Jocul cu filmele (partea a 6-a)
Raspunsuri - Pagina 2
Donia spune:
Ma scuzati de intarziere, dar... duminica, plaja... ma intelegeti.
Ghici ghicitoarea mea: o zi din viata unui tip (teribil de sexy); ziua incepe cu o vizita a unui fost coleg si se termina cu o gramada de bani... (sa nu uit, intre timp, garajul se umple de cadavre.)
Donia spune:
Nu, Andrada.
Este drept ca personajul principal are un trecut dubios, dar acum este... curat. Iar cadavrele din garaj sunt doar ale celor rai.
Donia spune:
Da, Lilanda!
(Intr-una din zilele astea trebuie sa-mi povestesti cum faci sa citesti atatea carti si sa vezi atatea filme, ca m-ai umplut de respect.)
lilanda spune:
Daca ai stii Donia, ca o ora mi-a sfiriit creierul pentru filmul asta...ca nu-mi aminteam decit ca el era arhitect si ca trebuia sa infieze un copil!!
Ok...filmul meu e putin mai vechi, de data asta!! In timpul celui de-al doilea razboi mondial, un taran roman din Ardeal este nevoit sa devina, rind pe rind, evreu, nazist de rasa pura si acuzat in procesul de la Nurenberg. O scrisoare, insa, de la sotia care fusese obligata sa dea divort de el, ii salveaza viata si il aduce inapoi, acasa.
Actorul e...celebru!!!
pozulici
Donia spune:
Si daca ma chinui o zi intreaga nu imi aduc aminte numele filmului.
Dar stiu filmul, e cu Anthony Quinn si in film parca il chema Ghita, inainte sa isi ia nume evreiesc. Tin minte cum nevasta lui citea o scrisoare care incepea cu "Draga Ghita... "
lilanda spune:
Asta e filmul, Donia, se cheama "A 25 ora" si numele personajului e de fapt Ion (Johann) Morit(z). Virna Lisi joaca rolul sotiei...
pozulici
gandacelu spune:
cumva e faza aia cand se intoarce acasa si gaseste in loc de 2 copii… 3 si al treilea era… blond?!;)
io, ioachim (dpn 29 nov 04) & ileana (4 iulie 02)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/a_lustanciu/album?.dir=/7ffc&.src=ph
lilanda spune:
Da gindacelu, asta-i filmul!!! :-)) Iar el, saracu', roman neoas ortodox, ajunge ditamai cover man-ul
pozulici