Mamici de iulie-august (98) + 55 bb

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

de ce nu? e fata faina si ea si papusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Eli, iti raspund io la cateva intrebari:
icter: junioru inca mai are putin. cica e normal cam 10 zile, dar depinde de copil
calcatu' hainutelor: cand am timp. le calcam la inceput cu rigurozitate, da' acu doar le clatesc fff bine. si asa le schimb destul de des pentru ca varsa pe ele si pt ca am un pitik pe creier
grade in casa: cateva in plus fatza de afara: stau la etajul 4 (din 4 posibile) si nu am aer conditionat. asa ca bb sta daca e f cald doar in pampers. altfel ii mai pun ceva pe el. noaptea in schimb il invelesc cu o paturica usoara

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

quote:
Anca, ma ingrozesti, de unde scoti 6 x 150ml lapte? Zi-mi si mie ce mananci! Eu cred ca mai mult de 3 x 120ml nu am scos!

Lia, felicitari, daca mai ai doar 5kg in plus, ca eu mai am 10 cel putin1 Vezi, ti-a priit programul impus de bb. :-) N-ai si tu poze cu tine + bebe???

Voi ii dati si ceai la bebei???????? De care si de ce????? Ca aici nu ne lasa moasha!

Irrinuca, pai nu prea ma tin de program, cateodata scot si mai putin. Cu cat te pompezi mai mult cu atat iti creste lactatia, la fel si daca pui copilul mai des la san... problema e ca a mea nu vrea sa suga, asa ca trebuie sa ma mulg. Eu folosesc o pompa electrica care e destul de buna, si chiar daca vad ca nu prea curge lapte, mai insist, si data viitoare cand ma mulg curge mai mult... problema e ca trebuie sa ai vointa si timp sa te mulgi regulat... mi-e mie foarte greu dar sper sa mai rezist. De mancat nu mananc mare lucru, de obicei mai nimic pana la pranz, dar mananc mai mult seara/noaptea (adica pe la 10-11 noaptea).... oua, carne, cartofi si unt... asta e "meniul" zilnic, sub diverse forme:))

Eu ii mai dau ceai la mea pentru durerile de burtica... dar nici aici nu se recomanda ceai la copiii care sunt alaptati la san. Problema e ca am un ceai din Ro, "Baby Drink" pe care il bea cu placere ca are glucoza in el, in schimb ceai neindulcit a refuzat sa bea..

Pupici,
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna mamici, bebici si gravidute! Va urez tuturor o zi minunata!

Azi fac (teoretic) 40 de sapt de sarcina, ar fi trebuit sa vina pe lume printul meu, dar uite ca s-a grabit un pic.

Dana, multumesc pt raspunsuri. La noi in casa mentinem temperatura la 26 de grade, luni fu mai racoare afara si am oprit aerul confitionat, ajunsese temeratura pe la 28 de grade.

Bebeii vostri au mereu capul (la ceafa) caldut?

Catinca si m_monica (LMA 30 iulie), felicitari! Multa sanatate si sa va bucurati de puiuti. Bebeilor, sa fiti cuminti, mancaciosi si necoliciosi!

Intrebare, intrebatoare. Aici il inregistrez pe bebe cu numele scris asa: Stefan (s cu virgulita, de la sarpe) devine Shutefan (pt ca ei nu au caracter doar pt s(cu virgulita), deci Shutefan Takeshi, dar nu scris in litere latine ci in alfabetul lor.
Dar pe certificatul de nastere romanesc cum scriu Takeshi (shi se citeste s cu virgulita), eu il scriu asa :Takeshi sau cum se citeste Takesi (pt ca in romana shi se citeste asa cum se scrie)? Pe certificatul romanesc scriu numele cu caractere latine. Sper ca nu v-am facut capul calendar. (Fetele cu bebei cu nume internationale cum ati procedat cu sh, th-urile?)

Eliza, scumpului Stefan Takeshi (16 august 2004)
www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">web1 web2 www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=eli" target="_blank">paginuta DC www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Stefan Takeshi&mid=2236&cid=10198" target="_blank">album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Neata devreme si de la noi,
Laura iti multumesc mult pt raspuns. Intre timp am vorbit si cu Liliana si m-a sfatuit si ea sa fac acelasi lucru. Chiar acum am discutat cu Kevin si ii facem pasaport(il pitesc bine, nu care cumva s-o apuce calatoria de una singura). Cum a ramas cu vaccinul? cand mergi sa faca Lucas? Pupicim dulce dulce!!!

Raportam un fenomen rar la noi in casa, a dormit Ralu dupa ce i-a dat mami san 3 ore si acum i-am facut baita si doarme bustean infasata - de obicei ea e treaza incepand cu orele pranzului. Asa da cumintenie!!! In general suntem bine si mami se descurca tot mai usor!
Ma amuza teribil o chestie, cand ii dau sa pape in primele minute strange pumnisorii la piept si miorlaie de parca i-ar lua cineva tatulica sau biberonul, functie de caz. Si mami rade de nu mai poate si-i vine sa o pape pe bubulina.
Multumim pt aprecieri! E o frumoasa Ralucuta, ce poate mami spune ca doar e a ei! Mai venim cu alte poze cat de curand, dupa developat si scanat - 6 filme. Atunci sa va vad ametite de cate gasiti pe web sau plictisite, cel mai cinstit spus.

Noi va pupam si daca avem timp revenim si mai tarziu.
Nastere usoara ultimelor burtici si sanatate maxima tuturor!

Ana & Raluca Maria Burtch
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie!
http://community.webshots.com/user/anapharm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Vreau si eu sa va scriu ceva despre mine! Sa ma prezint (chiar daca mi-a scris mama numele peste tot). Ma numesc Stefan Takeshi si am 9 zile. Am venit pe lume la 38 de sapt si 5 zile. Cat cantaresc nu mai stiu, m-am nascut cu 3594g, am scazut la 3524g, in a 3-a zi aveam 3540g, iar cand am iesit din spital (la 5 zile) aveam 3634g. De crescut (de la 50,6cm), la fel, nu stiu, va zic dupa controlul de la o luna! La nastere am avut circumferinta capului 33,5cm, iar a pieptului 35cm. Fratiori si surioare de iulie-august, cand mai aveti o repriza de uitat pe pereti (ca si mine) haideti sa "discutam" si noi, ce, doar mamicile sa stea la "taclale"? Gata, ca am obosit, ii fac loc lui mami la calculator. si pe curand!

Sunt mami . E minunat cu bebelina acasica si de aceea trece si ziua asa de repede, nici nu stiu cand, ba e dimneata, ba e seara. Mi s-a cam sters din minte perioada gravidiei (careia ii duc putin dorul-ma simt usurica fara burtica, dar totusi imi e dor de ea, ma mangai si realizez ca nu mai e bombata si nici nu ma mai loveste nimeni pe dinauntru), parca sunt mamica de o viata.
Bebe zambeste, stiu ca o face involuntar deocamdata, dar e un scump. Iar in somn isi schimba mutrita de la un minut la altul, cand pune botic ma topesc.
Luni am facut a 2-a baita acasica. Daca duminica a cam plans, luni a fost un cumintel. Statea cu ochisorii mari deschisi la tati in brate si privea peste tot, dar nu zicea nici pas. Dadea din manute, tati ii mai vb si au facut o baita pe cinste. Eu nu I-am facut inca baie, sunt geloasa!!! Eu sunt cu toletatul si la mine asa mai plange. Bineinteles, ca doar sta golut, nu mai simte placerea provocata de apa calduta. Si cand il imbrac eu, ii e si fomica. Pt el ar fi super daca schimbatul pampersului si imbracatul/dezbracatul s-ar petrece cat ai zice gpoch.
Ma duc sa dorm cu "broscuta" mea.

Nastere usoara burticilor care mai sunt!

Eliza, scumpului Stefan Takeshi (16 august 2004)
www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">web1 web2 www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=eli" target="_blank">paginuta DC www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Stefan Takeshi&mid=2236&cid=10198" target="_blank">album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Neata!

Am de aseara o durere pe jumatate de cap de ma tampeste, cand misc capul brusc parca se loveste creierul de craniu, ma sageteaza si-n ochi, am luat antinevralgic da nu-mi trece, ce sa mai iau ??? ca tre sa fiu apta pt pui, macar pana la 5 cand vine sotu acasa.

oooofff

Monica nu te grabi cu inductia, nu te ajuta la nimic daca nu ai colu subtiat bine, sters si dilatat de cel putin 2 cm. Io am refuzat inductia si aveam toate conditiile, oricum i-am dat medicului satisfactia dupa nici 2 zile sa-mi zica "v-am zis eu" cand m-a apucat nascutu in toiu noptii la 2.30 cand mi s-a rupt apa.
Oricum de perfuzia ceea nu scapai ca mi-a pus-o pe la 8 dimineata sa grabeasca dilatarea si sa ma faca sa rup barele patului de durere ca se intetisera contractiile la minut

lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata la toata lumea!
Intru si eu putin cit imi permite somnul lui Stefan sa va dau raportul cu mindrie: miine implinim 7 saptamini si tocmai am trecut de 4 kg avem 4,050kg! De masurat nu prea il pot masura, dar dupa hainute as zice ca a ajuns pe la 55-56 cm. Dupa cum vedeti recuperam la greu ca sa fim si noi in rindul bebelusilor de aceeasi virsta. Ne pregatim si de botez pe 5 septembrie, asa ca acum suntem in faza ultimelor pregatiri
Si noi ne luptam cu durerile de burta din pacate SabSimplex-ul nu prea ne ajuta foarte tare si nici ceaiul cine stie ce (eu ii dau ceai de fenicul de la Hipp). In rest papam laptic de la mine plus completare uneori suntem fomistit rau, alteori abia mincam.
Bubitele de pe fata ca niste cosuri de care va ziceam, nu au trecut toti doctorii mi-au spus ca se remit, dar eu inca nu am vazut vreo ameliorare acum ii dau cu Neopreol, cica l-ar ajuta, dar vedem noi.
Cam atit am avut de raportat in rest felicitari din suflet proaspetelor mamici si LMA bebelicilor!

Gabriela si Stefan David
32 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am uitat sa va spun ca am mai pus niste poze - inclusiv de la baie ca sa vada toata lumea ca nu ne place deloc sa fim curatei pe capushor...

Gabriela si Stefan David
32 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput