Mamici de iulie-august (98) + 55 bb

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

HELP!!! Buburuza mea a inceput sa cheleasca...:)) De 2 zile i-au aparut ca niste coji deasupra fruntii in zona cu par (nu avea ea prea mult dar orisicat...) si apoi am realizat ca perisorul de acolo s-a dus... ce ma fac? Pana luni nu pot sa dau de doctor??

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Io am niste contractii, da nu-s sigura ca-s alea definitive...si bebica sughite de mama focului, si-s balonata...offf! Si miine am un party, ziceam si io ca poate ajung p-acolo...

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
dpn 25 aug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Sorry... am vrut sa spun ca doctorul e plecat pana sapt. viitoare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_m spune:

Salutari!
Am venit de la spital,nu au vrut sa ma mai tina...cica nu am contractii,desi trebuie sa-mi faca cezariana.Am 40 de saptamani si 3 zile si nu mai inteleg nimic.nu mai am rabdare si plang ca un copil.Cand incep durerile trebuie sa plec la spital...dar mi-e frica pt ca eu stau la 30 km de cluj...daca nu ajung la timp?
ANDA SI DARIUS din burtica(NU da semne ca ar vrea afara)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am venit de la dr....tristuta...lui bb ii place tare rau la mine in burtica...Colul este nesubtiat si nici pomeneala de dilatatie. Asa ca nu au cum sa ma induca , colul nefiind in nici un fel pregatit. Mai am de stat inca 10 zile dupa DPN si dupa aceea se decide daca imi fac inductie sau cezariana (daca colul meu se incapatineaza...el sau BB.
ASa ca eu voi incheia cu siguranta lista mamicilor.
Un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna fetele!
Hai ca am intrat si njoi sa dam raportul. Am fost la doctor azi.
-avem 3200g (am avut 1900g acum 4 saptamani)
-avem 52cm (am avut la nastere 43)
-hehehe si ni s-a marit si capatana de la 31cm la 34 1/2 cm (circumferinta)
Hai ca va pup ca incepu sa mataie frumoasa.
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns butterfly spune:

Anda, nu e bine sa intri in panica... travaliul dureaza ore intregi, vei ajunge la spital la timp. E normal sa-ti fie teama, probabil nici nu mai ai rabdare. Acasa insa iti incarci bateriile, te odihnesti si tu ca sa fii in forma... Curaj si sa ne dai curind vestea cea mare!
Eu nu prea am mai putut sa intru pe forum, am avut o saptamina grea... Intii emotiile cu vaccinul de joia trecuta (imi venea sa pling cind am vazut cum racnea de durere) care ne-a tulburat pina duminica. A gatit mama asa ca am mincat niste ciorbe normale dupa atita supa si am avut din nou colici dar probabil si din cauza agitatiei mele care s-a amplificat luni cind am fost la ortoped si ne-a pus cizmulita de gips pt o saptamina ca sa indreptam piciorusul. Eu am observat inca din maternitate o usoara deviatie spre interior dar neonatoloaga a zis ca nu e nevoie decit de masaj (nici nu observase!), la trei zile cind a venit pediatrul a zis tot masaj (de altfel e un cretin care se repede sa rezolve fimoza copilului de cite ori il prinde!), la opt zile dr Pesamosca a zis tot masaj, la fel la o luna jumate iar acum (recunosc, nu m-au convins) am mers la Sp. Grigore Alexandrescu si ne-am ales cu gips. Sper sa se rezolve repede ca ne e destul de greu mai ales la baita. Totusi va fi nevoie de citeva cizmulite cred. V-am scris ca sa nu patiti la fel, Roxana draga incearca sa mai faci un consult puiului tau.
Ar fi si vesti bune, bebe s-a facut un mare zimbaret, scoate tot felul de sunete ca raspuns atunci cind ii vorbim, nu stiu daca se poate numi gingurit ce face el dar e un scump...
La doua luni si 5 zile cind am facut vaccinul aveam 5900g (adica 1300g in plus ) si 59 cm (adica am mai crescut inca 5 cm). Papam sin si desi am impresia ca spre seara scade laptele nu am dat inca faliment si o sa lupt sa-l tin exclusiv la tzitzi cit mai mult...
Nastere usoara burticilor si numai bine bebeilor si mamicilor. Noapte usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Buna fetelor,
eu sunt o mamica de septembrie/octombrie, dar am vazut mesajul Florinei si m/am gindit sa/i spun ca si baietelul meu (care acum are 3 ani jumatate)a avut problema asta cu piciorusele numai ca la el laba piciorului era indreptat prea spre exterior la ambele picioare.
Dr. pediatra mi/a spus sa/i pun ghips cel putin o luna. Am fost la Grigore Alexandrescu unde l/am rugat pe dr. sa/mi faca din ghips asa ca o masca pe care o legam de picioruse ca sa/i pot face baie si masaj. Sa stii ca nu a purtat decit 2 saptamini dupa care ma saturasem, am intrebat si alti dr. si mi/au zis sa/i fac doar masaj....asa ca nu le/am mai pus deloc (bineinteles ca pediatra lui i/mi spunea in fiecare luna vaaaa...iii TREBUIE sa/i puneti gipsul.
E oricum finalul este important ...... baietelul meu dupa ce a inceput sa mearga nu a avut nici o problema cu picioarele.
Este greu sa te decizi cum este mai bine in conditiile in are doctorii au pareri asa de diferite.
Mult succes si sa procedezi asa cum simti tu ca este mai bine.

Sa aveti bb sanatosi si nasteri usoare
Monica 36 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna, mamici si burtici !!! Cunosc si eu povestea cu parerile diferite
pe care le au doctorii, ieri am zis ca ii string de git pe toti si ca fac o criza de nervi ... a venit asistenta de la policlinica, cea care se ocupa de bebelushul meu, sa il vada - ca deh, madam pediatra este in concediu pina pe 31 august - si a doua miscare pe care a facut-o, de nici nu am avut timp nici eu nici mama sa schitam un gest a fost sa se ocupe ea de fimoza lu' fiimiu, ca cica asa se face !!! Am crezut ca turbez, eu una stiam ca nu se umbla atit de repede la putzica unui copil de abia o saptamina !!!! Dupa care mi-a adus la cunostinta ca desi buricutul ne-a cazut, nu s-a vindecat cum trebuie - gratie operei de doi lei pe care au facut-o cei din maternitate - si trebuie sa ajungem la G.Alexandrescu pentru nitratare !!! Am simtit ca imi fuge pamintul de sub picioare, ca oricum abia ma tineam pe ele de la operatie ... si suie-te in masina si bate juma de capitala pina la spital ... acolo dau de o doctorita care ai fi jurat ca o trimiti la incarcat vagoane cu lemne, nu alta, asa se misca si iti vorbea, de parca erai ultimul cretin iar ea tocmai inventase mersul pe jos !!! Plus o asistenta imbecila, plina de glume de ulita comunala !!! A trebuit sa tac din gura sa nu care cumva sa le deranjez din ce faceau, ca m-am gindit cu groaza ca poate fac vro lucrare de mintuiala, ca tot nu este copilul lor !!!! Si pentru ca rana este mai mare, mai mergem si luni ... si poate si mai apoi ... Am ajuns inapoi acasa si am facut o criza de plins, ca nu m-am putut abtine !! Atita indiferenta, atita neindeminare, atita lipsa de orice urma de intelegere sau de bun simt fata de cel care vine la tine, ca nu vine de placere pe caldura asta infernala !!!!
Incerc sa ma mentin calma, imi spun ca va fi bine, bebe este bine si cuminte, mai plinge el cind si cind, dar na, e normal, ca doar asa si trebuie ... Si ma rog la dumnezeu sa scapam de prostiile astea si sa ne vedem linistiti de ale noastre !
Va doresc tuturor un WE racoros si calm si va pupicesc pe toate !!!
Alice si bebe Andrei

35 de ani/pesti
LMA 12.08.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Alice, ia-o usor iubita!Se rezolva toate...

Mergi la inceput