Mamici de iulie-august (99) + 62 bb

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Lia, daca dr. ti-a prescris Humana, da-i cu incredere.E foarte bun!La fel si Milumil-ul, dar nu e stralucit la gust.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Dorsilä ce curatenie mei, ce mincare...cre ca pe noi o sa ne manince viermii si noi pe ei :-)))) Sa stii ca tre sa te aduni tu si sa nu mai9 pui la sufklet pt ca starea ta il influenteaza foarte tare pe Danutz. Da-i inainte de masa cite cinci picaturi de sab simplex. Eu asa ii administrez Catrinei dar preventiv pt ca eu maninc orice (mai ales porcarii). E drept ca uneori uit sa-i dau si nu-i nici un bai. Nu mi-a facut colici niciodata, probabil casta ii e felul. Insa la doctor a dormit copilul pt ca l-ai scos la er. E foarte imp pentru ei sa stea la aer cit se poate...ii linisteste si de colici, ii ajuta sa doarma profund si, la urma urmei, te relaxeaza si pe tine. Eu i-am dat Catrinei humana o data cand nu voia delok lapticul meu (cind mi-a venit ciclul) si a fost ok si cu burtica si cu kakalika.
Fetilii facui prostia si invatai copila in brateee...vai da salele mele :-) Si acu a invatat sa ne santajeze cu zimbeteeeeeeeeee. Of of si mai mai:-))
Bre iar suntem pe picior de mutare :-)) Nu suntem prea sanatosi cu nerfii capului:-))))))))
Pupe voo si somnoroase pasarele si cocosei:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

papa, ai dreptate da greu mi-e sa-l vad cum il doare burticul si plange de se umple de mucisori si de lacrimioare, ma simt k un rahat neputincios,scuzati cuvantul porcos.Ma rog la Dumnezeu ca io-s fara nici o putere in fata situatiei.O sa-l duc mai mult la aer, ce sa fac? Oricum stau aici si tot nu pot spala si gati nimic, acum am ros cateva felii de paine cu zacusca, am mancare de ieri in frigi da nu pot merge sa o incalzesc ca tre sa dau din picior la carut, altfel nu doarme micul. Am plecat 3 minute pan-la baie si a inceput scremutu deja, asa ca m-am prezentat la post. Poa sa uite aia de la teleshoping, nu-mi trebe aparatele lor de facut mujchi la picioare, de la ora 1 dau cand cu dreptu cand cu stangu la carutz.Cica la varsta asta nu se invata rau deci e-n regula sa-i tinem in brate, sau sa-i culcam in pat cu noi, e rau sa-i lasam sa se necajeasca- zisera altii pe net, acu....unde-o fi adevaru, numa Dumnezeu stie

"Libertatea suprema a fiintei umane, este alegerea atitudinii, indiferent de circumstante."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Dorsilaaaa, Catrina are aproape 3 luni deci e virsta propice pentru santajisme:-) Sa stii ca la aer copilul se linisteste de colici.
Cat desper cum te simti tu...ehe sa vez cum ma simtz eu enorm cand ii tai unghiile cu tot cu dejte. Ea urla de durere, eu de durere...tacsu bate clestisoru'...ehehehe Culmea ca atunci cind ii taie el unghiile cu tot cu dejte nu plinge...numa pe mine se razbuna sentimentaliceste :-))))
Ca sa te incurajez...n-ai ce sa-i faci la colici:(Scoate-l afara, arata-i gaze, fluturi, tine-l cu burtica sus la tine spre umar si bate-l usor pe spinare. Acasa po sa pui uscatorul de par la burtica lui ca il distreaza zgomotul si ii palce caldurika da' vez sa nu frigi cupilu' si sa-l strici:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lia, si eu subscriu la tinutul pe umar, merge....la noi. pitikus sta ca mamutza agatzat de mine....si nu s-ar mai da jos. chestia cu santajul nu stiu de cind intra in functie, dar la noi e...pe bune. in timpul zilei nu sta in pat nici picat cu ceara, acum iar face nani dus in scaun. iar in brate....e mai bine ca nicaieri..si se mai si ride individu' ....."hai, ca v-am pacalit si de data asta".
Papa ce faci mama? cam slaba activitate lately...faceti cutii si cutiute de mutat? pupicei!
hahahahaa Miha, mi-a placut aia cu "nu are gust stralucit". tu le testezi? sau esti degustator oficial? voi cum mai sunteti? cumintei - nebunei?
Alinule mama....stiam eu ca ai sa semnezi condica aci, ca v-am visat azi-noapte, ceva cu niste chei de la casa ratacite....in niste case mari ca niste hoteluri.....

Mergi la inceput

dupa ce papa si ragaie nu-i mai bine sa stea pe un plan inclinat, semiculcat? e ok sa-l tin pe umar in continuare?

Mergi la inceput

ca dupa ce papa are de dat din toate cele, nu sta linistit,asa ajunge sa il apuce si sughitul si regurgitatu.

voi va duceti copiii la control la pediatru, nu va e teama ca ia oaresce de prin salile alea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lia tine-l asa in continuare ca nu e nici o problema...chiar ii place asa!

Mergi la inceput