Si eu sunt inca socata...e groaznic prin ce au trecut bietii copii, si parerea mea este ca nu vor mai deveni vreodata oameni sanatosi psihic.
Cred ca Romania sufera de o lipsa de aplicare a legii in ceea ce priveste drepturile copilului. Si chestia cu "eu te-am facut eu te omor" e des intalnita in mentalitatea romaneasca.
Adevarul este ca copiii sunt victime usoare, nu isi cunosc drepturile in astfel de situatii si singurii care pot sa ii ajute sunt cei din jurul lor...
In primul rand scoala, mi se pare tare surprinzator ca cei care se ocupau de educatia baietilor la scoala nu si-au dat seama prin ce trec copiii. Si cred ca e si datoria noastra, ca om, sa ne pese (macar un pic) de ce se intampla in ograda vecinului, si sa intervenim cand vedem copii spanzurati cu sarma...
Noi putem sa ne dam seama ca ceva nu e in regula si sa ajutam...
Eu tot nu imi pot imagina cum o societate intreaga, profesorii baietilor, mama naturala, mama vitrega, vecinii, politisti, primarul au tacut "de frica" (nu cred) si nu au intervenit direct sau indirect...
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana
M-am ingrozit.
Tatal lor e un NEBUN. NU POTI judeca un nebun! NU POTI SA-L FACI SA DISCEARNA INTRE BINE SI RAU.
DAR CEI DIN JURUL LUI ??? Oare toti erau la fel de nebuni???
Cred ca Dumnezeu ne pune in astfel de situatii ca sa ne trezim, sa ne deschida LARG ochii ...dar din pacate, de multe ori raminem INDIFERENTI!
Ma rog ca Dumnezeu sa stearga suferinta din sufletele acestor copii!