Creierul nostru
Raspunsuri - Pagina 5
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Vreau si eu un test sa-mi gasesc adevarata menire..
Si sa mai vad daca-s de dreapta sau de stinga cu cela creier,
merci,
A
uite acia http://web.tickle.com/shop/ mama draga
sa ne spui si noua ce si cum, da?
sunt curioasa ce rezultat ii iese unui vorbitor de lb engleza (chiar si cu i will fac them tomorrow) ca am vazut ca mie mi-au punctat pozitiv raspunsurile de mate...
io, ioachim (dpn 29 nov 04) & ileana (4 iulie 02)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/a_lustanciu/album?.dir=/7ffc&.src=ph
sora2001 spune:
Mi-am fact testuuul!Sint pe dreapta,cu alte cuvinte imi plac lucrurile abstracte.Whooo!
Fire Eyes,fa-ti si tu testul,
Ema si Richard-Sora
sora2001 spune:
Cum ai reusit sa-ti aflii, nivelu' IQ-lui?
ori, nu stiu eu sa-l caut
Ema si Richard-Sora
sora2001 spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Vreau si eu un test sa-mi gasesc adevarata menire..
Si sa mai vad daca-s de dreapta sau de stinga cu cela creier,
merci,
A
Lamore che move il sole e laltre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Andrada ,eu mi-am facut testu',se merita ,faceti-l si voi,Tu l^ai facut ?
Ema si Richard-Sora
slakje spune:
Adela scumpa tocmai am aflat ca-s un geniu, hahaha....vai de capsorul meu!
quote:
Originally posted by Adela
Citeam undeva ca ariile cerebrale responsabile de întelegerea limbajului si de exprimarea verbala sunt situate în emisfera stânga a creierului. Sa faci un calcul din minte, rostirea unei idei, sa dezvolti un rationament, scrierea, analiza sau ascultarea activa face ca emisfera cerebrala stânga, sa fie în principal mai activa. Când o persoana este angajata într-o activitate care implica imaginatia, vizualizarea, culorile, ritmul sau muzica atunci emisfera dreapta este mai activa.
Sanca> Mi-a placut ce ne-ai aratat si mi-ai adus aminte de un test dragut. Incercati.
Numarati cati de "F" sunt in urmatorul text:
FINISHED FILES ARE THE RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS
Ati reusit? Citeste mai jos doar dupa ce ati numarat deja.
Ok ? Cate? 3 ?
Greseala!!! Sunt sase.
Du-te inapoi si citeste inca o data!
Solutia o gasesti mai jos ...
Creierul nu poate prelucra cuvantul "OF".
Stiati asta?
Rezultat:
Cine a numarat toate cele sase "F" din prima este din punct de vedere statistic un geniu. Trei este normal, patru este rar. Ai reusit din prima?
~~Adela & Julia
Oana_B spune:
Etena, si eu am numarat 6 din prima si n-as putea zice ca dau pe-afara de genialitate. Cum adica nu prelucreaza cuvantul of? La vorbitorii nativi de limba engleza? La cei ca noi care o invatam sau cum?
Oana_B
qsar spune:
Am sters toate postarile care nu aveau legatura cu subiectul. Mentionez ca respect convingerile si punctele voastre de vedere si-mi cer scuze celor carora, desi le-au exprimat civilizat a trebuit sa le sterg raspunsurile pentru ca ramaneau "in aer", fara obiect. Se pare ca totusi ca-i adevarat ca ne folosim intr-un procent destul de mic darul gandirii daca in mai bine de doua mii de ani nu am invatat sa convietuim.
Am sters de asemeni si cele trei interventii ale mele prin care faceam apel la respectarea regulamentului. De-acum orice raspuns "pe langa" va fi sters fara nici un avertisment - considerand ca am avut suficienta rabdare si bunavointa.
Multumesc,
Q
Ina Stan spune:
Revenind la oile noastre, mi-am facut cica IQ-ul. Auzi Domle:
Congratulations, ina!
Your IQ score is 127
Your Intellectual Type is Facts Curator. This means you are highly intelligent and have picked up an impressive and unique collection of facts and figures over the years. You've got a remarkable vocabulary and exceptional math skills which puts you in the same class as brainiacs like Bill Gates. And that's just some of what we know about you from your test results.
Scuze de engleza, dar eu nu-s tare la traduceri !
Chiar asa, la unele intrebari am raspuns pe ghicite, ca n-am avut chef sa mai caut in dictionar! Si-atunci?
O sa pun chestia asta in rama, ca altfel nu ma crede nime'!
Te pomenesti ca unii, ce se uita de sus la mine, sunt extraterestri, ca sigur depasesc nivelul testului!
Gluma, negluma, am mai facut si eu teste prin Ro, si zau ca sunt rabdatoare, da de multe ori le lasam balta, ca simteam ca ma depasesc. Acu ce sa cred?
Si eu care cazusem pe spate citind ca Sharon Stone are IQ-ul de peste 140. Cu asa test...
Bine ca nu m-ati testat la intrarea pe forum, ca nu ma mai citeati acu. Auoleu, te pomenesti ca v-am dat vreo idee! . Mi-am adus aminte si de-un banc da' nu-l spun ca e in afara de subiect. Gata!
oake spune:
Mai mamici mai,
Voi ati vazut-o pe fetita aia careia pe la 6 ani (parca) doctorii i-au extirpat 1/2 de creier??? Era singura ei sansa de supravietuire pt. ca un virus ii "manca" efectiv creierul. Acum are 15-16 ani, s-a dezvoltat absolut normal, cu exceptia faptului ca-si controleaza mai greu partea stanga (controlata de partea dreapta de creier care a fost extirpata). In rest, toate functiile indeplinite de partea dreapta au fost preluate de cea stanga. Si doctorii au spus ca norocul ei a fost ca au operat-o asa devreme, cand inca emisferele cerebrale mai pot prelua una functiile celeilalte.
Eu am ramas muta de uimire cand am vazut asta. Ce ti-e si cu natura umana.
Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza
http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad
sora2001 spune:
quote:
Originally posted by Ina Stan
Revenind la oile noastre, mi-am facut cica IQ-ul. Auzi Domle:
Congratulations, ina!
Your IQ score is 127
Your Intellectual Type is Facts Curator. This means you are highly intelligent and have picked up an impressive and unique collection of facts and figures over the years. You've got a remarkable vocabulary and exceptional math skills Ewhich puts you in the same class as brainiacs like Bill Gates. And that's just some of what we know about you from your test results.
Scuze de engleza, dar eu nu-s tare la traduceri !
quote:
Chiar asa, la unele intrebari am raspuns pe ghicite, ca n-am avut chef sa mai caut in dictionar! Si-atunci?
Ina Stan ,ma faci sa -mi fie rusine ,daca tu ca locuiesti in USA,dar apai eu?
Ema si Richard-Sora