Atena 2004 (3)
Raspunsuri - Pagina 4
nikomiko spune:
LindaG, ZDF are 4 canale rezervate (si gratuite) pt. jocurile olimpice. Trebuie numai sa le cauti.
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by LindaGEu de abia la 00:15 o sa vad ca Eurosportul da doar in reluare dar ma bucur pentru aurul si argintul.Tot asa mai departe.
pentru romanasii de la Olimpiada.
LindaG
Pe chat se vede totul:))))))
Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familiewww.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">
Pagina personala DC
adi2003 spune:
A inceput finala la cal cu manere, unde Marius Urzica intra al 3-lea in concurs. Sa-i tinem pumnii.
Spania - 9.762
USA - 9.737
ROMANIA - Marius Urzica - 9.825
Islanda - 9.725
China - 9.837
Rezultat final - Argint- Marius Urzica - cal cu manere
Claudelu spune:
Marius Urzica, argint la cal cu manere...9.825!!!
BRAVO MARIUS!!!
Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">
Pagina personala DC
saphir spune:
Eu am gasit pe canalul "Jordan" transmisiunea in direct![]()
Saphir
si
Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
nikomiko spune:
quote:
Originally posted by delsim
Din pacate , doar argint pentru Marius!
"doar argint" inseamna munca, munca si iar munca. In primul rand felicitarile noastre!
Claudelu spune:
Argint la sulita...Marian Oprea!!!
BRAVO MARIAN!!!!
Extraordinara zi!!!

Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">
Pagina personala DC
ralucami spune:
A fost frumos astazi! Am luat o groaza de medalii, plus ca Ionela Tarlea s-a calificat pe locul 2 la 400 m garduri. Abia astept sa ved si maine! E solul fetelor si sigur o sa luam ceva si acolo. Azi m-am enervat la maxim pe noul regulament aparut peste noapte. Rusine!!! Pai nu incepi sa imparti fituici cu noul regulament , dupa terminarea exercitiului doar ca sa avantajezi pe unul din concurenti!!!
Se aplica principiul: "toti suntem egali, dar unii sunt mai egali decat altii"! Rusine don' arbitri! BRAVO ROMANIA!! 

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!