Mamici de ianuarie-februarie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique spune:

Mai Leta mai...

Figura mai esti !... Pai...stai sa vezi griji dupa ce apare minunatia de bb !... Intr-adevar hormonii din sarcina, bata-i sa-i bata, sunt autorii acestor stari...dar...ia gandeste un pic : daca ai mai fi avut un copil de vreo 2anisori si un pic si... el, Puiul tau ar fi racit, sa nu poti dormi de griji ca (')"cum-si-ce-sa-mai-fac-sa-i scada febra Puishorului ?...oare n-o fi...nu's ce boala urata despre care tocmai am citit nu's unde, etc, samd"...si sa fii in aceeasi situatie, adica...gravida !...
E o experienta pozitiva, bb creste, il simti, este ok...lasa grijile de peste 25-30 ani ( auzi la ea ..."naroada" ...) pentru atunci...citeste despre bb cum sa-l ingrijesti : alaptare, baie, masaj...nu te "condamna" nimeni ( nici macar TU pe tina insati !) daca vei evita pasajele despre boli si-alte alea din aceeasi categorie !... Priveste partea plina a paharului !!!

Mona,

In Zorilor la PRO-VITA ne primesc cand vrem : doar se plateste "abonament" pt...12luni !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

amo, super povestea! am ris si m-a emotionat totodata!

monique, ce-i cu PRO-VITA? e un centru de gimnastica prenatala cumva, ca asa ma intereseaza si pe mine ceva mai apropae de casa?, m-am interesat de cel din p-ta alba iulia dar e tare departe de mine si nu cred ca ajung acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Hei Monique, in sfarsit! Spune repede cum fu la manastiri. Bebe al meu te saluta. Sper ca cel mic (inca) al tau e bine acum. Ce noutati mai ai? Am sa trec maine pe la PRO-VITA sa ma inscriu. Ai cumva adresa exacta sau intructiuni clare cum sa ajung acolo?

Mona 20 sapt
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Shobo, centrul Pro-VITA de care vorbeam eu si Monique e la Cluj. Poate stie Monique de cine tine si daca exista ceva echivalent si in Bucuresti. Oricum sunt sigura ca exista multe centre in Bucuresti, cu siguranta te poate ajuta ingerasu cu informatii. Si in plus, intreaba-l si pe dr. tau.

Mona 20 sapt
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Crinuta, nici eu nu simt nimic aproape cand stau in picioare sau pe scaun, doar foarte rar o zvacnitura de parca mi-ar "bate ochiul", dar in burta. In schimb, cand stau culcata simt si la mana bine de tot cum se misca, in diferite locuri dealtfel pentru ca deocamdata am inteles ca bebeii nostri isi tot schimba pozitia.

Irina, mai vroiam sa adaug ca mai am o colega insarcinata in 9 saptamani, care are biroul chiar langa cel al colegei cu copilul bolnav. Dar din pacate nu a anuntat inca de starea ei la birou, vrea mai intai sa fie sigura ca nu pierde sarcina, ca a auzit ea ca e posibil - de fapt, nu are nici o problema, dar am trecut toate prin asta, nu? Si aceasta colega si prietena a mea e si ea speriata. Ce sa mai, ne-a facut praf.

Leta, multumesc pentru informatiile referitoare la varicela. Poate ar fi bine sa ma testez si eu, nu?

Ingerasu, felicitari pentru burtica, chiar ca e marisoara. A mea e in crestere, cred ca o sa ajunga la fel, dar ai avans de doua saptamani, asa ca am tot timpul.

Andrutza si bebelusa
19+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

In sfarsit reusesc sa scriu...

Am cam terminat cu plimbarile...La mare nu prea am avut zi de plaja iar in apa marii am intrat in ultima zi pana la coapse (erau valuri)...Am mai fost o fuga la munte (Maneciu-Cheia)...

Crinuta, am plecat ca o bezmetica si nu am luat nr. tau de tel. Din cate am citit nu ai mai facut amnioc.
Eu vreau sa fac triplu test dar mor de frica...

Mi se vede si mie burtica, dar sanii sunt mai mari decat ea... Abia astept sa ajung la doctor pentru ca ma cam doare (burtica) si noapte ma trezesc cand ma mut de pe o parte pe alta...

Eu vreau sa iau caruciorul, sterilizatorul de la expozitie...Am inteles ca iti fac reduceri...

Pupici
simona, 17+ sapt.
Dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Shobo, cursuri prenatale se fac la Municipal, la Giulesti si la Filantropia. Daca vrei sa faci si aerobic pt gravide atunci poti merge la Giulesti (50.000 lei/sedinta) sau la Active Center care, nu ma intreba pretul ca nu-l stiu dar este scump. Bine ca mi-ai adus aminte ca trebuia sa vorbesc cu tipa care tine cursurile la Giulesti si mi-a zis ca dupa-amaiza mai are ore si in alta parte. Poate te hotarasti ca si eu vreau sa merg, nu am chef sa ma "babesc".

Andrutza, pai burta mea a crescut asa mult in ultimele 2 saptamani asa ca ai sanse sa fie si a ta la fel. Deja este timpul sa se vada mandretea noastra.

Simona, bine te-ai intors din vacanta. Tu stii sigur ca la expo fac reduceri? Ca eu am trecut pe acolo anul trecut si mi s-au parut preturile foarte ridicate. Sau poate aveau reduceri de la preturile oricum umflate. Ca si pe mine ma batea gandul sa-mi iau atunci la expo dar para nu mai am rabdare inca o luna.

"ingerasele" 21+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

ingerasu, merg sigur! inteleg eu ca la Municipal se fac doar cursuri prenatale pe cind la Giulesti se face si aerobica? pai atunci Giulesti vbreau ca de fapt eu mai mult vreau miscare (aerobica speciala) ca m-am mai gindit eu si cred ca si lipsa de miscare mi-a dat starile alea de ieri-alalteieri... azi parca mi-au mai trecut, sint mai rare fiorurile acelea, firar ele!

bineinteles ca ma intereseaza si cursuri teoretice si practice de cum sa ai grija de tine si de bb, dar deocamdata vreau sa ma apuc de miscare ca nu mai pot!

zi-mi amanunte despre program daca afli caci vreau NEAPARAT sa vin macar sa vad cum e si oi vedea eu dupa.
te astept cu amanunte si mergem impreuna. sper sa fie dupa 18:00 caci eu mai devreme nu ajung L-V, iar simbata in principiu sint acasa si pot merge dimineata.

te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Ingeras,
duminica am fost la prietenii nostri si am facut lista pentru micuta. De la ei am aflat ca se fac reduceri ... Au luat (anul trecut) un carucior de 12 mil. (aceeasi marca vrem si noi) pentru care au primit o reducere de 1 mil. si cadouri de 1 mil si ceva. De altfel, cadourile erau tare necesare bebelusului: biberoabe, termometru etc.
Pe langa carucior si sterilizator vreau si un cantar.
Avantajul, zic eu, este ca sunt toate in acelasi loc...Eu ma deplasez greu si acum, dar in decembrie??!!!(ma cam tine spatele)
De la prietena mea am inteles ca hainutele micutei tb sa le iau din timp pentru ca tb spalate, calcate si sigilate...Abia astept!

Cum mai stati cu kg? In concediu am mai pus 2 - se vade ca nu am facut eu mancare...Deci, in total am aproape 4 kg in plus care sunt impartite pe burtica, sani si obrajori...

pupici

simona, 17+ sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vanto spune:

Buna la toate burticile. Am aterizat si eu aici, voi fi mamica de ian-febr.2005 (am 16 saptamani).
Cateva cuvinte despre sarcina mea - nu am avut nici o problema (ex. greturi, dureri) cu toate ca am facut o extrauterina in martie, deci diferenta de la operatie si sarcina nu este decat de l luna. Mi s-a spus ca nu este nici o problema, si mai ales ca ma chinui de 10 ani, nici nu a fost vorba sa nu pastrez sarcina.
Oricum ma simt foarte bine.
Ce ma deranjeaza mult este umflarea piciorului stang exagerat. Poate imi dati si mie niste sfaturi.
Deocamdata atata.
bebe +

tonela

Mergi la inceput