Rezervare hotel

Rezervare hotel | Autor: ralucami

Link direct la acest mesaj

Pe mine a picat napasta sa fac rezervarile la hotel si la avion pt vacanta mult asteptata, care apare abia in luna oct(poate cu putin noroc la sfarsitul lui septembrie) Acum vin cu o intrebare care ma macina. Pe site-urile diferitelor hoteluri scrie ceva de genul: double room -170 euro. Asta ce inseamna: ca ma costa 170 de euro camera pt amandoi sau 170 de caciula, adica 340 pe amandoi?
Si inca ceva: ce inseamna asigurarea storno? Am vazut-o la majoritatea pachetelor turistice. Mi-am mai adus aminte de una: barbate-meu daca este cetatean japonez poate beneficia de pachetele turistice din Ro? La urma urmei rezervarile la hotel le-as face pe numele meu, dar problema ar fi biletul de avion. Pot sa ii fac rezarvarile din Ro pt traseul Bucuresti-Malaga -Bucuresti? Multumesc anticipat pt raspunsuri!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

170 Euro, double room, insemana 170 euro de persoana ;-(((
Asigurarea storno iti asigura inpoierea intregii sume pe care ai platit-o pentru pachetul turstic,daca din anumite motive nu mai poti pleca in calatorie, vacanta. Motivele sint stiupulate in contractul de asigurare si se refera la evenimente grave (accidente, boala necunoscuta inainte de rezrvare, spargere de locuinta..de ex). Insa daca tu renunti dintr-un alt motiv decit alea stipulate, atunci se aplica niste penalizari si in cazul asta degeaba ai platit asigurarea storno. Cum asta e mai mult facultativa (cel putin la majoritatea agentiilor serioase), mai bine n-o plati!!!
Nu cred sa fie probleme cu cetatenia sotului , cel putin la biletul de avion!!! :-)))
Vacanta placuta iti urez si cit mai grabnica!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

170 dubla ar trebui sa insemne ca e pentru intreaga camera.
Daca pretul e 170 "in dubla", atunci e pentru o persoana. Vezi pe site-urile repective, care e pretul pentru camera single. Daca pentru single e mai mult de 170 inseamna ca 170 e pe persoana in dubla.
Vacanta placuta !

vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciprianc spune:

Iti recomand doua site-uri pentru calatoria ta:

www.iturism.ro pentru pachete turistice
reclama pentru rezervari bilete de avion si da, poti sa faci rezervare pentru Bucuresti-Malaga-Bucuresti din orice tara.
Eu as cauta un pachet turismtic, care o sa includa transport/cazare/masa - nu trebuie sa-ti mai bati capul cu alte rezervari si sunt cele mai avantajoase.

Ciprian Coconu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Raluca, daca scrie double room- 170 inseamna pret/camera, altfel in mod normal ar scrie 170pers/db.r. Pt. a fi sigura insa mergi mai departe, incepi sa butonezi pt. rezervare, dupa ce-i dai coordonatele trebuie sa-ti afiseze pretul final si-abia apoi confirmi cu datele de pe card.In privinta sotului, doar n-o sa platesti mai mult la avion doar pt. ca e strain.Bafta si vacanta frumoasa!

http://community.webshots.com/user/lilianacsaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

raluca, daca scrie double room inseamna ca e o camera in care pot dormi 2 persoane (un pat dublu sau 2 paturi mici) iar pretul e pe camera. daca era single room, era numai un pat mic, in care nu incape decit o persoana. din experienta mea, pretul e pe camera.

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Double room 170 eur inseamna 170 euro/camera, nu are cum sa fie de persoana, asta e sigur. Pretul se cere pe camera nu pe numar de peroane, ca doar nu te duci sa stai cu nu stiu cine in camera. E dubla, adica are pat mare pentru 2 persoane , e mai mare etc.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput