Mamici de septembrie-octombrie 2004 (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Mihaela de emotie m-a si apucat o contractie Braxton Hicks, ufff toata ziua de azi vom sta conectate non stop.

Lasa sa vina printesa daca e grabita ca e mare si grasuta ...

Ralucule
frumoasa burtica ce mai...

E u azi am facut greseala sa ma urc pe cantar si....sa lesin nu alta.Nu va spun cat am luat ...in fine trec iar pe regim.

pupici

Cristina 37 sapt.
Dr. Texier ,Clinique des Franciscaines
http://community.webshots.com/user/blue77102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Buna, fetelor,

Si eu pandesc de zor ce se scrie sa aflu noutati despre Roandre (Mihaela). Abia astept sa se scrie ca a nascut.
Eu ma simt azi mult mai bine dupa sperietura de ieri, m-am culcat mult mai devreme ieri si m-am linistit, iar acum nu mai am parte de burtica intarita. Azi ma duc sa-l vizitez pe socrul meu ca sa ma conving cu ochisorii mei ca e chiar OK.
Adela, Ralucule,si eu am parte de durere la bazin cand stau prea mult pe scaun, dar din ce am citit eu pe ici pe colo asta e un semn ca bazinele noastre se pregatesc pt. marea treaba.
Pe mine m-a apucat din senin zelul si am facut singura curatenie in toata casa si o vecina care a aparut pe aici s-a distrat ca nu peste mult timp ar urma sa nasc si eu deoarece zelul asta e normal inainte de nastere.
Va pupic si mai revin. Ma duc sa-mi fac vinetele si apoi inca o tura de administratie.

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Hello burtici!
Adela buna idee cu schimbatul telefoanelor, mai ales ca azi e ultima mea zi de servici (sper) si nu voi avea cum sa vorbesc cu voi.Eu am telefo mob: 0723 382 567 si fix 781 20 60.
De prisos sa va spun ca-s emotionata toata pentru Mihaela!!Avema acelasi DPN (ca si tine Adela).Ii tin pumnii MIhaelei ca si voi si sper sa aud numai de bine!
Intru azi inainte de a pleca acasa si sper sa colectez cateva numere de telefon ca sa am si eu pe cine suna!

Pupaturi la toata lumea:burtici si bebei!
Cu drag,
Cristiana si bebe din burtica (35 saptamani si 4 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

MAMA MIA MIHAELA, M-AU LUAT TOATE CALDURILE.....
Nastere usoara si poate ne da careva vesti mai repede ca eu nasc aci de emotii

revin in curand

ralucule
http://community.webshots.com/user/ralucule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Eliana multumim ca ne tii la curent cu starea Mihaelei.
Ii tinem pumnii sa aiba o nastere usoara ca se pare ca printzesa ei este tare grabita si nerabdatoare sa-si cunosca parintii, care de altfel sunt sigura ca sunt si ei nerabdatori sa o tina in brate.
Lia dureri vagi in gat si nas infundat am si eu de vreo saptamana.
Sotul ma cearta si-mi zice ca am racit pt. ca dorm noaptea dezvelita dar eu transpir noaptea la greu de zici ca am bufeuri ca la menopauza ce sa mai tin si patura pe mine ca lesin de cald. Cel mai nasol e nasul infundat si respiratul pe gura pana mi se usuca de tot si gatul si buzele. I-am dat si cu mujdei de ustutoi si cu lamaie si vad ca-s rez. slabe, oricum pastile nu vreau sa iau imi mai las deocamdata anticorpii sa riposteze singuri si sa-si faca treaba. Ideea este ca nu a avansat raceala deci e un semn bun nu?
Raisa multam de incurajare dar sa stii ca din cele 3 kg. 2 s-au pastrat. M-am cantarit dimineata pe stomacul chitaind de foame. Nu am prea avut pb. cu retentiile de apa in sarcina, in sensul ca nu mi se umfla picioarele mai rau ca inainte.
In leg. cu depresia si eu stau cam prost. M-am saturat sa tot stau singura de dimineata pana seara la 7 cand vine al meu sot. Imi vine sa ma sui pe pereti uneori, dar asta este. Cd. o sa vina bebelina o sa mai vreau liniste si n-o s-o mai am.
Hai ca va si astept cu sufletul la gura vesti despre Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Mihaela, nastere usoara si o bebelina sanatoasa si frumoasa!

Ralu, Mirela, frumoase pozele ca si burticile, de altfel.

Annuska, la mine nu se potriveste predictia sexului pentru bebe.

Adela, nr. meu de mobil: 0723.751.555

Pupici tuturor,

Marlen - DPN 5 oct.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Inca nu am nici o veste de la Mihaela. Nu am cum s-o sun eu, pt. ca numai chef de vorbit la telefon n-o avea acum. I-am spus sa ma sune ea cand poate si o sa va anunt atunci cum stau lucrurile.
Sa speram ca naste usor si repede!!!

Eliana si Elena, DPN 28 octombrie
Dr. Ciulcu Alexandru, Spitalul Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/elianacalin

Mergi la inceput