Mamici de ianuarie-februarie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Fetele, vreau si io un sfat referitor la candidoza. Voi faceti spalaturi vaginale? Mie mi-e cam frica sa nu stric ceva pe acolo. Mai iau niste ovule pimafucin, dar nu sunt prea eficiente.
Crinuta, parca pe tine te auzeam cu candidoza. Te rog spune mi si mie ce tratament ai facut. Stiu ca ziceai de niste ovule dar nu mai stiu cum se cheama si nu am timp sa caut in mesajele anterioare.
Multumesc
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Gabi, te sfatuiesc sa nu faci nici un fel de spalatura in sarcina pt candidoza pt ca nu au nici un efect (iti spun din propria mea experienta) si poti introduce mai multi germeni in vagin, lucru nedorit de altfel. Cel mai bine este sa folosesti niste ovule, eu am Gynozol care sunt permise in sarcina, Crinuta parca a luat ceva de genul Gynko Daktarin (exact nu stiu denumirea) dar zicea ea ca la noi nu se gasesc. Eu am folosit acele ovule si am scapat de candidoza din primele 2 zile de folosire iar apoi vad ca nu a mai aparut. In sarcina sistemul imunitar este mai deficitar si de aceea se face frecvent candida. Oricum sa ai grija sa nu tii micoza in tine mult timp, adica sa o rezolvi, pt ca nu este bine nici pt tine si nici pt bb.

"ingerasele" 22+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Shobo, ai deja valorile de la AFP.
La Hcg( ceea ce mie mi-a iesit peste valorile admise, conform limitelor din Ro, insa in limitele admise conform site-urilor de pe net) in sapt 15 ar trebui sa fie intre 18.300- 137.000mIU/ml.

Estriol intre 0,4 -4,4.
Hai ca iar ma apuca tremuratul cand ma gandesc la triplu test si la faptul ca pana cand voi naste nu voi sti daca e ok sau nu.

Gabiu, sa nu faci spalaturi vaginale!!!!
Eu mi-am adus Gyno Daktarin din Arabia Saudita. Este cel mai bun medicament pe care l-am incercat eu pana acum. NU stiu daca se gaseste in Ro.
De aici, ai putea incerca Gynozol, este permis in sarcina.

pupici

Crinuta si bb din burtica 21 saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Fetelor de cand cu pagina aia de net miraculoasa sunt si mai in ceata: eu pe cine cred?
Cu calculatorul ala automat la calculul saptamanilor mi-a dat DNP 10.02.05, la calculul lunilor a iesit 16.02.05, iar dupa metoda 7 mai , 7 iunie.....iese 7 februarie!

ixxi si piersicuta 15+
dr Calaras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Fetele, pupici! Va scriu pe fuga.
Azi noapte a nascut finuta mea un baietel frumos si sanatos (putin mai devreme decat ar fi trebuit, cu o luna, dar sunt bine amandoi).

Am si eu nevoie de adresa Spitalului Giulesti, habar nu am unde e.

Va pup

Anuc si BBL mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Ixxi, uite aici. Sigur te ajuta. Acolo si explica cum se calculeaza lunile in timpul sarcinii.

http://www.parentsplace.com/fertility/conception/articles/0,,166277_110225,00.html

va pup,

io (si un burtic de 18+ saptamani)

"Children have never been very good at listening to their elders, but they have never failed to imitate them."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

BUna, buna! Hai ca am aparut si eu!

Ca tot citem de calculul lunilor si eu sunt in dilema! Azi am fost la dr.Iosup la si mi-a zis ca data probabila a nasterii e intetre 9 si 17 februarie ! Intrebarea mea este din ce stiti voi cum se intampla? Mai devreme sau mai tarziu sau in general chiar in perioada respectiva?

Azi am aflat ca vom afla un baietel! Toata lumea era pregatita de fetita si ii alesesem un nume asa frumos!! Dar il las pentru incercarea viitoare! Si daca nici atunci nu iese , mai incercam o data!

Totul e in regula se pare! Cel mai tare ma interesau IR-urile! {e dreapta e un pic mai ridicat , dar mi-a scris in fisa sunt normale!

Acum trebuie sa ajung la dr.Tutunaru sa vedem cand, dupa ce fac si o coagulograma!
Chiar stie cineva cand mai este de garda?

Pupicei pentru cei din burticei, cu drag,Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Gabi (aurelursu@k.ro), eu acum fac un tratament pentru o astfel de micoza si medicul meu mi-a dat Tergynan, 7 ovule, cate 1 pe zi si pana acum am folosit 3 si deja am dat-o gata...bineinteles ca voi termina tratamentul dar mie mi se pare ca a fost extrem de eficient...

Initial dr.-ul a zis ca e posibil sa nu mai gasesc Tergynan fiindca intr-o perioada nu se mai gasea in Romania si mi-a dat Gynozol ca alternativa, dar, Slava Domnului am gasit Tergynan la Sensiblu...eu l-am luat gratuit dar am inteles ca este in jur de 250.000/10 ovule si dr.-ul mi-a explicat ca este foarte important ca de fiecare data cand tu tii un tratament de acest fel si partenerul tau sa tina un tratament adecvat...

Oana si comoara (15 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

am fost azi sa-l vad pe si avem BAIETEEEEEEEEEEEL .Al meu sot e in al -9-lea cer, uiiiiiii!!!!!!!ce mai, are cu cine sa joace tenis!
Ingeras, nu uiti te rog sa ma treci si pe mine pe listuta cu al meu!!!!!!!
va pup
15+ sapt.

Sara si bebe mic
http://community.webshots.com/user/sara18103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bravo Sara. Mama fetelor, ce multi baieti avem. O sa aiba fetele de unde alege.

pupici

Crinuta si bb din burtica 21 saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput