vor lua indemnizatia calculata la noul salariu, ci si cei ce sunt deja in plata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

Dupa ce am vazut la TV se va modifica sal mediu pe ec la 8.200.000 (nu stiu daca am inteles bine suma) dar cert este ca cele care intra in CIC de la 1.01.05 vor avea alta suma probabil in jur de 6.700.000, fara sa se aplice alte indexari pe parcursul anului.

laura si bb de 29 sap,DPN 14-18 noi

Mergi la inceput