Mamici de martie-aprilie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 14

dodo spune:
quote:
Originally posted by lana
Buna!
E prima data cand va scriu,cu toate ca citesc de mult timp mesajele voastre.Am 27 ani,UM 16 mai,DPN 20 februarie.Toate imi sunteti dragi si va doresc sanatate si copii sanatosi.
Am si eu o intrebare ,in special pentru mamicile din Bucuresti(eu sunt din Galati):daca stie cineva cat m-ar costa un triplu test.As vrea sa stiu ce factor de risc am si daca este cazul sa-mi fac amniocenteza.Ce parere aveti despre doctorul Dinu Albu?
Cine ti-a recomandat triplu test la 27 de ani???? Acesta se face pt. viitoarele mamici ce au peste 35 de ani, nu se recomanda oricum. Mai intreaba si alti medici, nu te repezi sa arunci banii aiurea.
Oricum se face in prealabil pe esantion de singe si numai daca factorul de risc este mare se recomanda amniocenteza. Repet, nu este unul din testele curente facute gravidelor, ci numai acelora ce au peste 35 de ani.

miska spune:
buuuuna burtici,
sunt asa de fericita, l-am vazut pe bebe la eco, ii batea inimioara!!
nu am greturi, dar ma doare capul...
am 7 sapatamani si voi merge la dr sa interpreteze analizele
miska

chiti spune:
Buna tuturor burticilor! Pana sapt trecuta am fost o aspiranta optimista,dar acum sunt o in 4 sapt.Am facut deja 3 teste ca sa fim siguri ca e bebe,mai ales ca cea de-a doua linie nu este foarte clara dar exista! Sapt viitoare m-am programat pt analize sa vedem daca bebe e OK !
Suntem asa de fericiti!Sotul deja se roaga pt gemeni asa ar vrea el doi deodata! Mie una mi-a trecut euforia, ma cam iau grijile pt ca e prima sarcina !
Va pup dulce pe toate burticile si sarcina usoara !

any si stefi spune:
Buna fetelor !
Nu v-am scris de mult pentru ca n-am avut timp.
Iana - amniocenteza costa in jur de 10 milioane lei.Desi am o fetita care s-a nascut cu o malformatie cardiaca,doctora mi-a spus ca nu e nevoie sa-l fac.Mi-a dat sa fac testul de compatibilitate si factorul de risc.Acestea au iesit foarte bine si a zis ca nu e cazul.Poti face eco 3D, daca vrei dar mai tarziu.
Va pup dulce.Sanatate si
.

corrinutza spune:
Salutare
Sunt ..proaspat viitoare mamica de 8 saptamani!
Pana acum sunt bine..nu am nimic...special sa zic asa..adica specific sarcinii!
As vrea sa te intreb ce este aceea amniocenteza. Nu am auzit pana acum si poate mi-ar prinde bine sa aflu..Merci si multa sanatate!

lana spune:
Va multumesc fetelor ca mi-ati respuns.
Cred ca pana la urma o sa-mi fac doar factorul de risc.
ANI SI STEFI- as vrea sa-mi fac si o eco 3D,daca sunt in saptamana a 18 e prea devreme?