Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (48)

Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (48) | Autor: vilma

Link direct la acest mesaj

Continuarea...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Felis,la mine bebe a miscat prima data in partea dreapta si e baiat.Oricum ideea e ca atunci a fost prima data cand am simtit eu ca misca.El dragutul misca de multa vreme.Asa ca povestea asta e chiar aiurea,ca multe alte "babisme".

Madachan,nu te mai stresa.Cel mai probabil a fost o contractie,dar bine ar fi sa stai calma,sa nu te mai gandesti la nenorociri.Bebe simte si el cand esti tu suparata sau nervoasa.

Eu nu cred ca e ceva rau sa fii nasa cand esti insarcinata.Nici n-am auzit vreodata ceva de genul asta.

Bits,m-am uitat si eu la poze dar....nu inteleg nimic.Nu se distinge nimic clar.

Miche,cred ca te-ai enervat zdravan azi.Se intampla in Romania....Dar poate e mai bine sa fie analiza gresita decat sa fie intr-adevar glicemia prea mare si sa ai nevoie de regim si/sau tratament.

Nu va mai dati grande cu kg pe care le aveti in plus.Si nu mai candidati la titlul de "balena grupului" ca n-aveti nici o sansa.Postul asta e al meu.Da' nu va spun cate kg am,sa nu va speriati.Oricum sunteti mici copii pe langa mine.

Aseara la stirile PRO TV a fost ceva despre spaga care trebuie data la nastere in spitalele din Bucuresti.Am prins exact sfarsitul.A vazut cineva?Ce s-a mai zis?
Jasmine
27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Sigur ca m-a enervat , Jasmine, ca toata "distractia" m-a costat un milion si am inghitit mai multa glucoza decat trebuia. Si eu alta glucoza nu mai inghit. O sa am oricum grija,la dulciuri, desi e greu ca-mi place sa le si fac, dar eu la test de glicemie nu mai merg.
Azi insa merg la doctorita mea. Chiar, ce ai facut, te-ai hotarat la cine mergi, ca parca doreai nr ei de telefon?

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

buna dimineata !

io mi-am pus poze noi din concediu, daca aveti chef sa le vedeti...(24 sapt)

Bits, am vazut pozele tale...... acum mi se pare ca ai avea burtica tuguiata, de baietel...na ca te-am pus de tot pe jar...dar ma prinzi tu la cotitura si ma ! La cat de discutat e subiectul asta ar trebui sa deschizi un topic separat...

Try, te-a lasat pe tine durerea aia si m-a apucat pe mine, dar in partea dreapta. Din fericire e suportabila si nu o simt decat seara (probabil atunci am stomacul plin)...si nu e tot timpul...depinde si de pozitia in care stau.

azi ma prezint si io la controlul lunar si sunt cam emotionata...Mai ales ca David a fost lenes in ieri si nu l-am simtit energic si agitat asa cum il simt de obicei...

cu David, 25 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Miche, am fost olimpica la limba romana... :PPPPPPPPPPP

Jasmine, la ProTv nu am prins nici eu despre ce maternitate era vorba, cred ca nici nu au specificat, intrucat era reclama proasta dar au spus in paralel ca sunt vreo cateva clinici particulare in Bucuresti unde se nasc cam 12 copii pe luna si unde in afara de faptul ca sunt conditii excelente dai cam 10.000.000 pe o nastere. La o adica, daca iei in calcul cat dai la tot staff-ul intr-una publica (ca la cele particulare totul e cu chitanta, nu se pune pb de spaga sau bacsis)si daca faci si o paralela intre servicii, cred ca sunt justificate cele 10 milioane...

Olga, poza e de pe net si e trucata, sigur ca ar fi superb sa poti vedea asa ceva in realitate dar iti dai seama ce pereti abdominali ai avea, ce muschi lipsa, ce uter si ce fel de lichid amniotic...

sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MICHE, cred ca esti calma din fire, ...spre deosebire de mine, care ma aprind cans se intample faze din astea, cum ca ti-a gresit dopajul. Ah ce ma mai cu ele!!! Miche, nu esti obligata sa mai platesati inca o data; ele au gresit , ele sa-si repare greseala; vorba ta dupa ce ca ti-a dat sa bei gramada de glucoza!!!!
TRY,ti-am trimis mai devreme raspuns cum ca m-am gandit si eu..singurica....mai bine si am ajuns la concluzia ca intr-adevar, e posibil ca din cu totul alte cauze sa fi nascut prematur vecina mea! (nu a pierdut copilul, ci doar a nascut prematur, considera ea, pentru ca a apasat-o pe burta mai tare ca de obicei). Multumesc pentru raspuns, dar sa stii ca uneori si pe mine ma doare cand ma mai consulta medicul de familie, si, da, ma tem cateodata, probabil vine din instinct.
Poza din albumul tau cu piciorusul este mortala; am arata-o si colegilor mei care s-au minunat, i9nclusiv sotului meu - s-a amuzat teribil; eu am fost un pic socata, de, prima sarcina, nu prea stiu eu la ce sa ma astept, mai ales ca azi am avut patru contractii destul de dureroase, si care tineau cam 10 secunde fiecare. Dar au trecut, slava Domnului. Cred ca si eu o sa lucrez in luna a noua, inca nu e ceva sigur, dar ma gandesc ca si acasa m-as plictisi singura; adica treaba ar fi , desigur, dar daca vin la serviciu, mai lucrez, mai vorbesc cu voi...

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

FULGULET frumoase poze,ma crezi ca mi-au dat lacrimile,iubesc muntii si va invidiez ca ati fost in ALPI.si mie mi se pare acum burta tsuguiata,dar sa stii ca a ta e mai rotunda decat a mea.nu mai conteza daca e baietel vreau sa-i coboare outele ca sa fiu sigura ca nu sunt probleme dupa.bafta la control,dar sigur va fi bine.

octy 31 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Am vazut eu reportajul de PRO TV ieri, Jasmine, si erau mai multe tipe intervievate, fara sa le arate fatza... in principal se vorbea de banii care se dau la medici si apoi ce urmeaza la asistente: intre 20000-50000 lei/asistenta/tura...
REporterii au intrebat un medic care ar fi solutia pentru a stopa practica asta.. si raspunsul a fost ca singura modalitate ar fi aparitia a cat mai multor clinici maternale private!

Si-acumOlga, singura maternitate privata din Romania este in Cluj (a spus-o si aseara la PRO TV), e super OK, e dotata atat medical cat si saloanele si extrem de curata si moderna. In fond e noua!
Aratau imagini de acolo, aseara.
Platesti de la bun inceput o taxa (difera pentru nastere vaginala si cezariana) - din cate stiu eu o nastere normala este 15.000.000 lei, si ai terminat balciul.
Stiu mai multe pers. care au nascut acolo si au fost ff multumite de tratamentul medicilor si asistentelor.
Problema ar fi ca nu exista un neonatolog si anestezist constant...asta din informatiile mele.
Adriana, nu stii mai multe???

Referitor la nasitul gravida, si mie mi se parea aiurea... da' ma gandesc la ce zicea Raluca cu copilul care inca nu e botezat... nici nu stiu ce sa zic.
Aici in Ardeal eu nu am auzit de treaba asta de aceea va intrebam pe voi, ma gandeam ca e o chestie bine stiuta in sud...

Andra, super pozica cu piciorusul... oare e reala???
Eu am cumparat asa cum ziceam, un patut de lemn, foarte asemamator cu ce spuneai tu, adica e unul care cel mai probabil o sa-i fie potrivit si pe la 7 ani... se pot detasa anumite parti din el..
Salteaua e foarte buna, si intr-adevar asta a contat.
Si asa cum zici, pana la urma se loveste oricum de ceva... indif. ca e lemn sau plastic.

Bits, nu esti balena de loc - arati super in continuare!
Insa nu vad prea bine pozele cu bb...

Dana - 26+ sapt.
DPN 27 Nov.

http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/dana2327/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Vezi Raluca, intuiam eu ceva.....
Ce , am pretentii ca nu fac afirmatii gratiute...
Si tocmai am tras cu ochiul la profilul tau! Am vazut ca in afara de literatura le mai ai si cu dansul. Dupa ce nastem , sa ma iei cu tine, cand mergi la dans, ca eu sufar mult din pricina asta
Sotul meu e total pe dinafara , iar le petreceri mergem rar .

Nici nu stii cat de calma sunt , Onitza ! Cateodata ma intreb daca sunt in toate mintile!
Am un prieten bun care face depresii dese si eu il ascult . Stii ce mi-a zis odata? De ce nu-mi inchizi telefonul in nas niciodata si nu ma trimiti la ?
Azi merg la doctorita oastra . Am programarea la ora 13. Stiai ca intra in concediu?

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Foarte faine pozele Fulguletz!

Le-am vazut si pe cele de la Königssee, i le-am aratat si lui Mircea si in prima faza m-a intrebat: "da' cand ai facut pozele astea si eu nu le-am vazut???"
Pe urma si-a dat seama ca nu era el in poza...ci sotzul tau..
Ti-am raspuns si la PM.

Dana - 26+ sapt.
DPN 27 Nov.

http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/dana2327/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Buna burticicum va simtiti
Fulguletz frumoase poze;mi s-a facut dor de munte(de fapt mai daunazi am fost, dar tot nu-mi ajunge, si mai vreau; de fapt aerul de munte parca ma trezeste la realitate; cred ca in viitorul apropiat am sa-mi fac o coliba pe undeva la munte, si am sa duc viata ca Haidi(daca gresesc scrierea sa nu ),fetita muntilor
Bits eu nu inteleg nimic din acele foto. cu bebe; ce-o fi sa fie sanatos, dar eu tind sa cred in continoare ca este fetitasotului meu i-a placut tare mult burtica ta;eu nu o vad deloc tuguiata, sau poate ma inseloricum nu mai este mult si vom afla cu toatele ce ascunzi tu acolo in burtica; de-acum incolo ai mare grija de tine, caci daca ai sa ai fata s-ar putea ca evenimentul sa se produca mai devreme; chestia este sa te dilati, in sensul sa faci putintica miscare(astept sa nasca o tipa jap., ea este la a doa nastere, sapt. asta i-ar fi sorocul, dar in modul in care ea nu face nici un pic de miscare s-ar putea sa treaca peste termen; la ultimul control medicul i-a racomandat sa se miste, caci deloc nu este dilatata, burta nu i-a coborat, copilul fiind destul de mare; de data asta are fetita)
Mada incearca si nu-ti mai bate capul cu toti prostii, fii ma indiferenta(eu te povatuiesc pe tine, dar eu sunt si mai si)Ai mare grija de tine si bebeDe-acum contractiile incep sa-ti joace diferite feste; stai cat mai relaxata posibil
roxy55.4kg&27aptDPN29nov.

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput