Mamici de ianuarie-februarie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Patricia, tu ma stii, ca si la intalnire aveam un pic de burtika. Acum ca mi-a crescut nu mai pot sa port din hainele vechi decat rochii sau fuste care le port peste burtika, noroc ca mai este cald afara. Dar m-am gandit ca vine toamna si ma pregatesc chiar azi sa merg la Rococo sa-mi iau un sarafan sau doua ca eu pantalonii nu prea ii suport.

"ingerasele" 21+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

scuze, am scris "ei" in loc de "iei".

Mergi la inceput

mamici cu burtici, recomandati-mi si mie un magazin (nevirtual) cu mobilier pt. bebei, cu o oferta bogata, in care sa se gaseasca de toate in cit mai multe modele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Mona, eu lucrez pe Regele Ferdinand(Doja), am program pana la 3, dupa care merg acasa.

Sunt de acord ca si baietii ar fi meritat medalii, macar de alta culoare, daca nu mai multe - Marian Dragulescu a fost marea "victima" - alaltaieri i se ia aurul la sol, iar ieri bucteaza a doua saritura dupa prima care a fost aproape perfecta Asta e! bine ca a fost asa cum a fost, oricum echipa masculina a luat mai multe medalii decat am sperat.
Adevarul e ca nostalgia podiumului integral romanesc la individual compus de la Sydney a ramas, nu s-a repetat performanta dar a fost totusi foarte bine. Nu stiu ce ati simtit voi uitandu-va la fete, dar eu le-as fi luat gatul la Courtney Kupets si Carly Patterson (recunosc ca sunt super bine pregatite, dar tare antipatice dupa parerea mea - poate ca mie imi aduc aminte de atitudinea colegelor mele de munca din SUA). La paralele m-am rugat sa castige frantuzoaica, doar sa nu ia ele titlul. Parerea mea este ca americanii au fost super favorizati de arbitri.

Gabiu - mie mi-au zis ca e normal sa se mai contracte din cand in cand uterul, dar nu chiar asa cum face al meu...noroc ca e colul inchis. Am inteles ca aceste contractii provin de la o rectivitate mare a uterului, "tresare" la fiecare atingere, a bebelui sau chiar la fiecare palpare a lui din exterior, asa ca nu te freca prea mult pe burtica.
Nu mi-a indicat repaus total, doar lipsa de pe perioada celor 5 zile de tratament si m-a prevenit ca s-ar putea sa fac palpitatii de la Gynipral. Mi-a zis sa iau cate o pastila de Diazepam seara doar in cazul in care simt ca inima mea o ia razna...dar nu voi lua.

Natalia si gagalicea (17 + sapt)
Dr. Doru Diculescu - Stanca - Cluj
http://community.webshots.com/user/natalias103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Leta, si eu am stat acasa doua saptamani in pat si e intr-adevar un loc propice pentru ganduri negre, dar cu faza cu fetita ta peste 20 de ani esti draguta rau.... gandeste-te ca la aceeasi persoana o sarcina nu seamana cu alta ... Si ai grija cu cititul pe Internet al tuturor bolilor si simptomelor ca si eu am facut asta si era sa innebunesc, e o limita de la care toate cele citite ai impresia ca ti se intampla sau ti se vor intampla si tie... nu e asa.
Sanatate si optimism !

Lali si licuriciul ei 20+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Anda (Witchie), am citit articolul de pe Atelier Liternet, si eu si sotul meu si noua ne-ai atins acea coarda sensibila (banuiesc ca tu esti autoarea, nu? :)). Ne-am regasit in totalitate in acele randuri si te invidiez pentru talentul de a le exprima atat de frumos. Exista cateva coincidente care pe mine m-au atins mult de tot, printre care ar fi povestea de la eco de 14 sapt si numele mogaldetei (Irina sau Vlad)

Mona 20 sapt
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj

Mergi la inceput

Lali, stiu ca sint, vorba ta...draguta rau. De aceea l-am si intrebat pe dr. ce sa fac, fiindca sint constienta ca nu e normal; dar statul la pat din luna mai pina acum isi spune cuvintul. :( si m-a avertizat dr. ca o sa mai am ceva neplaceri curind, din cauza placentei praevia. Asa ca nu pot sa debordez de fericire si optimism, oricit de mult mi-as dori.
Dar Dumnezeu e sus si nu vede si pe noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Natalia, subscriu la faza cu americanii, si eu m-am bucurat pentru frantuzoaica si in general pentru toti europenii....

Leta, eu astept un targ pentru bebei si viitoare mamici care va avea loc pe la mijlocul lui septembrie la Romexpo din cate spunea cineva pe aici pe Forum. Eu sper atunci sa vad la un loc mai multe oferte si totodata si adrese de magazine.

Fetelor, apropo de haine si burtici eu am fost la un eveniment sambata si am incercat un pantalon de seara pe care il cumparasem chiar in perioada in care am ramas insarcinata... he he he nu l-am putut incheia nici vorba, lipseau cel putin vreo 10 cm de material... iar despre bluze, in afara de cele care se intind, ce sa va spun, am schimbat un numar si o cupa la sutien... in conditiile in care m-am ingrasat fix 1,5 kg. Asa ca nici vorba de haine dinainte...

Lali si licuriciul ei 20+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Andrutza, varicela cica e contagioasa doar inainte de aparitia eruptiei. Oricum o nesimtita ca a adus copilul bolnav la servici! Eu nu-i inteleg pe astia/astea de fapt, pt. ca sunt mai mult femei, care vin langa tine racite, desi stiu ca esti sau care umbla cu copilul bolnav de boli contagioase prin locuri publice.
Poate nu au cu cine sa-i lase, dar oricum nu e scuzabil, mai ales cand ai colege gravidute.
Cat despre autobuze nu mai pot sa adaug nimic! Ma gandeam ca nu s-o vedea la mine, dar acum aflu ca din pacate nu sunt singura .
Eu mi-am promis ca-mi voi aminti mereu, si la 80 de ani, cum e sa fii graviduta si o sa ma port in consecinta cu stra-nurorile!
Patricia, eu nu m-am prea scimbat la fata! Doar ca mi s-au rotunjit putin trasaturile si parul este ceva mai stralucitor. Nu m-am patat, buzat, etc. Deci, nu arat in nici un caz mai rau ca inainte. Poate ma tine si dupa sarcina .
Alina, eu sunt hotarata pt. nasterea normala. Stiu ca sunt argumente pro si contra orcareia dintre variante (am citit aproape toate subiectele pe tema asta de pe forum) dar inclin in mod clar spre nasterea naturala. As fi tare trista sa nu pot naste normal..., dar sper sa nu fie cazul, mai ales ca la mine in familie toate femeile au reusit sa nasca normal, chiar daca destul de greu.
Ma sperie tare rau gandul la o cezariana.
Leta, acum imi explic depresia ta. In cazuri de izolare si lipsa de activitate fizica e perfect normal sa te apuce tot felul de ganduri negre.
Incearca te rog sa-ti abati gandul de la asta, citeste, uita-te la TV, fa lucruri pe care dupa sarcina probabil ca nu vei mai avea timp sa le faci. Si bafta, sa te simti bine si sa treaca timpul repede.
Irina, 19+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Muncipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Natalia, sunt de acord cu tine ca echipa SUA a fost favorizata. Au fost intr-adevar mai bine pregatite decat celelalte echipe (cu exceptia Romaniei), insa mutrisoarele lor arogante mi-au fost tare antipatice. Mi-a placut insa Anna Pavlova si cred ca va arata ceva in viitor.

Tu lucrezi pana la 3 doar?! Wow ce fain, ai timp toata dupa masa pentru tine! Eu ajung acasa la 7 seara in cel mai bun caz.

Mona 20 sapt
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj

Mergi la inceput