credeti ca noi putem fi ca voi?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Bine ai venit printre noi, Maryn si te asteptam sa ne spui mai multe despre tine. Vrem sa te cunoastem!!
Bineinteles ca poti fi ca toi ceilalti oameni, ca sa iti raspund in cuvintele folosite de tine. Poti fi ce vrei tu, important e sa-ti doresti sa ajungi cineva, undeva, si sa muncesti pentru asta.
Te asteptam sa ne mai scrii!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Initial creeata de maryn

eu sunt unul dintre copii strazi si asvrea ca toata lumea sa stie ca uni dintre noi sunt capabili sa fie ca ceilalti oameni voi credeti? daca da scrietimi si va voi raspunde.

De ce numai unii dintre “voi” sa fie ca “noi” ? Care „noi” si care „voi” si de ce numai unii dintre “voi” ? De ce faci deja o deosebire intre „voi” cei buni si „voi” cei mai putin buni ?
In ochii Dreptului Judecator, toti suntem egali asa ca eu afirm aici ca este o falsa problema !

DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)
http://community.webshots.com/user/darael100
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Maruta ce poze zici ca ai vazut??? La ce poze te referi???

Denisa si bebica din burtica - 27 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_edi spune:

Dena, Maruta cred ca se refera la pozele de la profilul personal al lui Marin, daca faci click pe "Poza mea" o sa vezi un mic album...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

Da la pozele alea ma refeream!

Pacat ca nu ne mai scrii Marian, dupa cum spunea si Samy e mare lucru faptul ca tu stii sa folosesti calculatorul ! Seful meu e ditamai directorul si nu are habar sa umble cu el ... insa "are o memorie ce bate chiar si calculatorul" ... asa ca bravo tie!

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

quote:
Initial creeata de maryn

eu sunt unul dintre copii strazi si asvrea ca toata lumea sa stie ca uni dintre noi sunt capabili sa fie ca ceilalti oameni voi credeti? daca da scrietimi si va voi raspunde.

nu conteaza de unde vii, conteaza doar cine esti!

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jeff spune:

Bun venit Maryn !

Daca ai intrat pe DC esti exact ca noi, esti dornic de discutii interesante, de a lega prietenii, de a vorbi dezinvolt despre problemele tale si ale celor dragi tie, de a fi ajutat si de a ajuta cu un sfat sau cu ceea ce poti pe cei din aceasta imensa familie.
Esti la fel ca si noi si asa cum bine au spus cei de dinainte extrem de diferit prin prisma individualitatii care caractarizeaza natura umana.
Tatal meu a fost aproape copil al strazii: tatal lui a murit cand el avea nici 4 ani - aproape ca nu-l mai stie, are o singura poza cu el, mama lui l-a trimis "pe la rude " cand avea vreo 6 ani pentru ca sotul ei nu dorea in casa copilul altuia.
A crescut mai mult singur, s-a alergat ani de zile cu conductorii de trenuri, a calatorit pe acoperisurile vagoanelor, a muncit in multe locuri, a furat cand nu avea ce manca, apoi a invatat pentru a-si face facultate si un rost in viata.
S-a intretinut din bursa de merit, din cartela de la cantina facultatii pe care o vindea ca sa poata merge la un spectacol, pentru a-si cumpara o pereche de pantaloni.
A ajuns grefier in tribunal, s-a indarjit, a ajuns procuror, prim-procuror, avocat mai apoi, si-a intemeiat o familie de care a avut grija ca de ochii din cap sa nu ne lipseasca absolut nimic.
A fost si este un invingator, a fost un copil necajit, un tanar care nu-si putea permite prea multe, si a ajuns un profesionist desavarsit apreciat si respectat deopetriva de colegi, subalterni, familie si prieteni.
Deci si el s-a considerat ca si tine "diferit" si el a ravnit cu ochii in lacrimi la o familie adevarata care sa-l sprijine si sa-l iubeasca, la o casa a lui, la caldura. Le-a avut, s-a bucurat si se bucura alaturi de noi, sotie, fiica, nepoata de tot ce i-a lipsit amar de ani.
Deci nu a fost diferit, a fost inainte de toate OM si a ramas OM, un OM mare cum probabil esti si tu.

Cu mult drag,
O prietena

melania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

Melania - tot respectul pentru tatal tau, dar asemenea "oameni" ii numeri pe degete! Sunt copii de bani gata care nu fac nici sfertul sfertului din ce a facut tatal tau!

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Bine ai venit in familia !
Conteaza foarte mult cum vrei tu sa fii!Poti foarte bine sa fii diferit dar in sensul bun al cuvantului,adica cu toate ca ai trecut si treci prin multe sa ramai cu sufletul curat.Sa incerci sa fii un om cinstit si cu dorinta de munca!Incearca sa-ti gasesti de munca la firme de productie ca muncitor necalificat,incearca si iarasi incearca ,imposibil sa nu gasesti un om mai sensibil care sa te angajeze!Spun asta pt. ca si sotul meu a angajat 2 copii ai strazii dar din pacate i-au inselat increderea,l-au furat si apoi au disparut!Din aceasta cauza spuneam sa fii cinstit,sa castigi increderea angajatorului si poti lucra in acel loc mult si bine!
Scrie mai mult despre tine si poate te poate ajuta cineva!Cam greu totusi ca nu esti in Bucuresti sau Timisoara,cluj!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mr_baz spune:

Maryn

Suntem oameni si avem exact doua maini cat sa imbratisam pe cineva.
Ai sa vezi ca membrii DC de vor inconjura cu multa caldura si prietenie.
Bine ai venit in familia !

Mergi la inceput