Mamici de septembrie-octombrie 2004 (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Multumesc fetelor pt raspunsuri. La mine scaparile de pipi sau secretia asta (caci habar n-am ce este) au inceput de ieri si este un lichid albicios, incolor chiar. Parca e apa! Desi imi pun tampoane subtiri, chilotul tot mi se uda de zici ca am facut pe mine. Nici nu imi dau seama cand curge. Mi se intampla chiar si cand stau in pat acum. Daca nu sunt singura, inseamna ca o fi normal (asta ca sa ma consolez ca nu sunt chiar nesimtita).
Iulyp, secretia maronie este dopul gelatinos. Asa mi-a zis medicul luni cand am fost la control. Se pare ca inca nu a cazut tot si mai pierd parti din el inca.
Gata, plec ca nu mai pot sa stau pe scaun ca ma doare burta!

Mai vorbim!

Mihaela si puiul mic de 35 saptamani si 3 zile
Dr Ciulcu, Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dixie spune:

Fetelor,
trebuie sa nasc si eu la inceputul lunii octombrie la Polizu, dr. Magda Petrache... Am o intrabare simpla: care sunt "onorariile", cat se da la medic, la anestezist... asistente etc...

A mai nascut cineva recent la Polizu? La ce trebuie sa am grija?
Bebeii sunt adusi langa mamici din prima sau tinuti separat? Sunt rezerve, cum se procedeaza? Cat te tin in spital dupa nastere, ca am auzit multe variante... 2,3... 7 zile?

multumesc
DIXIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Mihaela draga... nu e urina! mai ales daca nici nu simti cand curge, si e si incolora, ca apa. E lichid amniotic, si sincer eu cred ca ar trebui sa vb cu doctorul. Se apropie venirea pe lume a bebelinei, iti tinem pumnii... si sa auzim numai de bine de la tine. Sanatate!
Anuska... in primul rand bine ai venit... ca eu nu prea am mai intrat de mult pe aici... avem amandoua DPN - ul pe 10 Octombrie... si cu fetitze, dar eu cred ca is mai mica decat tine, mai ales ca mai ai un copilas. Eu am 19 ani. Cand ai dat ex ala ai inceput de la 21 la femei, si de la 20 la barbati, sau asa ceva... si m-am pierdut :)) Abia a 2-a oara m-am prins si eu... si merge. Si tabelul chinezesc merge in cazul meu.
Fetele... si pe mine ma dor sfarcurile... ma dau cu o crema grasa grasa, e de fapt unguient... Lansinoh,si imi trece durerea. Din cand in cand mai am dureri de spate, sau de burtica, dar nu asa grave.
Maine vin mama si Sabina, sora-mea... abia astept. Tata a racit :( din pacate, sper sa nu am prb... am vazut ca si Lia T are prb din astea. In rest... cu pofta de mancare, stau binisor, mai mult spre - decat spre + , dar sper sa nu o afecteze pe bebelina. Fetitza mea e activa... mai ales cand aude la tel glasul lui tatica-su :)).
Cam astea is noutatile. Sanatate muulta la toate, si acusica... forumul asta, o sa fie gol :) ca nu o sa mai avem timp sa intram, cu bebelusii langa noi ;). Pa pa

Andreea, Doru si bebelina 33 saptamani(implinite azi!) DPN - 10 octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxi spune:

Buna, astazi am terminat saptamana 36 si am intrat in concediu astfel incat voi intra pe site mai rar, depinde de calitatea conexiunii Internet de acasa :o((
Si eu ma pot plange de dureri in partea inferioara a burtii, uneori am si contractii (nedureroase, din fericire), iar picioarele nu mi se mai desumfla! Ce ma deranjeaza e ca nu mai am curaj sa merg la piscina, medicul meu fiind plecat 2 saptamani in strainatate si nu imi vine sa risc!
Numai bine va doresc, sanatate, sa stea bebe linistiti pana la termen si sa aveti parte toate de nastere usoara.
Ne mai "auzim".

Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Dragelor l-am sunat pe medic sa vad ce-nmi spune de secretia asta apoasa. Mi-a zis de urgenta sa ma duc la spital pt control caci s-ar putea sa se fi fisurat membranele ceea ce nu e bine. Asa ca in 30 minute (astept sa ajunga sotul acasa) am sa plec la spital. Intre timp "am urmarit" sa vad daca e pipi sau secretie si am vazut clar ca e secretie, care e mai bine zis doar apa curata. Contractii tot mai am desi iau medicamente.
Sper sa fie bine si sa ma intorc cat mai repede sa va spun ce a fost.

Va pup si sa-mi tineti pumnii!

Mihaela si puiul mic de 35 saptamani si 3 zile
Dr Ciulcu, Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Mihaela sa fi tare! Suntem aici si asteptam vesti. Iti tinem pumnii. Doamne, ce emotii m-au apucat...

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa spune:

Mihaela, iti tinem pumnii, Doamne ajuta sa te intorci acasa cu bine si sa mai stai cu BB in burtica un piculetz.Nici nu mai inchid PC-ul in seara asta.
Iuly, vezi ca si eu am luat 3 kg tot asa pe cantar si in 2 zile s-au evaporat ca erau retentii de apa ci alte cele. Nu sunt neaparat reale.
Anuska, bine ai venit printre noi, si sa stii ca si la mine se nimereste. Din cate vad la toata lumea, asa ca patenteaza metoda.
De emotii cu Mihaela nici nu ma mai pot concentra sa scriu.
Eu am o depresie prenatala de toata frumusetea. Sotul meu e panicat deja si nu mai stie ce sa imi faca. Am oroare de spital, v-am spus ca la noi este crunt in spital.Multumesc tuturor pentru incurajari si sprijin, ca am senzatia ca in afara de voi, restul lumii este in necunostinta de cauza si ma enerveaza si mai rau. Burticica s-a lasat un pic, s-a format un gol sub sani, una lume zice nu suficient, dar deocamdata nici un dop nu si-a facut aparitia.

si Rares bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor,

cred ca Mihaela vine acasa cu bebita in brate dupa cum stau lucrurile, oricum e aproape de dnp si bebelina e mare nu cred ca vor fi probleme deloc daca e sa se nasca .
Offf am emotii

Cristina 37 sapt.
Dr. Texier ,Clinique des Franciscaines
http://community.webshots.com/user/blue77102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liaT spune:

Dragele mele , dupa cum v-am scris ieri am probleme cu raceala sotului...doar ca azi de dimineata se pare ca o am si eu o problema , m-am trezit cu nasul infundat si cu usoare dureri in gat ... acum chiar ca m-a luat panica rau de tot
Am vb de dimineatat cu doctorita de familie , mi-a prescris Panadol si Oropivalone( pt. gat )iar daca in 3 zile nu trece e de rau ...
Contractii inca nu am , si sper sa nu apara prea curand mai ales ca iau medicamente dar trebuie sa fiu atenta la ele.
Andreea incearca sa stai cat mai departe de tatal tau sa nu iei si tu raceala , ca de mine-cu toate eforturile facute tot s-a lipit
Mihaela , tine-te tare , se poate sa fie doar o alarma falsa si sub indrumarea medicilor de la spital vei reusi sa o mai ti pe bebelina in burtica ...multa multa sanatate !
Liana si BB( surpriza)

Liana si BB( surpriza!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Buna fetelor,
Mihaela iti tinem pumnii, s-ar parea ca esti f. aproape.
blue77 mersi de listuta, aici am inteles ca se dau tampoane uriase si hainute de bb cat stai in spital. Cum sunt chilotii de unica folosinta, ca eu inca nu am vazut?

32 sapt.(papusica)

Mergi la inceput