Masina de spalat cu bule

Masina de spalat cu bule | Autor: Burtocika

Link direct la acest mesaj

O intrebare pt cine are masina de spalat cu bule Daewoo 801MP:
exista vreo posibilitate sa elimin complet stoarcerile intermediare de la sfirsitul ciclurilor de clatire ? Eu nu resuesc neam si imi stoarce rufele de mi le zapaceste !
Multumesc,

Boghi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cool spune:

Nu reusesti deoarece acea stoarcere face parte din programul de clatire. Singura posibilitate este sa o opresti cand incepe stoarcerea si sa-i dai apoi o alta clatire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Adica trebuie s-o pindesc la fiecare ciclu de clatire, sa-i dau "stop/pauza", si dupa aia sa reiau ciclul de clatire ???
Dar pt faimoasele programe pt costume ... tot asa le centrifugheaza ? Pai atunci le zapaceste de tot !
Nu mi se pare normal, si nu scrie nicaieri in prospect ca nu poti scapa definitiv de stoarcere.

Boghi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Din cate stiu eu poti elimina procesul de stoarcere. Numai ca trebuie s-o butonezi mai mult.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Poti eventual sa vorbesti cu un tehnician de la compania producatoare sau sa trimiti un e-mail pentru a primi instructiuni

Adina si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Eu am o astfel de masina si sunt foarte multumita de ea.
Iti poti face tu singura programul de la inceput eliminand stoarcerea.
Dar eu n-am prea inteles de ce te deranjeaza ca le stoarce?
Nu-i normal intre clatiri sa le si stoarca?
Altfel nu ramane apa cu detergent in ele?

Mergi la inceput

Pt rufele normale nu ma deranjeaza chiar asa tare ca le stoarce, desi mi se pare ca le cam scamoseaza si se uzeaza mai repede. Dar am si rufe mai delicate, bluze, tricouri, helanci, perdele etc. pe care vreau sa le spal la masina, pt ca la cele clasice se pot spala, si care nu suporta cite o stoarcere la fiecare clatire, si mai ales la turatia nominala ... De-asta as fi vrut sa pot elimina stoarcerile intermediare de la clatiri, macar citeodata. Ca detergentul iese daca ii dau numar mai mare de clatiri.

Boghi

Mergi la inceput

bogdanai,

In prospectul masinii de spalat Daewoo scrie ca face cam 5 milioane de bule .
Cred ca asta este si cauza de stoarce... la greu, imagineazati cei 5 milioane de coreeni din interiorul ei:))))

Ai grija sa nu setezi nivelul apei la capac maxima ca se distrug rulmentii (caz patit de un coleg)
P.S. masina mea are si infrarosii care distrug microorganismele

Mergi la inceput

Pai masina mea e cu logica fuzzy, si cica stie ea cum sa-si seteze nivelul apei ... O singura data s-a pus pe maxim, si a fost OK ... Cum adica se strica rulmentii ??? Pai ea nu e facuta sa spele si la nivelul ala ? Si nu era in garantie ? Ca sa stiu sa-i trag tare la incarcatura maxima, ca daca ii bag vreo 2-3 seturi de asternuturi, sigur intra pe maxim !

Boghi

Mergi la inceput

Cand alegi prg. "fuzzy", poti interveni tu prin butonare la:nivel apa, timp, nr. clatiri. nr. stoarceri.
Sotia mea presteaza si stie mai bine, eu am fost instructor doar la inceput.
Colegul care a patit necazul a spus ca rulmentii s-au stricat din cauza greutatii apei si a cantitatii de rufe. A fost sfatuit sa evite umplerea la maxim.
Mai sunt pe piata astfel de masini? Eu o am din 1997 si e super ok pana acum.

Mergi la inceput

Da, mai exista, ba chiar au aparut si modele noi. Care nu difera prea mult de cele vechi, doar mai au pe ici pe colo cite o chestioara.
Nasoala chestia cu rulmentii, pt ca pe masina scrie ca are capacitate 6kg de rufe ... deci inteleg ca n-o poti umple chiar la maxim ...
Pai asa am si facut cu fuzzy - am pus timp de stoarcere 0. Si dupa ce a spalat ea frumos, a inceput clatirea, si la sfirsitul primului ciclu a stors bine mersi, a inceput si al doilea ciclu de clatire, si la sfirsitul lui s-a oprit fara stoarcere si mi-a lasat cuva plina cu apa !
Cool, poti te rog s-o intrebi pe sotia ta cum face cu rufele mai delicate ?
Multumesc,

Boghi

Mergi la inceput