Mamici de ianuarie-februarie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vanto spune:

Buna burticilor, cum ramane cu lista? Eu inca nu stiu sexul iar daca ma iau dupa superstitii am din ambele parti.
Oricum duminica ma duc la control si in principiu am sa intreb.
Tot aud de analize, inafara de setul complet de la 2 luni de sange eu nu am mai facut nimic, nici macar secretia sau papanicolau. Nu trebuie sa le dea ei, medicii? chiar trebuie sa le aducem aminte noi???
Si eu as crede ca as avea o secretie.
Bine ai venit Otilia printre noi.
In final, daca mi-a venit menstruatia 2 mai, as avea acum 17 saptamani, daca calculez in principiu ziua conceptiei 13 mai - as avea 16 saptamani. Deci cat am? 16 sau 17????
+

tonela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Natalia, vacanta placuta !!!!!

Mai fetelor, pai eu m-am chinuit sa va scriu toata polologhia aia cu saptamanile de sarcina vreo jumatate de ora si voi nimic nu spuneti? Macar o floricica merit, chiar daca stiati deja totul, nu ?

Lali si licuriciul ei 20+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Otilia, si mie mi-au gasit candida "spori rari nu-stiu-cum" si medicul a considerat ca nu trebuie sa iau nimic. O sa-l mai intreb si eu data viitoare daca totusi,n-ar fi bine sa iau, dar cred ca nu e inconstient sa nu-mi dea daca trebuia.

Anuc si BBL mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Da, Lali are multa logica faza cu apa si colul. Si la mine cred ca se verifica. Cat despre odihna si stat in pat si eu stiu ca e f. important si pt. placenta si pt. col. Si eu mi-am facut program redus, pana la 14.30 din aceleasi motive. Oricum un col scurtat isi poate reveni cu odihna suficienta, tu ai dreptate ca doar daca se deschide e mai rau...
Multi pupici si multumiri.
Concediu placut Natalia.
Iti tin pumnii la eco Ingeras. As merge si eu la Poiana pt. ca si eu am auzit numai de bine dar am impresia ca e mult mai scump.... Sa ne povestesti neaparat cum a fost. Probabil ca va fi o experienta minunata. Eu cred ca mai bine iti trimit PM cu datele luni, ca sa fie dupa eco de maine.
Irina, 19+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

merci frumos, ingerasule. ma interesa ecografia, dar nu pt. mine ci pt. o prietena care are ceva probleme...
eu am fost la iosup la 13s3z si ma mai duc la 21s, tot la iosup.
Dar daca luni ne spui ca e "cool" la Poiana, ca e un aparat care poate mai mute, poate merg mai incolo la el, prin saptamina 28. Eu am placenta jos, acopera orificiul colului si, daca nu se ridica pina la 28s se va chema ca am "placenta praevia" (Doamne fereste!). De aceea as vrea ca la 28 sap. sa merg la un super-ecograf sa vad care e treaba...

A mai avut cineva placenta jos?

Leta & bb
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Lali, multumim frumos pt. listuta

Sara si bebe mic
http://community.webshots.com/user/sara18103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Multe pt. listuta Lali. Eu nu stiam calculul si mi s-a parut super, doar ca asa preocupata cum am fost de ale mele...
Dar de acum am zis ca las grijile pe maine, sau mai bine pe niciodata. Astept sa plec spre casa si azi chiar am de gand sa ma distrez ca sa treaca timpul repede .
Irina, 19+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by NataliaS

Fetelor, eu azi imi iau zi scurta...si de luni sunt in concediu 2 saptamani. Plec in vacanta ! URAAAAAAAAAA!!!!

Va pupacesc si sa ne "revedem" cu bine, sanatoase si cu burtici mai mari si miscatoare :)

Natalia si gagalicea (18 + sapt)
Dr. Doru Diculescu - Stanca - Cluj
http://community.webshots.com/user/natalias103

Natalia draga, vacanta cat mai placuta. Sa ai timp bun si distractie maxima!

Mona 20+ sapt
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vanto spune:

Draga Letaeu am 17 saptamani si luna trecuta mi-a spus si mie dr. ca am placenta prinsa cam jos, deocamdata nu este vre-o problema. Pana la eco 3d, pe care o sa o fac in septembrie spre sfarsit, nu stiu ce sa-ti spun.
Felicitari Lali pentru listuta.
(17 saptamani)
dr Visan - Caritas

tonela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Leta, chiar eu scriam ca e putin jos placenta mea. Doctorul mi-a spus ca daca nu sunt contractii sa nu ma ingrijorez si din nou, repaos cat mai mult si fara nici un efort fizic ! Si ne-am mutat in alt apartament si eu cu piciorul cu entorsa si col scurt si placenta joasa sotiorul meu a trebuit sa faca tot, eu l-am ajutat putin la despachetat, din pat, asa ca impachetatul si despachetatul nostru a durat o luna (inca nu s-a terminat complet, dar incerc sa nu il stresez pe sotior ca nu are rost, cicaleala mea nu are nici un rezultat in cazul lui)

Lali si licuriciul ei 20+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput