Cum vi se pare viata in Japonia(20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Pai sa va zic ce am mai facut eu.
Luni am fost in Fuji Q Highland.Nu am ratat Fujiyama,Dodonpa si nici Tondemina sau Casa Groazei.Cea mai palpitatnta atractie a fost Dodonpa,pentru ca totul se petrece la o viteza de 172 km/h.Cel mai inalt punct de cadere este de 52 m in unghi de 90 de grade.Nu am mai apucat sa tip pentru ca la cea viteza mi-a ramas sunetul in gat.
In casa groazei,nu mi-a fost chiar asa de frica pentru ca am prins un grup de la urma si eram pusa pe caterinca cu sormea sa speriem noi fantomele.Faza cea mai tare a fost cand m-am apropiat de un staff fantoma si cand i-am zis o mae kao iro ga warui(ai culoarea cam nasoala la fata,esti cam palid), l-a bufnit rasul pe ala.Ne-am mai speriat si noi pe ici pe colo,ca de.... eram in casa groazei,dar am iesit razand,nu plangand.
Acum suntem in toi cu bagajele,ca maine mergem in Okinawa.Sper sa avem parte de vreme buna.Am sa va mai citesc de luni incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Mirela,te inteleg perfect!Si eu m-am dat in toate nebuniile alea,si intrasem in panica,asa frica mi-a fost. Dar,oricum,a fost o experienta de neuitat.
In casa groazei n-am apucat sa intru,deoarece era full si trebuia sa asteptam 3 ore jumate - n-am avut rabdare. Acum imi pare rau...

Distractie placuta in Okinawa!Asteptam povestiri si impresii.

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Mirela multa distractie in Okinawa si asteptam poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

vreau si eu la Fuji!! ...nu cred ca o sa ajung curand..tinand cont ca bb e inca mic,distanta prea mare...ata ete...
am pus cateva poze noi la Webshots...

da chiar!!cu ninja ce sa intamplat?nu l-am mai vazut de ceva vreme pe aici...

hai ca am fugit la culcare

http://community.webshots.com/user/sandra2o

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliana spune:

Va multumesc fetelor pentru raspunsurile voastre . Intotdeauna sinteti de mare ajutor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Buna tuturor.De fapt,vad ca nu e nimeni pe aici de cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

acum doua minute a fost cutremur ,cel putin aici la muntele Fuji s-a simtit ceva,si stiti ce -i mai ciudat ,a fost chiar la 12 :00 fix.Doamne fereste!

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns knicoleta spune:

buna eli mersi osa itru acum pe adresa aia sa vad ce ansemna AMON /in kangi asa se scrie / 珠門 si katakana アモン   si hiragona あもん daca cunva sti tu terog spunemi voi vetelor ce mai faceti bebelusi ce fac almeu bine sanatos forte cuminte are 6 luni si 3 dinti

knicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

da sora,Doamne fereste!! ca ce e peste tot!?!!
cutremure inundatii razboaie ...

http://community.webshots.com/user/sandra2o

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

knicoleta, Amon in kanji 珠門、珠-SHU (pearl=perla)  門-MON (gate=poarta)
Cand ati ales numele nu l-ai intrebat pe sotul tau care e intelesul?

mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">web1 web2 www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=eli" target="_blank">paginuta DC www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Stefan Takeshi&mid=2236&cid=10198" target="_blank">album

Mergi la inceput