Mamici de iulie-august (99) + 62 bb

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

ha, ha, Nicole,seti tare mei!!!!!!!!!!!

Eu inca nu incap decat in aia mai largutzi!

Irinuca, sar'na de site, da' mi-l aduce finul meu pe cel cu vibratii si muzicutza.Abia astept.

Roxi, La Multzi Ani Ghindului!!!
Bei,gagici, voi mai betzi cafea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

cu ocazia unei lunisoare
pt ieri Luca Andrei - Anka77 (Anca-Bucuresti) -
Daniel Mihai - Mog(Bucuresti) - (dpn 03.08)
si azi Patrick Filip (3440g) - roxanaz
si lui Rares pt implinirea a 5 aniori!
Sa fiti sanatosi puiuti dragi si sa le aduceti parintilor numai bucurii! Felicitari la mamici si tatici!

Ieri am iesit pt prima data afara. Stefan a dormit mult si bine, s-a trezit pt cateva clipe, ne-a tras cate o privire gaa, sunteti aicih si a adormit la loc. Si seara pt ca tati era tare obosit, dormea si mi-a fost mila sa-l trezesc, i-am facut eu singura baita la baiat. A fost tare cumintel, nu a zis nici gmarrh in apa. Se juca cu panza cu care il acoperisem. La un moment dat a si adormit pt cateva clipe. Apoi am reusit sa ii fac masaj cu ulei de masline. Caraia de placere, nu a plans deloc. L-am toaletat frumos si I-am dat sa pape si a adormit scumpetea, pacat ca nu pt mult timp. Azi noapte a avut un program asa aiurea, s-a trezit si la 4 si la 5 si la 6, dupa la 9, apoi la 11:30 si de la ora aia pana la 13:40 ba a plans, ba supt, ba adormit (cate 10 min). L-am infasat, e o sarmaluta, speram sa doarma mult, mult. Ti-ai gasit!!! A dormit de la 14:50 pana la 15:20 si dupa iar scandal. A mai papat un pic si l-am pus in scaunul de masina si da-I si leagana si iata ca n final a adormit. Sper sa il tina ca sa pot dormi si eu un pic!

anda_m si iren, bine ati venit acasa. puiutii sa va fie cumintei si fomisti, fara de colici si sanatosi!

weekend placut! pupicei!

mami Eliza si bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">web1 web2 www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=eli" target="_blank">paginuta DC www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Stefan Takeshi&mid=2236&cid=10198" target="_blank">album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare gagici, maaaai demult nu v-am mai vazut/citit. Bb Serbanel, are acum 9 saptamani si 6 kg. Ne mai luptam un pic cu colicile, dar dupa ce am incercat toate leacurile, remediile homeopate au fost cele mai eficace. Noroc ca doarme bine noaptea, nu plange noaptea niciodata, doar mai cere papica cateodata. De cateva zile n-a mai cerut deloc, a dormit de la 11-12 pana pe la 6-7. S-a facut mare.
De strans scame intre degetzele, ziua, strange si el, iar nasucul nu-l pot curata decat cu betigase de urechi, fiindca pompa nazala o uraste. Urla cat il tin puterile cand i-o bag in nari, he he.

Roxana, Cluj-Napoca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Hello gagicutze,
Ieri bebelina mea mi-a pus parul pe moatze...toata ziua nu a vrut sa doarma, incepand cu 7 dimineatza, pana la 22.00, daca a atipit de cateva ori cate jumate de ora, max 1 ora...Se pare ca i-a prins bine ca apoi a dormit de la 22.00 la 03.00, si apoi de la 04.00 la 08.00 si din nou de la 09.00 la 11.00, iar mami si tati au profitat din plin si au dormit si ei...
Nici eu nu i-am umblat la nasuc pana acum, ce-i drept nu a avut nici mucisori. Folosesc betisoare de urechi dupa baitza sa-i indepartez apa, dar nu insist...
Acuma suntem la ora de conversatie, si nu mai vrem sa dormim, asa e in fiecare dimineatza, trebuie sa vorbeasca mami cu noi, altfel jelim rau de tot ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Salutare la toata lumea! Din ce vad ca povestiti, Buburuza mea este un copil super-cuminte (sa nu-l deochi). Ne lasa sa dormim noaptea (de la 8 seara pana la 4 - cand mananca - si dupa aia mai doarme pana pe la 8 dimineata), nu se frichineste, vorbeste cu jucariile lui in pat cuminte, nu prea tipa decat daca ii este foame sau daca este super plictisit. A inceput sa rada, imi vine sa-l mananc; l-as lua din pat sa-l pup tot timpul, l-as trezi cand doarme, ce mai! mama nebuna!

A crescut bine (a ajuns la 4600 la 1 luna) - seamana cu taica-su - eu se pare ca nu am "participat" si ochii ii face caprui. Mananca numai formula (vaca Milka nu mai produce) si suge tot, pana si ultimele picaturi din tetina. Suzi e prietena noastra (si a copilului, si a parintilor).

Am inceput deja sa-l demucific, pentru ca are lapte in nas si fornaie. Mananca ca haplea si regurgiteaza din cand in cand. Uraste pompita, si cred ca si pe mine in acele momente.

Am scris deja un roman. La Multi Ani bebeilor, sa fie sanatosi si cuminti.

Am pus si poze, mai noi.
, Roxana si bebe Radu Stefan (21.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello si de la noi.
dupa circul major de ieri - a fost cea mai rea zi din viata lui - azi a fost cumintzel - pina acum. caraie fara motiv..si se frichine. in fine, sper sa treaca si asta.
in orice caz va anunt ca am luat ceai de fenicul si am de gind sa il beau constiincioasa. de care ati luat voi? (ca mugur mi-a adus din ala de la hipp - care e ptr copii). si cit beti?
Tizo mama chiar ca ai cupil super cuminte....sa nu il deochem si sa iti traiasca!!!
azi oricum i-am luat tort...si l-am mincat noi...
si al meu are coji de lapte in nas de la cit de haplea e ....dar il demucizez o data la citeva zile, doar nu ser.
va rog mult de tot aveti grija cu betisoarele de urechi, da? mai bine ii stergeti cu coltul prosopului....
hm, se pare deci ca ieri a fost ziua generala a urletelor si nervilor..bine ca e trecut, sa speram ca nu mai vin altele la fel!
hai ca iar se tzipaie, ma duc.
va pupam pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

La multi ani bebeilor, care deja s-au facut mari si au facut o lunisoara!!

Alex, m-am uitat la pozele bebelinei tale, seamana tare bine cu a mea.
Chiar si vanita avem aceeasi culoare ca si a voastra si o forma asemanatoare. O sa puna si sotul meu niste poze cand o avea timp si chef si ai sa vezi ce seamana fetitele.

Roxana, pai ai cred ca cel mai cuminte bebe.Sa iti traiasca si as iti ramana tot asa !
Si eu care vroiam sa ma laud ca si a mea e super cuminte. E cuminte, dar Radu Stefan o intrece. Si a mea se trezeste doiar sa pape noaptea, nu plange nopatea, doar se fataie, pana o aud. Si o aud rapid, apoi papam si neculcam la loc, fara scandal si fara uitat pe pereti cum facea pana la 6 saptamani.

Roxi, eu beau ceai de fenicul combinat cu anason si chimen, cate o lingurita din fiecare la 1 litru de apa si efectele se vad. De doua saptamani nu mai avem colici, dar nici nu mai mananc nici un fruct in afara de mere.

Azumi, ce face bebelul a luat din nou sanul? Si noi avem aceesi problema am inceput sa il luam, a trecut si asa zisul ciclu dar circulet mai avem. Nu l-am reacceptat ca la inceput, dar incepem sa ne reacomodam cu el.

Pupici si noapte buna
Marcela si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi verzi spune:

Fetelor, ajutati-ma si pe mine sa pun poze cu Iris. Mi-am inodat degetele pe aici ,am mesterit eu ceva dar nu stiu pe ce adresa sa le trimit.

ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Dupa ce am citit mai sus, nu ar trebui sa ma plang. Andreas se trezeste fix de 2 ori pe noapte (cu 3 exceptii cand a dormit toata noaptea), la 2am si la 6 am. Nici nu avem nevoie de ceas. Taty se trezeste ptr servicu dupa cesuletzul fiului sau. Cu 2 ore mai devreme decat trebuie, ce-i drept... Si cand se trezeste, isi bea laptisorul, isi afunda nasul in tzitza lui mamy (o tzine cu ambele maini sa nu o scape) si adoarme la loc. Sper sa o tzina tot asha, desi cred ca s-a invatzat prost, doarme numai in patul de oaspetzi pe care l-am plasat la el in camera (de ce ar dormi intr-un patutz mai mic, ca tot era nou si au dat parintzeii o gramada de bani pe el!)si numai daca simte mirosul de mamy la nasul lui. de supt nu suge la san, trebuie sa ma mulg sa-i dau, in schimb foloseste tzatza ca sa adoarma!

Papadie: spuneai la un moment dat de lectzii de inot ptr piticei, mai da-mi si mie detalii te rog, vreau neaparat ca Andreas sa stie sa inoate, ca eu sunt ca un bolovan in apa. Ce-i pune sa faca? Sa pluteasca????

ochi verzi: mergi pe www.webshots.com, inregistreaza-te ca membru, apoi faci log in si click pe my albums, create new album, upload photos. Si daca le ai in computer salvate doar dai pe browse, le selectezi si le descarci.
dupa care, daca vrei sa ne trimitzi linkul sa le vedem si noi ti-l salvezi in signature sau ni-l trimitzi pur si simplu, o sa fie ceva de genul: http://community.webshots.com/user/username-ultau

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

http://community.webshots.com/user/irrinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

postez si aici in caz ca ma aude cineva si ma ajuta cu un sfat, o informatie.........

Buna!

Problema mea e urmatoarea: puiu meu care azi implineste o luna nu doarme ziua mai mult de cateva minute legate, noaptea cu intermitente si sunt zile cand ar urla non stop daca nu as umbla cu el in brate, cand urla si cand umblu cu el in brate...sunt deja disperataaa, de oboseala nici nu mai vorbesc.

Cum e posibil asa ceva? Nu-l alaptez....mananca 90 % din sticla, si pentru alea 10 procente cat suge mai mult de calmare adesea, nu beau cafea, nu mananc decat cartofi fierti si carne fiarta, lapte cu zahar, compoturi si ceai de anason.

Am sunat pediatra, zice ca are colici, si ca nu are nevoie de consult, nu stiu de ce nu vrea macar sa-l consulte. Se incoarda ca un arc, intinde picioarele cat poate si tipa. Eu am inteles ca in caz de colici copiii isi aduna genunchii la piept. Ai vostri cum se manifesta?

Ii dau ceai BabyDrink, Baby Calm, sabsimplex, bonnisan....intre mese, uneori bea alteori nu ceaiul.

Ma dispera ca e asa mic si nu doarme suficient, la o luna stiu ca ar trebui sa doarma si ziua, nu doar sa atipeasca cateva minute apoi sa se agite din nou. Ce sa ma fac ????

Nu pot face nimic in casa, nici la bucatarie, nici la baie nu ajung, trebuie sa stau tot cu mana pe el.

Am mare nevoie de sfaturi.....sunt extenuata psihic si fizic.

mersi mult

lia

Mergi la inceput