Mamici de iulie-august (98) + 55 bb

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello si de la noi.
declaram ultima dragoste- scaunelul de masina. nu se mai doarme in pat, ci in scaun, toata ziua. ca in pat sunt ace si arici. si nu mai suportam deloc sa stam singuri - trebuie sa vorbim, sa cintam si sa ne chitzaim. ce conteaza ca mami are treaba?
asa ca acum facem nani linistiti - cu suzi, bineinteles! incerc si eu sa calc ceva, cit ma lasa seful.
Nicolemama, chiar ca esti tare cu gatitul la 2 noaptea.
Mitzule, bafta duminica la botez!
Alex, misto faza cu peco ambulant...vezi ca s-au scumpit carburantii!!
Anna, bafta!!! sa nu iti fie frica de inducere, ca nu e nici o mare scofala. faci epidurala? transmite-i te rog si Robertei toate cele bune!
lasati mama grija listutei....ca ne stim deja!
Alice, bine ai revenit si tu! succes cu fomistul!
gata, ma duc la treaba!
va pupam pe toti si aveti grija cu canicula asta care se anunta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Neatza,

Am avut o noapte de cosmar (de bine ce ma laudam ca pitica mea e tare cumintzica).Au inceput nenorocitii aia de colici si la noi.Mi-e asa de mila de ea,mica, mi se rupe sufletul.Am incercat ceaiul de fenicul de la Milupa caren-a dat rezultate spectaculoase.La noi tot Baby Drink-ul merge si-mi vine sa ma dau cu capu' de pereti ca are si glucoza si sucroza in el.

Anna MARIA - BAFTA MULTA!!!
Alex, eu zic sa mai astepti totusi pana la 40 de zile.Sa nu faci vreo boacana pe acolo,ca numa' "reparatii" nu-tzi trebe.

Roxana 2,super frumos Raducu!

Bei, gagici, ajutor: i-au iesit niste bubitze rosii ca o iritatzie cu un punct alb in mijloc. Atzi patzit-o careva?

Pupi,
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Miha, i-au mai aparut si lui Radu puncticele din alea (cate una - doua), insa ii trec a doua zi. Incearca pentru colici cu Sab Simplex (o lingurita - daca alaptezi sau in biberon). La mine a dat rezultate (ii dau la fiecare masa) si mi se pare ca ragaie mai usor si oricum, nu se mai chinuie cu burtica. Ce mai faceti? Cum te simti?

Buburuza mea nu mai vrea sa adoarma decat tinuta pe picioare, la 45 de grade... Altfel sta in pat, mai maraie, dar nu adoarme deloc.

Mergi la inceput

He,he Sab-ul e "fumat" de mult. Nu merge!

Asa mi-a facut si mie azi noapte si pana la urma a adormit leganata pe picioare si a dormit pe perna pe care am leganat-o vreo 4 ore jumate!

Eu sunt super bine.Mi-am revenit excelent.Cand ne vedem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mihaella, si lui bebe al meu ii mai apar din cind in cind bubite din acelea de care vorbesti tu, chiar si din maternitate, de m-am gindit ca poate au fost niscaiva tintari sugatori, dar sa stii ca i-au trecut aproape imediat, si nu am dat cu absolut nimik !!!
Pupici !!!!
Alice si Andrei

35 de ani/pesti
LMA 12.08.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Cand vrei, saptamana viitoare. Suntem acasa singuri, saptamana asta mai avem muncitori (iar!) pentru ca izolam balcoanele pe dinafara. Sper sa terminam intru-un final, ca nu mai pot!

Poate iesim la o terasa, seara, in parc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Si ce au glucoza si sucroza, ca si eu ii tot dau Baby Drink. Eu stiu ca si in maternitate le dadea glucoza.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Pai cica nu mai au pofta de mancare,ca le da senzatia de satietate.

Roxana, da, iesim la terasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

dragelor, tineti-ne pumnii, intr-o ora si un pic plecam la control. sa speram ca revenim cu vesti bune, sau chair cu bebe direct!
anna maria - iti tin pumnii sa ai o nastere usoara si rapida, conform standardelor forumului: 10 min!

marcela si alexandra din burtica - DPN 28 aug/3 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Fetele , iata a sosit momentul ..maine dimineata la 9.30 ma intalnesc cu bb meu !!!sa-mi tineti pumnii !
am emotii mari si ... stiti voi ... asta e !!!
va pup si ..ne vedem in curand
simona

Mergi la inceput