varsta sarcinii dupa chiuretaj?Cum?

varsta sarcinii dupa chiuretaj?Cum? | Autor: crangutalil

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am si eu o intrebare.Pe 21 iulie am pierdut o sarcina spontan la 6 saptamani-M-au chiuretat si au zis ca 10 zile fara contact sexual si apoi liber.Intrebarea mea e daca am ramas insarcinata luna asta, ca am inteles ca se poate foarte usor, cand se poate face un test de sarcina ca sa fie sigur?Cand ar trebui sa vina ciclu si cand ar fi ovulatia?Si mai ales cum se calculeaza varsta sarcinii daca nu se stie ultima menstruatie?Stie cineva sa ma ajute?Multumesc.Si daca sunt ceva riscuri, ca ni-l dorim cu disperare...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

scumpa, primul ciclu ar trebui sa vina la o luna de la chiuretaj, daca imi amintesc bine...
teoretic, n-ar fi trebuit sa ramai insarcinata, dar stii ca doctorii pun ce-i mai rau in fata!

eu am pierdut o sarcina si in mai putin de 3 luni am ramas insarcinata, totul e bine, sunt in 6 luni si totul e perfect!

asadar, mai asteapta o saptamana - zic eu - si apoi fa-ti testul!

sa fie intr-un ceas bun!!!

io, ioachim (dpn 29 nov 04) & ileana (4 iulie 02)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/a_lustanciu/album?.dir=/7ffc&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina75 spune:

Buna, pai se poate calcula varsta sarcinii exact numai daca are doctorul prima zi de sangerare a ultimei menstruatii. Daca nu o ai va masura la ecograf copilul si va putea spune cam cate zile are. Testul de sarcina il faci dupa ce nu ti-a venit menstruatia. Unul din farmacie e bun (deci cu urina de dimineata), daca nu iti poate lua si doctorul sange. In caz ca iti vine acum menstruatia, scrie prima zi si asta luna de luna, asa esti si tu sigura si iti poti observa corpul mai bine. Ovulatia se petrece in mijlocul ciclului cam de 28 de zile(depinde de femeie), deci cam la 14 zile dupa prima zi a menstruatiei.
Salutari, Tina

Tina cu Lukas & Alexander(20.01.2003)
"Ai grija ce spui! S-ar putea sa fie ultimul tau cuvant." Stanislaw Jerzy Lec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina75 spune:

http://sanatate.org/teste/ovulatie.php
un link pentru calendarul ovulatiei...

Tina cu Lukas & Alexander(20.01.2003)
"Ai grija ce spui! S-ar putea sa fie ultimul tau cuvant." Stanislaw Jerzy Lec

Mergi la inceput