Mamici de iulie-august (99) + 62 bb

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Mai fetelor, dar care-i treaba cu ciclul asta? Ca vad ca v-a lovit pe unele...Eu am citit prin carti ca daca alaptezi vine cam dupa 6 luni, iar daca nu, dupa 4. Oare e proasta cartea mea? Sa ma astept si eu sa vina?

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mitzule, nu e o regula stricta asta. In principiu daca alaptezi nu vine, dar depinde de organism. Practic, dupa ce se termina lauzia poti sa te astepti oricand.
Aaa..si am vazut pe aici pe forum ca lumea incepe sa se protejeze dupa prima mentruatie de dupa lauzie. Ceea ce e gresit pen' ca in principiu o menstruatie presupune o ovulatie inainte ...asa ca...:)))
(am ajuns sa vorbesc ca din cartzi..."protejati-va!"...hahaha)

Monica si bebelusa (02.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Monica ai drepate, sa sti ca eu cred ca am avut ovulatie inainte ca am avut un mucus frumos, in catevca zile chiar ii spuneam sotului ca daca mai vrem o Bianca putem as o facem. Era o gluma dar cred ca a fost chiar adevarat.

Marina si eu am primi scaunul vibrator, e super, dar mie mi-e mila de ea sa il pun la vibrat, mi se pare ca o zgaltaie prea tare. Eu ii pun muzica al meu are trei nivele, cu muzica, cu vibrati si cu amandoua . Pe muzica se leagana ea singura ca da din piciorusse si tot adoarme.
Noi nu avem proobleme acum cu somul, dupa botez doar cu papa cum v-am zis. Sper sa ne revenim. Azi noapte in somn am luat tatica, si azi mai face fite, dar tot o ia pana la urma.

Va pup,
Marcela si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojonel spune:

Fetele,felicitari la toate mamicile si bebelusilor! Eu n-am mai apöucat sa postez nimic,desi am mai intrat sa vad ce mai e nou.Noi sintem bine,baiatu meu e cumintel si grasunel,azi are o luna!
Eu sint incintata ca am slabit spectaculos dupa ce-am nascut,de fapt chiar cind am venit de la spital am avut exact greutatea de dinainte,peste care am mai dat jos kg. intre timp, asa ca acum sint mai slaba cu 20 kg.decit inainte de a naste!!!Chiar m-am ingrijorat ca am continuat sa slabesc,asta in conditiile in care alaptez.Cu lapticu e f.bine, chiar dau pe dinafara,adica dupa 3 ore de dormit bebeul,tziti incepe ca lateasca pete,peste tot!E normal sa curga chiar asa??Sper ca da
Bebe e fericit ca are o jucarie sunatoare agatata de patut.O recomand cu caldura, e o metoda excelenta sa-l tina ocupat.Cind e trez si se plictiseste, zdrangane din jucarie de ne innebuneste de urechi..dar macar nu plinge, se joaca fericit.Tati i-a cumparat jucaria, si de atunci trage de ea si zdrangane cind ii e urit.Suzi nu prea serveste,ii e asa o sila:))de mor de ris cind il vad. Seara e mai fomist,noaptea doarme si 5 ore neintors,dar asta cu conditia sa fi mincat super bine,aproape o ora, altfel...Eu il schimb intotdeauna inainte de masa,ca oricum face kk in timp ce serveste tziti.Baita ii faceti cu sampon? Pe chelie? Ca parca e cam mic inca. Sapunul il dizolv putin, si folosesc intotdeauna dupa baita crema Nivea de bebelusi, facem masaj peste tot,il intorc pe burtica si-l masez de chiraie de incintare.

Cam atit am timp sa scriu,promit sa mai revin.

Jojonel si bebe Freddy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici si de la noi!

nu am avut internet din weekend si pana astazi si tare rau a fost, ca asta cred ca e aproape singura relaxare si pentru mine!
sintem bine, ieri am facut o luna (oare cand a trecut timpul asta ?!!), miercuri am fost la dr pentru un control de rutina si am crescut, avem 54 cm si 3750 g, mi-a spus sa stau linistita ca a luat bine in greutate avand in vedere ca dupa nastere a scazut la 2900 g asta inseamna ca a luat 850 g intr-o luna, deci sint mai linistita! ne-a spus ca aratam si ne comportam ca un bebe mai mare ...radem, gangurim, ne ridicam capsorul si il tinem sus, urmarim cu privirea aproape tot ce misca , era dr topita mai ales ca iubita i-a aratat ce zambet frumos are ...pe toti baieteii mai mari sau mai mici i-am vrajit, un baietel de vreo 3 ani vroia sa o ia acasa !
noi luam vigantol (2 pic/zi), calciu (5 ml la 2 zile) si zymafluor, voi luati toate astea?
cam atat despre ce mai face mama Omida si puiul ei iubit, scump, dulce, frumos Andreiuta!

FELICITARI la toate mamicile care au nascut in ultimele zile, sa aveti cei mai cuminti copii, sa fie sanatosi, mancaciosi si voiosi !

Marina, noi venim in parc numai seara , dimineata ma invart pe aici pe langa bloc, de luni a inceput tati serviciul si nu are cine sa ne mai aduca, iar seara vin niste prieteni sa ma ia si stam de obicei spre intrarea de la Brancoveanu. Cred ca peste 2 sapt o sa pot conduce si nu mai scapati de noi ...ne mutam in parc!

fetele, sa va spun ...are Marina doi copii frumosi si dulci, Maria e tare scumpa si plina de energie, iar Mitzu e un grasun si la fel de scump! si sa nu va mai plangeti ca nu va descurcati cu bebeii ...Marina e eroina!

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna mamici si burtici!
Intrebai de schimbat, caci la spital mi-a zis: pt ca in timpul mesei face pipi si/sau caca, dupa ce papa si scoatem gazele, sa-l schimb, ca sa il culc curat. Si inainte de masa ii e o foame de nu are stare deloc si urla, mama, mama. Si mergea asa pana ieri cand a inceput sa dea laptic pe dinafara.
De la cati pampersi am schimbat, toti cu kk, am impresia ca al meu copil face kk non-stop.
Cand doarme, doarme bine, 3 ore, 3 ore jumatate, chiar 4 (de vreo 2 ori), dar si cand se trezeste, papat, adormit la san, gadilit, ciupit, iar papat, ragait, uitat pe pereti schimbat, miorlait, totul dureaza intre 1 ora jum si 2 ore jum.
A inceput sa zambeasca mai mult prin somn, e asa de scump imi vine sa il pap tot, tot. Iar cand e treaz si se uita pe pereti, face niste ochi asa de mari, uneori are o privire intrebatoare.
Si lui Stef ii place pe burtica. Capul si-l ridica, dar nu-l tine decat pt cateva clipe si iar il pune pe pieptul lui mami sau pe pat. Apoi il mai intoarce de pe o parte pe alta pana ce oboseste. Cand il pun pe burta pe pat stau non-stop cu ochii pe el.

mitzura si noua ne-a zis de la spital ca in general menstruatia vine mai tarziu la cele care alapteaza, dar nu e o regula, depinde de fiecare organism.

eu tot ma intreb cand o sa apuc sa ii fac un masaj complet dupa baita, pana acum, mereu pe fuga l-am mai uns cu ulei pt bebei.

• voi la fundulet ii dati cu pudra sau cu crema? la incheieturile picioarelor, sub scrot si pe fundulet bebe parca e mai rosu.
  • ii stergeti cu servetele umede reci sau calde?
hai ca mai las intrebari si pt maine . fug sa mai fac ceva prin casa cat doarme odorul.

gravidute, nastere usoara!
pupicei tuturor si weekend placut!

Eliza, scumpului Stefan Takeshi (16 august 2004)
www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">web1 web2 www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=eli" target="_blank">paginuta DC www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Stefan Takeshi&mid=2236&cid=10198" target="_blank">album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Eli: nu-ti face probleme, puful cade. Bebe al meu n-a avut, ca seamana cu mine blondin. Eu nu m-am epilat nicioadta ca n-am avut ce!!! :-)))
Nu am incalzit uleiul de masline, dar mama mi-a spus ca pe mine ma ungea cu ulei normal de bucatarie, fiert si apoi racit.
Daca vrei sa i se curetze pielica mai repede si sa se lunimeze, pune in baitza ceai de musetzel si/sau un ou. Este excelent ptr bebe.

Mitzura: da, este concurs de muls, si eu sunt pe ultimul loc!
Glumesc, dar Andreas imi face sfarcurile prastie, nu suge, si musca. Pericol public! In plus, nu se hraneste suficient, ca suge de doua ori si se plictiseste, este lenesh. Nu pot sa stau cu tzata la infinit.
Misto botez!

A fost vreun pui deranjat la stomac??? Ce ati facut??? Sunt disperata, nu stiu care sa fie cauza.

Irinuca si bebe Andreas, 30/07/04

http://community.webshots.com/user/irrinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello si de la noi.
azi noapte a doua experienta linsitita - de ajunsesem sa ne itnrebam daca nu cumva ne-a schimbat cineva cupilu.....a dormit neintors de la 9.30 la 12.30... apoi pina la 4 si pina la 7.30. ptiu, sa nu il deochi. sa speram ca o tinem tot asa.
in schimb eu am o "canistra" defecta... face lapte ca nebuna de tre' sa ma mulg din nou ca atfel zici ca explodeaza.
si mie cred ca mi-au venit "musafirii", ptr ca am o hemoragie rosie tare la culoare si mai abundenta asa ca....yuck, yuck. si eu care vroiam sa ma lase o data.
ce bine de voi ca puteti tine piticii pe burtica, al meu nu vrea deloc iar daca sta asa incepe sa dea din picioare ca la bicicleta si imi trinteste vreo 2 in operatie..de gata, il mut.
eu il schimb in majoritatea cazurilor inainte de masa, ca oricum face in timpul mesei sau la scurt timp dupa dar se pare ca dupa aceea o bucata buna de timp nu prea il deranjeaza. cum avem tendinta sa cam dam pe afara dupa masa ar fi o tragedie sa il schimb. la fel si cu baia - la o ora dupa ce a mincat.
Eli, stai linistita, si eu zic la fel.....al meu face kk non stop si lichid pe deasupra...zici ca e perpetuum mobile. la pesterior eu il dau cu ulei johnoson's si daca observam vreo urma de eritem cu bepanthen - e super. servetelele umede la tempeatura camerei....doar nu te pui acum sa cumperi incalzitor de servetele.....
Irina, de ce zici ca pitiku tau e deranjat la stomac? de unde ti-ai dat seama? ca doar ii dai acelasi lapte, nu?
va pup ca ma duc sa dorm si eu nitel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Irina, sa-ti spun ce am facut eu!
saptamana trecuta iubitica mea facea kk non stop, in plus avea o culoare verzulie, era lichid si mirosea foarte tare, eu am intrebat un dr si mi-a spus sa-i dau apa de orez, i-am dat vreo doua zile cate 2-3 lingurite inainte de masa si nu a mai facut kk asa lichid, miercuri cand am fost la dr noastra (ea ma trimisese la cea care mi-a recomandat apa de orez) m-a certat ca i-am dat asa ceva, dupa ce i-am spus ca i-am dat la recomandarea dr X nu a mai zis nimic. Nu stiu daca am facut bine sau nu, se pare ca fiecare dr cu pasaricile lui, dar acum facem kk o data pe zi si facem de se umple scutecul, are o culoare normala si nu mai miroase asa puternic!

Eli, eu folosesc pentru fudulet o crema facuta din galbenele, stiu ca pudra nu e recomandata, servetele sint la temp camerei!

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Mey ce naiba toata lumea are rude in State de le trimite scaunu minune??? Culmea e ca si eu am rude
In romanika nu gasesc? la 50 de parai e super maine il iau!

Basca Papadik ca mi-ai promis ca-mi faci rost de minunatia aia de kids board sa plimb si eu cupii in mod civilizat ca uite nicole e martora cum arat io cu un copil in carut si cu unu tras de mana ca nu vrea sa mearga!

Mergi la inceput