Atena 2004 (3)
Raspunsuri - Pagina 2
ruxij spune:
Va zic si voua. Ati auzit de scandalul cu Paul Hamm? Cica s-a stabilit ca nu i se cuvenea aurul, arbitrii dandu-i cu o zecime de punct mai putin din nota de start la paralele unuia dintre coreeni. Acea zecime de punct luata de la coreean a facut diferenta dintre medalia de aur si cea de bronz. Coreeanul ar fi trebuit sa ia aur, Hamm argint (asta cu notele alea umflat a.i. sa poata iesi pe podium) si coreeanul care a luat argint, bronz. Dar acum cica "rezultatele nu mai pot fi schimbate" bleaahhh...
Deci avem confirmarea ca nu suntem noi carcotasi!
Da, numa' fetele au luat aur "Girls Ruleeee"![]()
ruxij
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Va zic si voua. Ati auzit de scandalul cu Paul Hamm? Cica s-a stabilit ca nu i se cuvenea aurul, arbitrii dandu-i cu o zecime de punct mai putin din nota de start la paralele unuia dintre coreeni. Acea zecime de punct luata de la coreean a facut diferenta dintre medalia de aur si cea de bronz. Coreeanul ar fi trebuit sa ia aur, Hamm argint (asta cu notele alea umflat a.i. sa poata iesi pe podium) si coreeanul care a luat argint, bronz. Dar acum cica "rezultatele nu mai pot fi schimbate" bleaahhh...
Deci avem confirmarea ca nu suntem noi carcotasi!
Da, numa' fetele au luat aur "Girls Ruleeee"
ruxij
Am auzit si eu la sport si cica 3 arbitri au fost suspendati pe motiv ca l-au favorizat pe Ham Ham
Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familiewww.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">
Pagina personala DC
crinuta spune:
Alta medalie de aur pentru canotajul romanesc. Bravo fetele, e a treia victorie olimpica consecutiva.
Crinuta si bb din burtica 21 saptamani
Dr. Nayel, CFR2
Claudelu spune:
BRAVO!!! Excelenta cursa!!!

P.S:Avem 3 medalii la canotaj, dar imi pare rau ca una nu stiu cine a luat-o
Oricum, Felicitari!!!
TOTAL MEDALII AUR : 5

Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">
Pagina personala DC
lumit spune:

Doua medalii de aur castigate in aceasta dimineata!!!Sa speram ca ziua se va incheia la fel de bine cum a inceput!!!
Felicitari sportivilor romani!!!
cristina73 spune:
La ce am cistigat aur azi?? Ce ma enerveaza, de cite ori ma uit la tv nu e nici un roman si apoi ma apuc de treaba si citesc aici ca am luat medalii de aur cit faceam eu tocanitza!!!![]()
![]()
ruxij spune:
La ce ora sunt finalele pe aparate? O sa fiti pe chat? Eu nu o sa pot sa stau online decat vreo juma de ora (de la 8-8.30 ora Ro) ca tb. sa ma duc la biserica:((((. Poate dusul la biserica o ajuta fetele la gimnastica!
Bravo canotoarelor! Poate le vad diseara in reluare, desi nu prea cred ca le dau astia.
ruxij
LindaG spune:
Eu una ma bucur tare mult ca fetele noastre au cistigat 5 medalii de aur!!!
Ma enerveaza Eurosportul din Germania ca numai despre nemti arata parca numai aia ar fii la Olimpiade,dar astazi seara ma voi uita sa vad cum vor cistiga iarasi romanii.Si eu ma pun sa le fac galerie de pe acuma: Hai

LindaG
delsim spune:
De ce i-or fi dat lui Marian Dragulescu ARGINT , in loc de aur? Astia inventeaza reguli noi peste noapte, doar ca sa nu ia romanii aurul?