Mamici de Nov-Dec 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Elilenus, si eu am intrebat prin luna a treia de dr Briceag si mi s-a raspuns ca e un macelar/un profesionist. Cu tot respectul pt tragedia fetei care a scris acolo, eu nu cred ca are o atitudine fireasca, am citit si eu ce a scris, putea macar sa detalieze, nu sa iti raspunda in doi peri ca sa te sperie. E foarte important sa te simti TU in siguranta cu el. Eu cred ca ar fi mai ok sa te vezi cu el, sa vezi ce impresie iti face, sa vezi cat de multa incredere iti inspira...

Eu plec acasa, fetelor. Sa aveti un weekend minunat. Pupici

sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Onitza, esti?? AM o prietena care a nascut cu corina Grigoriu , la municipal, a fost foarte incintata de ea....Acum am vazut unde si cu cine nasti

Simona, 29 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Buna dimineata mamici si puisori din burtici!!
Tot felul de prioritati in perioada asta. Am vazut ca deja ati inceput sa va ocupati constiincios de cuibusorul bebeului vostru. Si noi am terminat de curand camera Alexandrei pe care o vizitam, ca pe un sanctuar , in varfurile degetelor in fiecare seara. E asa de ciudat sa astepti cu atata nerabdare pe cea mai apropiata fiinta de tine si pe care inca nu o cunosti :).
Camera Alexandrei este de un vernil pal, dar vesel cu tavanul alb si stelute vernil pal (ca si peretii) care noaptea lumineaza ca un cer adevarat. Pe pereti i-am plantat deja printese si zane frumos desenate si colorate, fluturasi si floricele, fara a incarca prea tare, doar atat cat se creeze o atmosfera de basm (insa fara balauri sau Zmei). Dupa indelungi cantariri am decis ca mobila sa fie alba (din motive de igiena si o mai usoara intretinere, dar si pt ca ni s-a parut mai luminoasa). Cat timp a montat-o tati nu s-a putut nimeni lipi de el nici macar cu un sandwich sau un dialog de complezenta... intrase deja in lumea de povesti. Langa patut este un dupapior inalt cu doua usi si in interior raftulete de sus si pana jos, parte din mobilier mai face si dulapiorul de schimbat bebelusul (change table) cu sertarase si salteluta impermeabila deasupra. Tot langa patut i-am pus un fel de noptiera pe roti ,cu doua etajere (service table) asa incat veioza sa lumineze eficient,dar lipsit de violenta si sa poti avea la indemana biberoanele, termometrul, servetele etcetc, dar mai ales poza familiei cu purcel (Alexa), catel(Buddy), tatic si mamic si cartile cu povesti pt seara la culcare. Caruciorul (ansamblu din trei piese) este deja in pozitia de start, acoperit cu plastic (sa nu se prafuiasca pana vine stapana) si pitit in debaraua camerei. Monitorul (baby phone) pe langa functia sa normala de a reda sunetele din camera, mai are o caracteristica si anume suna alama cand bebe nu a mai respirat in ultimile 20 de secunde. Intentia e ca bebelina sa doarma in camera ei din prima zi ( :) vom vedea daca se aplica sau nu proverbul cu ..."socoteala" din targ vs. cea de acasa )
Inca nu am luat carpetuta si perdeluta care sa faca tot unitar cu decorul... suntem in cautari. Deja sertarasele si raftuletele sunt pline de hainute pt 3 si 4 kg si un geamantan de pampers pt nou nascut. Inca nu are nici o jucarie, cosmeticale, sterilizator de biberoane sau pompita de san pt mami. Nici plapumioara, paturele etc.
Acum urmeaza cea mai lunga perioada a sarcinii. Simt ca mai este un secol pana vine printesa mamei (pe care o astept oricum de atata amar de ani, trebuie ca mi-am ispasit pana la urma pacatele de s-a indurat Domnul sa ma binecuvanteze cu minunea mica).

Pupici tuturor si sarcini usoare! :)

Denisa si bebica din burtica - 27 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

gata am pus 2 poze cu batistuta.sunt asa de entuziasmata.o mai las pana maine si am sa o spal sa vad daca nu cumva se duc culorile,cu toate ca pe eticheta produselor se afirma ca nu ar iesi la spalat.

celor care pleaca acasa week-end placut si ne auzim luni!

octy 31 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

DENA fa pozici cu camera caci ai descris-o asa de frumos!noi din pacate stam cu chirie si nu putem face nimic cu peretii(a doar sa lipesc postere),de aceea ma straduiesc ca jucariile,patutul si accesoriile bebelului sa contina personaje din basme(cu toate ca e prea mic sa inteleaga ceva din toate astea,dar sa stiti ca,culorile intense stimuleaza inteligenta la noii nascuti).

octy 31 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Dena, din cate ne-ai povestit tu asa de frumos, camera printesei tale este una de vis...de poveste...
Si eu am cateodata impresia ca timpul trece prea incet si parca nu mai am rabdare sa imi vad odorul mic si pretios..iar uneori ma gandesc : "cum deja intru in luna 7? mai am un pic si nasc???"

Bits am vazut batistuta...ce dulce este!

Poate ma molipsesc si io de la voi si ma apuc de pictat animalute si alte alea pentru camera lui ...dar la mine cred ca vor iesi monstrii si zmei ..la cat de talentata sunt la desen si pictura

cu David, 25 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

SIMONA, am citit, sunt aici, cu prietena mea; poti sa-mi dai mai multe detalii? Cum a nascut, de ex., natural? Cat a costat-o? Daca poti acum bine, daca nu astept sa te interesezi.
Multam

Ai gasit apartament?

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Bits esti o adevarata artista; imi place linkul gasit de tine;sotul meu spune ca esti ERAIIIIIII!!!(te invidiez ptr. descoperire;glumesc sa stii, nu ma lua in serios);fiicamea este tare fericita, ii place tare mult linkul; a adormit uitandu-se la el, in bratele mele, ca pe vremea cand era bebe; imi vine s-o mananc de dragalasa ce este;sotul meu imi spunea sa imprim caracterele, pe hartie fotografica, care pe urma o pot imprima pe material; desenele astea sunt o idee buna ptr. carti postale de craciun si dupa nastere, insotite de fotografia lui bebe; sa stii ca mi-am "bagat la stoc linkul, si-ti multumesc muuuult; eu ma gandeam ca pe materialul pe care le-ai desenat tu, dupa ce le desenezi numai conturul, sa le cosi in urma acului(nu^i o idee prea buna, nu?)

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Buna...seara !

Abia acum reusesc sa intru pe ziua de azi, nu a mers net-ul , nu stiu ce a avut!

Irina, Otilia, felicitari pentru fetite, sa fie sanatoase si frumoase. In sfarsit se mai echilibreaza raportul de forte!

Monica , pe noi ne-a costat 180.000 mp gresie si faianta anul trecut , iar zugraveala pe camera cam 4 mil. Banuiesc ca preturile sunt cam aceleasi si acum.

Noi nu am amenajat nimic special pentru bebe Mihnea deocamdata . Primele luni va sta cu noi in dormitor, si apoi se va muta in camera lui , care acum este un hibrid intre birou si camera de tineret. Am avut cumva un presentiment ca va fi baietel, am cumparat covoras si perdea albastre. Deocamdata asteptam ca luni sau marti sa vina mobila "de domnisoara" a Biancai, va fi o combinatie intre portocaliu pal si crem, am vrut sa fie mai vesela, dupa ce amenajam , va pun si eu poze.

Dana, Dena, cred ca fetitele voastre vor avea niste camere ca-n povesti. Abia astept sa le vad in poze.

Azi am avut niste conflicte cu varsta a 3- a fara voia mea. Stateam sa cumpar niste carne si vanzatoarea a avut "proasta inspiratie" sa vrea sa ma serveasca peste rand, moment in care s-au dezlantuit toti mosii si ne-au sarit in cap. M-am simtit ca dracu, mai ales ca eu stateam bine mersi la coada. Pana la urma vanzatoarea nu s-a lasat pana nu m-a servit prima ,iar aia au turbat definitiv la coada.

Am luat si eu rezultatele la analize, sunt in regula in general , calciul e putin sub limita, ceea ce era de asteptat la cate lactate consum , doar colesterolul e cam maricel, probabil pentru ca in saptamana premergatoare analizelor am facut o cura zilnica de Snickers si alte ciocolatenii!

Va doresc un week-end placut tuturor

Roxana- saptamana 30

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, va multumesc mult pentru raspunsurile ref gresie si faianta....
de cand ati inceput subiectul cu camera bb-eilor nu mai am rabdare...vreau si eu acasa la mine sa ma apuc si eu de treaba, voi faceti adevarate opere de arta...abia astept sa postati poze sa ma inspir si eu de la voi(dar nu sa desenez eu...fiindca sunt catastrofa la capitolul desen)
bits, batistutzele au iesit super....o sa fie mandra fetitza ta de tine cand o sa-i spui ca tu i le-ai facut.
roserb...se intampla, eu nu zic sa nu respectam batranii, dar dupa ce ca pleaca de-acasa ca sa aibe de unde veni, mai sunt pusi si pe harta si vorba aia....nu era cazul...dar n-ai ce sa le faci...LIPSA DE ACTIVITATE....acum au ce sa discute hi hi lasa-i in pace...bine ca ti-a dat vanzatoare prin fata.
va pup pe toate, aveti grija de burtici, o sa-mi fie dor de voi pana luni
de maine intru si eu in 25 de saptamani

monica

Mergi la inceput