Parola - avertizare catre toti utilizatorii!
Raspunsuri - Pagina 2
gen68 spune:
scuzati-mi nestiinta, dar totusi, cum ne schimbam parola? de cate ori vreau sa intru pe profil personal, imi apare "the page cannot be displayed bla bla bla.
iselin spune:
dar de unde ati stiut ca nu e logat in regula membrul respectiv? ce rau imi pare ca nu am prins raspunsurile dubioase.
intrebare: de de multe ori la 10P.M., adica 5 a.m. ora Romaniei, site-ul nu poate fi accesat? ma simt privata de bucuria de a fi pe www meu la acea ora si-mi strica seara!
merci
qsar spune:
quote:Incearca sa te loghezi din nou (log out / inchizi/deschizi desprecopii / log in) si incearca din nou sa intri in profilul personal. Daca nu merge nici asa, posteaza o intrebare la www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=9" target="_blank">"probleme si sugestii".
Originally posted by gen68
scuzati-mi nestiinta, dar totusi, cum ne schimbam parola? de cate ori vreau sa intru pe profil personal, imi apare "the page cannot be displayed bla bla bla.
quote:Eeei... avem si noi metodele noastre :)). Ba eu m-as bucura daca as sti ca nimeni nu a apucat sa citeasca raspunsurile acelea. Cat despre intrebarea ta, acelasi sfat: posteaza la www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=9" target="_blank">"probleme si sugestii".
Originally posted by iselin
dar de unde ati stiut ca nu e logat in regula membrul respectiv? ce rau imi pare ca nu am prins raspunsurile dubioase.
intrebare: de de multe ori la 10P.M., adica 5 a.m. ora Romaniei, site-ul nu poate fi accesat? ma simt privata de bucuria de a fi pe www meu la acea ora si-mi strica seara!
Q
Freia spune:
ia sa ii vad acum pe cei care zic "unde sunt moderatorii?" 
Freia si
Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika
madis spune:
Poate ca ar ajuta daca by default nu ar fi bifata optiunea de a tine minte userul si parola pe un computer.
ciprianc spune:
eu as aveau un sfat pentru cei care isi aleg parolele:
folositi cu incredere o amestecatura de cifre si litere, pentru ca astfel ar fi imposibil de ghicit o parola.
Pegasis spune:
Orice parola poate fi descoperita. Combinatia caractere mici, caractere mari, cifre si semne speciale (de ex. !, %, *) este cea mai indicata. Preferabil parola trebuie sa aiba 8-12 caractere.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)
marius spune:
Numai sa nu le uitati.
Parerea mea este ca poate sa fie mai simpla dar reprezentativa (usor de retinut) insa alta decat numele, prenumele, diminutive, derivate, date de nastere, adrese etc etc. sau orice informatii usor de dedus sau obtinut.
Marius