Schimbare domiciliu - mutare alocatie BB

Schimbare domiciliu - mutare alocatie BB | Autor: CORNELIAP33

Link direct la acest mesaj

Unde ar trebui sa ma adresez pentru a primi alocatia lui bb la noua noastra adresa?

Multumesc anticipat.

Cornelia si bb Rares

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Directia muncii - birou sau compartiment -alocatii copii, sa ai o copie dupa BI sau CI cu noua adresa

Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Am si eu o intrebare legat de acest subiect! Tot schimbare de domiciliu!
Pot face cerere ca banii sa fie transferati intr-un cont bancar? Contul trebuie deschis pe numele meu sau al copilului? Sau pot fi directionati in contul de card al meu?
In final au fost mai multe intrebari!
Pupici

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Nally - poti sa deschizi cont pe numele tau sau al sotului doar la anumite banci cu care DMSS are incheiat protocol eu stiu de Bancpost si BCR . Te duci la una din aceste banci si spui ca vrei sa deschizi un cont pentru alocatie. Cu copia dupa cont si BI sau Ci( copie) si cu o cerere mergi la Directia muncii compartiment alocatii si ceri sa ti trimita alocatia in cont.
Despre redictionare in contul de card nu stiu intreaba la banca

Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Multumesc Mercedes!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Super! Ca si pe mine ma interesa. Da' Directia asta a Muncii pe unde e? Scuzati ignoranta...
Multam'.

Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Carmen - Directia muncii se numeste mai nou Direcția pentru dialog, familie și solidaritate socială iar adresa este Str. Piața Amzei nr.13 sector 1, București

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by Mercedes

Carmen - Directia muncii se numeste mai nou Direcția pentru dialog, familie și solidaritate socială iar adresa este Str. Piața Amzei nr.13 sector 1, București

Fetele,
Directia asta cu denumire savanta NU mai e in Piata Amzei. Am fost eu azi (stiti vorba aia "am plecat bou si m-am intors vaca"? - hai ca ajung la "...inapoi la forum date"...)
Sediul se afla in Str. Venerei, care strada nici ea nu se mai cheama asa (!!!), ci Str. Parintele Galeriu. Si programul cu publicul e de coma! Luni, miercuri si joi de la 9 la 15. Si daca nu sintem someri? Si daca mai si muncim pina la ore tirzii???
Bleah... si sa nu va spun ce mutra acra avea tipa de la ghiseu ca mi-am permis s-o intreb intr-o zi cind ea n-are program cu publicul... Deh.. ca la noi la nimeni...

Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput