Mamici de martie-aprilie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Coral, te rog sa ma treci si pe mine in listuta.
UM 5 iunie, DPN 13 martie 2005.
Am revenit de curand din concediu si mai am mult de lecturat din ce ati scris intre timp. Dupa ce termin o sa incerc sa mai scriu.
Pupaturi,
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Merry Marry spune:

Dragele mele, am trecut doar sa va salut!. Ma grabesc deoarece am mult de lucru la serviciu!
Nu stiu ce sa fac! Ma doare burta la fel ca in perioada menstruatiei, sunt balonata si mi-e atat de rauuuu!!Voi cum va simtiti? Duminica samburelul meu va implini 8 saptamani!
Aveti grija de voi si de vostri! Va pup si toate cele bune, BB-i frumosi si sanatosi!

Marcela si samburelul ei iubit (il iubim mult si pe tati)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Merry Marry spune:

Tot eu, tot eu! Am uitat sa va spun :DPN - 16.04.2005.
Mare uituca mai sunt! Ce vreti, sunt si blonda (cu suvite, ce-i drept) si insarcinata! Am ramas intr-un neuron, bietul de el!
Pupici pe burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

-utzelor, weekend placut, sa va odihnitzi! Si sa aveti grija de ......

Costina & bebe din burtica
DPN 23 martie
Dr.Puia, Giulesti

_
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Dragi gravidutze,

Acesta este mesajul meu de prezentare ca nou membru al comunitatii, care ar fi trebuit sa apara inainte de intrebarea pe care v-am adresat-o deja. Va multumesc oricum pt raspunsuri.

Ma numesc lina, am 29 de ani, sunt din Bucuresti si am o fetita de aproape 2 ani pe care o numesc Alina. Numele pe care le folosesc aici nu sunt cele reale, dar imi place sa ma/ne protejez. Sper ca asta sa nu fie o problema pt voi.

Impreuna cu sotul meu am decis ca este momentul sa mai facem si al doilea copil, ca atare am purces al drum cu temometrul si temperatura bazala, stat cu picioarele in sus etc... si se pare ca am reusit din nou din prima. Asa a fost si cu Alina, o incercare si gata. Se pare ca suntem tare potriviti.

Ar trebui sa imi vina ciclul maine, dar ma indoiesc ca mai vine dupa 2 teste pozitive. Asa ca acum astept "cu nerabdare" sa ma apuce somnul si greturile care sunt sigura ca nu ma vor cruta nici de data asta. Data trecuta m-au tinut greturile cam 6-7 saptamani si m-au costat aprox -5.5 Kg. Sa vedem cum va fi acum. Din fericire, acum stiu ca vit B6 ma ajuta, ceea ce am aflat abia spre sfarsit data trecuta.

Inchei aici, si incerc sa citesc mai mult ca sa va "cunosc" si pe voi ceva mai bine.

@Fabya: iata si prima (cred) mamica de mai: DPN 14 mai, neconfirmata de doctor inca.

lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Miska, scuze, ai dreptate, tu esti fix cu o luna dupa mine.
Fetele, eu intru in concediu pt doua saptamani si plecam in Italia, asa ca voi lipsi. Sa aveti grija de voi si de bebei si sa scrieti mult ca sa am ce sa citesc cand ma intorc.
Va pup

Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna mamicilor si eu am aflat de curind ca sint insarcinata cu al doilea bebic care se v-a naste in mai 2005.O sarcina usoara va doresc si voua si bebici sanatosi.

Anca,Bianca si bebicul din burtica

Mergi la inceput

Coral,te rog sa ma treci si pe mine pe listuta.Merci mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

despre ce listuta vorbiti voi mai ca eu nu stiu nimic? imi era dor de voi am lipsit si eu doua zile. ultima data cand v-am spus ca vom face ecografie n-a fost sa fie:(. a trebuit sa sun si m-au programat deabia luni cand in sfarsit il voi vedea pe bebe. vezi adriana nu esti singura, nici eu nu am facut eco.
in rest eu ma simt mai bine dar am observat o chestie noua cand urc scari fie si doar un etaj respir ca dupa un sprint de 500m daca sunt asa acum nu stiu ce o sa fac cand bb na fii mai mare?:
si sanatate multa tuturor -lor si-lor

anca

Mergi la inceput

An-k,lista de la pagina 1 alcatuita de Coral.

Mergi la inceput