SPITALUL FILANTROPIA
Si eu urmeaza sa nasc tot la spitalul Filantropia, cu dr. ILIESCU.Poate cineva sa-mi dea mai multe amanunte? DPN 12.12.04
Raspunsuri
jojonel spune:
Ca si tarife,am dat la Filantropia cam asa,pt. cezariana: 100 euro pt.doctor,si inca 2 milioane pt. "mina a doua",ca am avut doi medici :Hamid-medicul care mi-a urmarit sarcina,un tip extraordinar, si Cotiga, am dat 1 milion la anestezist(dr.Ciobanu, super atent si dragut,a avut grija toata noaptea cit am stat la reanimare),la asistente in sala de operatie am dat cam 300.000 la fiecare( 3 asistente),iar apoi la toaletare,injectii, cam 50.000, desi erau amabile si fara sa dai.
DR HAMID a fost extrem de amabil,a venit de nenumarate ori sa vada cum ma simt,m-a supravegheat f.atent si nu a fost nevoie sa stau mai mult de 3 zile dupa operatie in spital.In general lumea dadea mult mai putin, erau multe persoane fara posibilitati in spital,dar asistentele erau destul de amabile si fara sa dai mai mult de 10.000.La neonatolog am dat 500.000,desi nici nu cred ca era cazul, copilul meu e mare si a fost sanatos si ok cind l-am scos din spital.Ca recomandare,eu cred ca e f.important mediul cu care nasti, ca spitalele sin cam mizere in general in RO.De dr.Iliescu am auzit de bine,erau fete care au nascut cu el si au fost multumite.
Daca mai ai nevoie de detalii,iti stau la dispozitie,
Jojonel si bebe Freddy
Moss spune:
jojonel, din mesajul tau inteleg ca ai nascut prin cezariana ??
cum ti-ai revenit dupa operatie ??
in sala de operatie, sa inteleg, ca erau: medicul principal, medicul secund, medicul anestezist, moasa, neontologul, si cate asistente ??
ai ales tu sa nasti prin cezariana sau din motive medicale a fost necesara o astfel de interventie ??
iti doresc sa te bucuri de bebelusul tau ( e fetita sau baietel ? ) si sa-ti aduca mult noroc !
cristina
Moss spune:
jojonel, am citit din nou mesajul postat de tine si am vazut ca, de fapt, ai specificat ca a fost vb. de cezariana, si ca in asala de operatie au fost 3 asistente !
Spune-mi, te rog, dupa operatie ai avut probleme cu lactatia ? Ti-a urcat mai greu asa cum se spune ??
multumesc mult
cristina
FELIS spune:
Jojonel, multumesc pentru raspuns. Nu ma asteptam sa mi se raspunda atat de repede. Azi am intrat prima data pe acest site.
Moss : am retinut bine sper bine din alt subiect ca urmeaza sa nasti cu dr. Iliescu in jur de 01 nov. Eu urmeaza sa nasc tot cu el in dec.04. Se poate sa ma tii la curent cu evolutia lucrurilor la tine?
Va multumesc.
jojonel spune:
Eu am fost nevoita sa fac cezariana,deoarece ajunsesem la 41 sapt.si nu am avut deloc contractii,nici dilatatie,iar baietelul meu a avut 4.200 g.la nastere,deci un copilas mare...si frumos! Mi-am revenit repede,iar lapte am avut de-a doua zi,mai precis seara.E un program de alaptat la spital,te duci si-i dai laptic la 3 ore,daca n-ai destul la inceput, completeaza cu lapte praf.Acum bebelusul meu are 3 saptamini,sper sa-l alaptez cit mai mult timp.
FELIS spune:
Sa va traiasca bbii si sa va creasca sanatosi si frumosi.
Jojonel, abia astept si eu sa nasc sa mi-l vad pe bb. Mare curiozitate am: oare cum va arata ? Ce va lua de la mine, ce va lua de la sot... Nu-mi pot inchipui de loc, dar cand ma gandesc la acest lucru ma cuprind niste emotii de nedescris.
La inceput eu eram cu anumite idei preconcepute ca daca ai implinit 30 ani nasti mai greu si ma gandeam la cezariana, dar ca un facut am intalnit numai mame de 37 ani, 35 ani care au nascut foarte usor in maxim 30 min. (nu intru in amanunte). Soacra mea mi-a povestit ca in ultima saptamana de sarcina doctorul i-a recomandat multa miscare - in cazul ei matura cam de 11 ori pe zi prin casa. A zis ca doctorul a avut dreptate: nici nu au mai apucat sa ii faca anestezie locala sau altceva: in 5 max. 10 min. a nascut. E adevarat ca s-a rupt si... etc. dar totul a fost foarte rapid.
Asa ca am zis ca voi lasa la decizia doctorului: el sa hotarasca cum e bine sa nasc.
Va pup.