Sus in Scandinavia (5)
Raspunsuri - Pagina 12
lilanda spune:
La un subiect de la discutii generale!!! :-)) No...am incercat si io, poate-poate!!!
pozulici
narancea spune:
mama ce va destrabalatzi acilea hahahahaha numai eu muncesc la ora asta ?
franzelutza mama oi fi vre-o poeta ceva sau cintareatza .......
lalandia tu nu scotzi acolo o cintata din aia moldoveneasca ceva ?
Adela99 spune:
lilanda, repede pana nu se prinde frantuzoaica - iti promit un plic grooos cand ne intalnim; trece-ma pe primul loc si ne-om intelege noi cumva in asa fel sa fim amandoua multumite
lilanda spune:
quote:
Originally posted by narancea
lalandia tu nu scotzi acolo o cintata din aia moldoveneasca ceva ?
Pentru tine si numai pentru tine, narancea, am sa scot o batuta moldoveneasca!!! Tri la stinga ghinisor....na c-am uitat mai departe!! :-)
pozulici
frantuzoaica spune:
eu una n-am nici in clin nici in maneca cu ale poeziei sau ale cantatului!Din auzite si citite...
Spor la munca si hai...mai spune si tu vreo 2 de suflet!sa mai invioram atmosfera,ca aici ploua in draci!
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Adela99
lilanda, repede pana nu se prinde frantuzoaica - iti promit un plic grooos cand ne intalnim; trece-ma pe primul loc si ne-om intelege noi cumva in asa fel sa fim amandoua multumite
s-a facut Adeluto!!
Nu ma mai inteleg cu frantuzoaica asta....parca n-ar fi modloveanca!!!
pozulici
frantuzoaica spune:
quote:
Originally posted by Adela99
meyyy
voi faceti manarii aicilea?
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by frantuzoaica
si pentru narancea fara numar:
Hai sa dam māna cu māna,
Toti betivii din comuna,
Sa-nvārtim hora betiei,
Pe podeaua berariei.
Unde-i unul nu-i putere
La butoiul plin cu bere,
Unde-s doi puterea creste
Si butoiul se goleste.
Asta chiar a fost bestiala!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Katarina spune:
Mai,da' ce de-a cantareti avem pe-aiici!Ia sa va,ca tare
m-ati facut sa rad,ashe beteaga cum sunt.
Ieri am scapat si de hopul cel greu,si va spui din surse sigure ca n-am decedat nici eu,nici ceilalti pacienti.Toata afacerea n-a durat mai mult de o ora si jumate,din momentul in care am intrat in sala de operatie si pana cand m-am trezit din anestezie.Da' din cauza ca beusem o cana mare cu cafea dimineata inainte de operatie,m-a pus medicul la colt si-am numarat oi vreo doua ore,cu acul de la perfuzie infipt in vena, asteptand sa-mi vina randul la taiere.Nu-i bai,ca ahe drag mi-a fost de acul ala,c-am vrut sa-l pastrez ca suvenir,ca ametitele alea de asistente uitasera sa mi-l scoata din vena si ma trimiteau asa acasa.