Jocul cu filmele (partea a 6-a)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ma scuzati de intarziere, dar... duminica, plaja... ma intelegeti.

Ghici ghicitoarea mea: o zi din viata unui tip (teribil de sexy); ziua incepe cu o vizita a unui fost coleg si se termina cu o gramada de bani... (sa nu uit, intre timp, garajul se umple de cadavre.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Pulp Fiction?
A

Mergi la inceput

Nu, Andrada.
Este drept ca personajul principal are un trecut dubios, dar acum este... curat. Iar cadavrele din garaj sunt doar ale celor rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

"Thursday"??

pozulici

Mergi la inceput

Da, Lilanda!
(Intr-una din zilele astea trebuie sa-mi povestesti cum faci sa citesti atatea carti si sa vezi atatea filme, ca m-ai umplut de respect.)

Mergi la inceput

Daca ai stii Donia, ca o ora mi-a sfiriit creierul pentru filmul asta...ca nu-mi aminteam decit ca el era arhitect si ca trebuia sa infieze un copil!!
Ok...filmul meu e putin mai vechi, de data asta!! In timpul celui de-al doilea razboi mondial, un taran roman din Ardeal este nevoit sa devina, rind pe rind, evreu, nazist de rasa pura si acuzat in procesul de la Nurenberg. O scrisoare, insa, de la sotia care fusese obligata sa dea divort de el, ii salveaza viata si il aduce inapoi, acasa.
Actorul e...celebru!!!

pozulici

Mergi la inceput

Si daca ma chinui o zi intreaga nu imi aduc aminte numele filmului.
Dar stiu filmul, e cu Anthony Quinn si in film parca il chema Ghita, inainte sa isi ia nume evreiesc. Tin minte cum nevasta lui citea o scrisoare care incepea cu "Draga Ghita... "

Mergi la inceput

Asta e filmul, Donia, se cheama "A 25 ora" si numele personajului e de fapt Ion (Johann) Morit(z). Virna Lisi joaca rolul sotiei...

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

cumva e faza aia cand se intoarce acasa si gaseste in loc de 2 copii… 3 si al treilea era… blond?!;)

io, ioachim (dpn 29 nov 04) & ileana (4 iulie 02)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/a_lustanciu/album?.dir=/7ffc&.src=ph

Mergi la inceput

Da gindacelu, asta-i filmul!!! :-)) Iar el, saracu', roman neoas ortodox, ajunge ditamai cover man-ul

pozulici

Mergi la inceput