constipatie ajutorrrrrrrrrrrrrr

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Iaurt Activia de la Danone. La mine a functionat si in timpul sarcinii si dupa nastere (eu eram terorizata de constipatie peste epizio si fo tri zile numa iaurt Activia am mincat ) Ba functioneaza si acuma foarte bine.

Sarcina usoara si pupicei!

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

La mine merge de minune cu struguri.Cand sunt costipata ma dau la un ciorchine dela mare de struguri(adevarul e ca si-mi plac) si sa vezi cum ma destup.
Mai merge si cafeaua ness,pentru cele care mai beau asa cate o cafeluta in timpul sarcinii.Si nu uitati pentru comfortul vostru beti cat mai multe lichide(sucuri,nectare,ciorbe, supe) si multa multa APA.

Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkki spune:

Buna! Eu sunt noua pe-aici si am citit cu interes toate subiectele care m-au interesat.
A! am 8 saptamani de sarcina, am facut deja 2 echografii, e totul ok, pana acum
Eu am tot avut mereu probleme cu constipatia, insa de curand am descoperit un remediu naturis:
2 lingurite de miere intr-un pahar mare de lapte fierbinte(cat suporti sa bei)- DIMINEATZA
dupa cateva zile ar trebui sa dea rezultate
Eu am fost asa fericita ca n-a trebuit sa mai folosesc supuzitoare..
incercati si voi!

Va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Si daca va apar hemoroizi eu va dau solutia. A aparut in revista mami, si la mine a mers, in 3 zile, i-am spus pa-pa: minunatul panaceu: unguentul de galbenele.

Va pup!

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Dragele mele, eu am incercat cu supozitoare cu glicerina si vreau sa-ti spun ca din momentul introducerii pina la momentul...cu pricina,nu cred ca au trecut 5 min..si am alergat la baie... Eu am fost multumita...

Coca 20 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankgratiela spune:

si eu am avut problebe cu constipatia in sarcina, dar am gasit lacul.
este vorba de HERBOLAX, este un laxtiv usor ,nu creeaza dependenta si este indicat femeilor insarcinate si celor care sufera de hemoroizi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Fetelor in nici un caz ceai de CRUSIN in cazul cind esti insarcinata sau alaptez,sa folositi este foarte bun ca purgativ dar numai in cazul daca NU esti insarcinata si nu mai mult de o saptamana sa-l folosesti deoarce provaoca rana pe intestin pe o perioada mai indelungata folosind-ul.
Numai bine si multa sanatate.

Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos

Mergi la inceput