Atena 2004 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Deci eu una sunt foarte foarte mindra de fetele noastre.Am vazut
solul in direct si birna in reluare.Sotul meu se tot uita la mine cind incep sa pling mai ales cind erau fetele noastre de la sol pe podium si cintau imnul Romaniei.Sunt super bucuroasa.Hai
Bubbles sunt superbe pozele,iti multumim!!!
Andreea sper ca ai vazut si tu birna,macar in reluare.Trebuia sa ma suni ca iti spuneam cind incepe si unde.
Clau,mersi ca ne-ai tinut la curent!
P.S. Nu stiu daca ati vazut ce a facut sala cu juriul cind i-au dat nota asa mica rusului.Ma bucur ca totusi i-au schimbat nota dupa ce a urlat sala pe ei!!!

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Poate sa imi spuna cineva citi ani are Catalina Ponor?La toate le stiu virsta numai ei nu.Sau daca cumva aveti ceva pagini din internet despre sportivii romani tare m-as bucura.
Si pt. fetele din Grecia,puteti sa imi spune-ti va rog si mie ce inseamna "Hellas"?
Va multumesc.

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by LindaG

Poate sa imi spuna cineva citi ani are Catalina Ponor?La toate le stiu virsta numai ei nu.Sau daca cumva aveti ceva pagini din internet despre sportivii romani tare m-as bucura.
Si pt. fetele din Grecia,puteti sa imi spune-ti va rog si mie ce inseamna "Hellas"?
Va multumesc.

LindaG

Catalina Ponor, marea noastra campioana are frumoasa varsta de 17 ani...

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by LindaG

P.S. Nu stiu daca ati vazut ce a facut sala cu juriul cind i-au dat nota asa mica rusului.Ma bucur ca totusi i-au schimbat nota dupa ce a urlat sala pe ei!!!

LindaG

Ai mare dreptate, din nou o mare nedreptate...oare de ce trebuie sa ia americanii toate medaliile??? Mi-a placut atitudinea publicului....s-o fi descarcat si ei, ca doar le-a ajuns Oricum Nemov a avut un exercitiu extraordinare, a avut 6 desprinderi de bare, o mare viteza de rotatie...ce mai...excelent...pacat ca n-a luat aurul!!!

Apropo lamuriti-ma ce s-a intamplat dupa solul fetelor, de ce a fost atata agitatie la masa arbitrelor, de ce vizionau pe caseta exercitiul Catlinei??? N-am priceput...a facut cineva contestatie???

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

antrenoarea americana a facut contestatie. degeaba insa!
fetele noastre le-au cam scos gimnastica din cap!
mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

Topescu a zis ca vizionau caseta cu exerc americancei, ca nu le-a convenit ca erau pe locul 6.

azi la 12 pe TVR 2 e gala de la gimnastica (medaliile de aur si argint) , asa ca le mai vedem o data pe fete!!!

BRAVOS ! BRAVOS ! BRAVOS !
Oana

PS mie mi-a placut si italianul la bara (nu l-am vazut pe rus)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

FELICITARI ECHIPEI DE GIMNASTICA FEMININA SI MASCULINA PT.MEDALIILE OBTINUTE.ASEARA MI-AU DAT LACRIMILE CAND ROMANII DIN SALA CANTAU IMNUL NATIONAL(DUPA ACODAREA MEDALIILOR DE LA SOL) IAR CEI DIN JURUL LOR SE UITAU CA LA MASINI STRAINE.ERAU INVIDIOSI.CE MAI, SUNTEM NR.1.
Felicitari si tie Claudel ca ai comentat pt.noi asa de frumos.Ai spirit sportiv,nu gluma.

Pupuci Lacramioara si Andreea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Doamne, era sa sparg televizorul aseara cand am vazut ca se reexamineaza exercitiul Catalinei la sol si dupa aceea cel al americancei. Auzi tupeu la infumuratii astia de americani, a lor a iesit pe locul 6 si ei vroiau s-o vada campioana olimpica! Ce nenorociti!
Felicitari fetelor noastre! Noroc cu gimnastica si canotajul, ca ne-au adus o gramada de medalii!!! BRAVO!!!

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

FELICITARI ECHIPEI DE GIMNASTICA FEMININA SI MASCULINA PT.MEDALIILE OBTINUTE
m/au facut sa fiu mandra ca sunt romanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_alhillo spune:

felicitari din tot sufletul echipei ROMANIEI de gimnastica pentru evolutia lor de aseara.Si echipei de la canotaj de asemenea.ne-au adus bucurie si lumina in suflet si ne-au facut sa ne simtim mandrii ca suntem romani.eu cred ca am vazut finalele de vreo 6 ori reluare pe diferite canale ca de-acuma stiu fiecare miscare care o faceau dar tare mi-a placut si daca le mai dau astia cred ca ma mai uit.
tare tupeisti americanii astia,cred ca daca sunt prima putere in lume totul li se cuvine.e uite ca nu este chiar asa si romania le-a dat o lectie importanta aseara la gimnastica si cu tot cu contestatia lor au ramas pe dinafara.
INCA O DATA BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOO ROMANIA

Mergi la inceput