Sus in Scandinavia (5)
Raspunsuri - Pagina 10
frantuzoaica spune:
A facut consortu' clatite..te lingi pe bot ce bune is!
Pai de muzica..nu e dotat si cu un casetofon ,ceva?Daca nu,de la masini si cu ce mai spune Amelie,ce mai spune vioara si voi(ca pe mine nu ma auziti!)cred ca iese treaba,nu?
Eu zic ca cei 300 de sek ii platim in caz ca nu mai venim...ni se crediteaza factura si platim 300 in loc.Asa e?Dar cred ca nu se pune problema de asta,asa e,GOLANIME?
louisea spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Louisea, bafta la examen...da' repede ai mai terminat scoala!!
pozulici
ca bine ar fi fost sa fie asa.. am doar examen de modul...
si am un chef de el de nu mai pot..
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Si Ilie le are cu inaltele, mai ales cind nu e bagat in seama!!
Adelino...bine ca ti-ai amintiti mama, pina la urma de cearceafuri si prosoape....:-))) Si ca sa inteleg mai bine si mai bine....daca nu platesti asigurarea aia de 300 kr. si anulezi rezervarea(vorbesc ipotetic numa'), ai toate sansele sa vezi ciu-ciu banii inapoi???
Asta e diagnostic: Alzhermeirs (light)
Exact, ai inteles bine: ciu-ciu banii inapoi
Sa platesc si aia 300 kr? Pe care nu-i mai pupam oricum, da' in cazu' in care ... (doamne-fereste) ne primim inapoi aia 1 800:- (observati ca vorbesc la plural si nu pentru ca sunt regina )
frantuzoaica spune:
Din partea noastra,nu!Noi ne prezentam,vreti nu ne vreti!
Dar ca sa fii linistita,ca pe capul tau a cazut sa platesti...da,plateste si aia 300:-.
lilanda spune:
narancea, tu cu cin-te certi???
Pai n-are nici un rost sa mai fie platiti si aia 300 de kr...ca de venit vine golanimea...io intrebam cum fonctioneaza asigurarea asta ca printzip, mai mult!!!
pozulici
narancea spune:
da si eu cred ca golanii astia vin hahahaha , au atita chef de betziveala va nimic nu ii poate da inapoi, si chiar de o fi sa nu vina careva, cei care vin, impart cheltuiala intre ei. chiar sa nu vina nimeni......asta nu cred. dar era mai bine cumva sa ii trimitem banii lu adelinskaya prin posta cumva si asa ar fi toate bune si frumoase, daca pui banii in plic ajung nu ii fura nimeni, am mai incercat eu.
Adela99 spune:
Neatza!
Gata, cu factura s-a rezolvat... nu trimiteti bani (oricum nu aveti adresa ) ca pe urma trebuie sa trimit si eu lilandei pentru bautura si ...tot asa...
Si pentru ca ieri n-am putut participa la "Steaua fara nume" ma revansez acum:
Mon cher vazui o brishca ..ca ...o brishca ...ca ...o brishca... ca
Mon cher vazui o brishca
Pe calea Sarindaaaari
Si inhamat la brishca ..ca ...la brishca ...ca ...la brishca... ca
Si inhamat la brishca
Un falnic armasaaaar
Sub el vazui ca mishca ...ca ...ca mishca ...ca ...ca mishca ...ca
Sub el vazui ca mishca
Ceva luuung si bizaaar
Intrebare: O fi oishtea de la brishca?
Nuuu, ca aia nu se mishca!
O fi coada cea stufoasa?
Nuuu, ca nu era paroasa!
Un picior batul-ar sfantu?
Nuuu, ca n-atingea pamantuu!
Corul fetelor:
Noi suntem fete cuminti
Noi nu stim nimicaa
Noua nu ne-a spus nimic
Nici macar bunicaa
Corul barbatilor:
Foicica faguluuuiii
Era .... calului
Si calu' baiat deshtept
Se batea cu ea pe pieeept
si zicea:
Mie, mie, mie nici ca-mi pasaaaa
C-a mea ii mai frumooaaasaaa
Si mai nodurooaaasaaa
mey, mey
abia astept sa ne intalnim !
lilanda spune:
Aaaaadelinooooo
Frantuzoaico, pe unde esti??? Nu vezi ce concurenta ai?? Sau ti-o fi rau de la caltite???
P.S. Dragi romani din toate colturile!!! Din cauza vremii nefavorbaile, in Scandinavia se abereaza la greu!!!
pozulici