concediu

concediu | Autor: DianaNi

Link direct la acest mesaj

Salutare viitoarelor mamici,

de 2 zile am aflat si eu ca sunt insarcinata, si sunt foarte foarte fericita. Problema este ca peste 3 saptamani avem bilet spre Egipt, si tare mult eu si sotul meu ne-am fi dorit sa mergem. Doctorul meu este momentan in cocediu, si nu il pot contacta. Poate cineva sa-mi spuna daca cumva este vreo problema daca vom merge in cocediu? Sau ce ma sfatuiti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

felicitari si multa, multa sanatate, si sarcina usoara, si un bebe sanatos, frumos si cuminte !!!
cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu un medic, totusi...
logic vorbind, nu ar trebui sa fie probleme, doar sa ai un pic mai mare grija de tine sa nu racesti, etc...
dar asta dupa logica mea... mai bine vorbesti cu un medic
ma bucur mult de fiecare data cand cuiva i se indeplineste dorinta de a avea un bebe. poate intr'o zi o sa mi se indeplineasca si mie !
te pup ! ai mare grija de tine !

cu drag,

roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

DianaNi, eu in luna a 4-a am fost in Spania 9 zile si la Moscova 6 zile. Vreo 10 zboruri cu avionul pentru ca in Spania n-am stat intr-un singur loc. M-am simtit foarte bine, chiar daca aveam niste greturi crunte, iar BB-lina a prins gust de zboruri. Si eu mi-am intrebat medicul inainte daca pot pleca si mi-a dat unda verde, asta in conditiile in care zborul cu avionul nu este chiar pasiunea vietii mele. Discuta oricum cu dr.tau pentru a fi sigura. Concediu placut!
Alina si BB-lina 20s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Buna Diana! Felicitari pentru bebe, sarcina usoara si bebe sanatos!
Eu cred ca cel mai bine e sa consulti totusi un medic ginecolog inainte de a pleca. Sunt cazuri cand calatoriile (mai ales cele cu masina/autocar) nu sunt foarte indicate la inceputul sarcinii (doar pentru a permite o fixare cat mai buna a embrionului)...Dc mergeti cu avionul nu cred ca sunt probleme dar totusi medicul tre sa fie cel care sa aiba ultimul cuvant in treaba asta.
Inca o data felicitari si multa, mutla sanatate tie si bebelushului!!
Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaNi spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri...
Maine voi avea o prima programare la doctorita si ii voi cere si ei parerea.
Acum, cand ne-am hotarat noi totusi sa mergem in Egipt, am auzit pe RTL ca saptamana trecuta au fost 120 de cazuti de Hepatita A, chiar la Hurghada, unde aveam de gand sa mergem. Am auzit ca as putea face un vaccin Havrix, impotriva Hepatitei A. Ce-mi recomandati?

Mergi la inceput