Mamici de iulie-august (98) + 55 bb

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Marina, m-ai dat gata...cum reusesti sa-l faci sa se trezeasca numai o data pe noapte? Al meu se trezeste noaptea cu o regularitate de ceasornic fix din 3 in 3 ore, ziua scapa si cate 5 ore de somn e drept insa nicidecum noaptea.

de tipat mi-e mila sa-l las ca se mucareste si inlacrimeaza tot si apoi suspina vreo ora si are o privire indurerata de ma face sa ma simt nashpa ca mamica denaturata ce ma consider, plus ca ma tem sa nu faca ceva ca am inteles ca pe baietei nu-i bine sa-i lasi sa planga ca fac hernie sau ceva pe acolo prin zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello si de la noi.
azi e definitely zi de smiorcaiala. de la 6 nu a mai dormit deloc, se frichineste si se agita. la noi nu da nici un rezultat bonnisan-ul, trebuie sa ne intoarcem la sab.
Nicole, fetele au zis f bine de medicamentele contra hemoroizilor - la fel de bine merge si hemorzon-ul.
ma duc, ca se chitzaie.
poate vorbim later.
pupicei

Mergi la inceput

ma dispera cand vad punctuletele alea rosii pe pielicica lui....si prin par, pe partea dreapta pe care o prefera la dormit. Se intoarce singur oricum l-as pune eu tot pe dreapta ajunge. cand il proptesc cu paturica se enerveaza si se suceste pana scapa de ea.

Nu stiu, ce sa mai fac in afara de baneocin oare ca sa ii treaca iritatia?

Mergi la inceput

da, azi e zi de scanceala, si al meu chitaie de la 7 si nu adoarme, isi tot scapa suzeta, ba chiar nici n-oi mai vrea, apoi iar o vrea, tot asa. Tre sa-i fac o baie si sa-l sterg cu ser fiziologic pe umeri si pe gusulita, in cap, numai ca greu ma lasa sa ajung in pliurile alea de sub gusulita. Nu stiu de la ce s-a iritat asa, de la sapunul johnson oare ? Uleiul de masline o fi bun sa-l ung?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Bey fete aveti neste pui sa va traiasca! Pai cupilu meu nu mi-a dormit de cand l-am facut mai mult de 3 ore continuu...si asta doar asa pa alocuri!Adeca azi noapte , da in pat cu mamy si cu taty, si inca de fro trei ori mai demult.In rest are o alarma in funduk de-l trezeste la o ora, o ora jumate , doua.Cam asa doarme si noaptea si ziua.Asa ca sa nu va mai plangeti ca aveti pui nedormitoshi.BBBB ca al meu ii intrece detasat!

Rainule ....pai hai ca-l fur io descantecu di dioki...da scrieti-l voi una pa forum!CA altfel n-am de unde-l fura bre!Tot cu Tata-l Nostru tratam si noi chitzaielile...care au sau nu dioki.

Eli ...sa-ti traiasca puiu bre! Iti seamana mama-mama! Pentru shpalat si pus la pastrau biberoane....ii o cheste speciala. Cumpara detergent special pentru biberoane de la Pigeon, si tot la astia ai sa gasesti un recipient de plastic cu capac, in care se pune putina solutie speciala combinata cu apa, si se baga biberoanele la sterilizat.trebuie lasate cel putin o ora in solutia aia, si apa o poti folosi 24 de ore, dupa care arunci si faci alta.Sticlele le poti lasa cat vrei in ea, iar la folosire le clatesti doar.Si suzetele tot in ea le sterilizezi.Asta daca practici sportu asta.lio il practicai o vreme ....da lenea e mare ( mendokusai), si la cat ma mulgesc io ...in ultimu timp mai rarut cu sterilizarea.Da in mare e bun sa-l ai in casa.

Pentru okisor care curge sau cu murdarici in el, ....folositi cu incredere LAPTIK DIN TZATZIK ! Sfatu` il primi io de la fete....si garantat mere.Noi am scapat de urdurele urate si de okisor care curge.

pupeli.

CAND APAR MA ALUNITZELE? Scuze ca scrisei cu majusculi.. da tot intrebsi nu raspunde niminea

ana 23 ani/berbec

http://community.webshots.com/user/natzumi

Mergi la inceput

Acu i-am taiat gherutele ca si-a tras pe fata 2 dungi de nervi.
Al meu fornaie dupa ce mananca mai ales dar nu vad sa aiba muci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

nicole - io ma inscriu la categoria... trebuiau sa nasca... desi am dpn pe 28 august, ma gandeam ca bebelina mea, la aproape 4 kg cat are, ar cam fi fost timpul sa iasa pe-afara. da' se pare ca mai sta.
va tin la curent daca se intampla ceva, pica vreun dop, vin neste contractii regulate, ceva...

marcela si alexandra din burtica - DPN 28 aug/3 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Am intrat si noi putin sa va salutam pe toti si sa va dorin o zi superbuna si linistita ! Azi avem inca o tura de mers la doftor pentru nitratare, ma ia groaza cind ma gindesc, sper sa se termine repede si cu bine !!! Bebitzul este un scump si cind imi zimbeste ma topesc toata si uit de toate relele din lume !!!!!!! A deveit deja un mare smecheros, ii place sa fie plimbat in brate si mami sau tati sa ii cinte, se uita cu ochisorii peste tot - chit ca nu vede prea mare lucru - si batem casa in lung si in lat cu schimbul pina se linisteste ! Aseara a dormit linistit, de se intreba tati ce i-am facut, cu ce l-am anesteziat ! Pai i-am spus Tatal nostru de nici nu mai stiu cite ori si s-a linistit ... Si bebele meu se deoache, dar ii spune mami si ii trece ! Adevarat ca spusele de deochi trebuie furate, altminteri cine ti le dezvaluie isi pierde puterea !
Marcela, tinem pumnii pentru tine si bebe grasun, o sa fie bine, ai sa vezi ! Am vazut ca si tu esti "arondata" la CF2, la Nayel ... nu este in concediu ? Ca eu asa stiu, nici nu am habar cum am sa fac cu controlul de 2 saptamini daca el nu e la cabinet ... vad eu ... Iti doresc toate cele bune si sa il tii cit mai repede pe bebe in brate cu bine !
Am sa ma duc sa incerc sa maninc ceva, pina fomistu' familiei ne da voie si sta cuminte - sa stiti ca functioneaza perfect chestia cu infasatul strins - eu ii spun "babutza" ...
Va pupicesc pe toate si poate mai vorbim later !flo]
Alice si bebe Andrei

35 de ani/pesti
LMA 12.08.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

am intrat si noi olecutza!
Ne inscriem si noi la capitolul maraieli. Dupa ce ieri a dormi vro 3 ore jumate de ma minunam si am reusit sa ma relaxez olecutza, azi a inceput iar programul de o ora jumate .

Lia, si Vic fornaie cand suge si dupa aceea, chiar daca e "demucificat" sau nu. Asa ca nu am ce sa-i fac.

Dupa ce ieri am ratat plimbarea de seara din cauza de ploaie la fel am patit si dimineata. Sper ca macar pe seara sa se razbune vremea sa iesim macar o ora. Nu de alta, da io hiaunesc in casa .

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)

Mergi la inceput

Ati auzit voi ca se da la sugari solutie Betadine pentru iritatiile pielii? Eu gasii pe net ca nu se recomanda nounascutilor.

puiutu meu a atipit, eu am inghesuit in forta ceva mancare in ghiozdan, prima masa pe ziua de azi, vedeam deja doar alb/negru de foame si auzeam mono, si sa vad daca mai am timp de spalat sau se trezeste.

In casa se cere dat cu aspiratorul, se cer vasele spalate...dar tare-s obosita ca un greiere ce a cantat o noapte intreaga, azi noapte am dormit extrem de putin, maraiciu a avut disconforturi, si ieri cu gatitul meu am ratat ocazia sa dorm odata cu puiu.

Mai nu mi-ati zis, voi nu va enervati deloc pe puiuti cel putin pentru 3 secunde? Numa io-s denaturata? Ca io ma enervez/sperii uneori, e o combinatie cel putin ciudata (hello, it`s me again ), dupa care ma umfla plansu de mila lui, cand il vad cum plange si de neputinta mea ca nu stiu sa-i alin problema. Si uite asa ne ducem noi zilele. Avuserati dreptate maxima, am uitat ce e aia dus la baie lejer, merg numa-n fuga de colo pana colo, mananc in fuga, ma spal ca la armata, sar in 2 picioare direct din vis cand puiu scanceste doar, dibui drumu spre bucatarie cu ochii lipiti si mormai sotului sa aiba grija de el pana vin napoi cu laptiucul.

Mai nou scoate puiu niste sunete ciudate parca s-ar ineca, numai cand adoarme, un fel de iiiii-aspirat prelung si ascutit. Cand adoarme, viseaza, isi da ochii peste cap, ii roteste de parca ar vedea ceva, de fapt nu vede nimic, misca din urechi, isi tuguie buzele in tot felul, zambeste, se incrunta, ofteaza, scanceste, toate succesiv in ordinea asta sau in alta.
Ai vostri fac asa ceva?
lia

Mergi la inceput