Mamici de aprilie-mai 2005

Mamici de aprilie-mai 2005 | Autor: adela20

Link direct la acest mesaj

Azi dimineata am facut testul...si am constatat, cu fericire, ca in curand burtica va incepe sa creasca....Thomas, nazdravanelul meu care va implini pe 19 octombrie 2 ani, stie deja ca mami are bebe in burtica, vine si-l pupa, si este foarte incantat, mai ales ca in parc, daca vedea un carucior cu bebe numai acolo ar fi stat, sa-i puna suzeta.
Sper din toata inima sa fie o fetita, dar si de-o fi baiat, am sa ma declar generalul casei si am sa fac instructie cu baietii mei si cu tati!!!
DPN este 29 aprile.
Va pup, si mai asteptam vesti de bebei ai lui aprilie-mai
Adela si Thomas

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Felicitari
Sarcina usoara si un bebel perfect.
Am o intrebare tehnica: luna aprilie este deja acoperita cu subiectul martie-aprilie, poate te incadrezi acolo.
Firesc ar fi ca subiectul asta sa se numeasca mamicile de mai-iunie. Tu ce zici?

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

buna adela, felicitari pt burticuta, iti doresc multa sanatate si o bebelina frumoasa si sanatoasa
la mine DNP este tot 29 aprilie , numai ca eu sunt la prima sarcina, pana acum ne simtim bine,doar ca am o mare pofta de mancare , si de cand am aflat ca sunt gravida m-am lasat de fumat si m-am constipat dar maine mergem la dr si sigur se rezolva si asta.
pupici si sa auzim numai de bine

ADy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Adela, Adriana, felicitari!
Ma bucur ca a aparut si capitolul de mamici din aprilie-mai.
Sarcina usoara si un bebe sanatos! Sa aveti grija de voi!
Va puuup!

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

M-am gandit toata noaptea la tine si mi-am amintit de ziua in care eu am facut testul...a fost cea mai emotionanta zi...de nedescris!
Cind m-ai sunat dimineata si ti-am vazut nr,am stiu care e vestea!!!
Ma bucur pentru tine! Si iti doresc din suflet sa ai o fetita si daca e baiat,nu e tarziu sa mai incerci odata!
Felicitari si lui Nikos si multi pupici lui Thomas!
Suna-ma cind poti!

Theodora, Alexandros, Yannis
POZELE NOASTRE: web www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii
Sunati-ma:003 6978693887

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Draga Adela,felicitari si sarcina usoara!
Dupa cum a mentioanar si Oana_B mai sus,mamicile lunii aprilie se incadreaza la subiectul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31185" target="_blank">Mamici de martie-aprilie 2005 (3) deschis,deja,de ceva vreme.O sa te rog sa continui acolo!Multumesc!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput